اين حرف شما در مورد اجناس چيني درست هست اما قرار دادن اجناس کره اي در کلاس اجناس چيني اشتباه است.
اكثر گوشي هاي سامسونگ موجود در ايران و دوبي ، 90 درصد قطعاتشون چينيه! ولي برچسب ساخت كره دارند! البته براي من هم باورش سخت بود ولي وقتي يك موبايل باز شده رو ديدم باور كردم... كافيه يكبار به يكي از تعميرگاهها و مراكز خدمات پس از فروش پارس قائم سر بزنيد ... با حجم بسيار زيادي خريدار مواجه ميشيد كه بيشترشون دو هفته از خريدشون نمي گذره كه گوشي خراب شده! اونم بدون هيچ دليل فيزيكي! و بعد از اون به نمايندگي هاي خدمات ديگر ماركها يه سري بزنيد... و با تفاوتها آشنا بشيد ...من خودم نوكيا رو رفتم .
ايرادهاي گوشي هاي سامسونگ خيلي زياده ... اما اين شركت مثل شركت الجي با ترفندهايي اين گوشي هاي بي كيفيت و بدون امكانات مناسب رو به مشتري قالب! ميكنه... به طور مثال :
با قرار دادن پيامگير و نور پس زمينه متفاوت روي گوشي هاش براي مدتي بازار رو بدست گرفت. بعد از اون روي گوشي ها 2 صفحه نمايش گذاشت و باز بازار رو بدست گرفت ... بعد با صفحه رنگي و زنگ هارمونيكس (معادل سمفونيكس در الجي) 16 كاناله ... بعد از اون زنگ 40 كاناله و مدلهاي زنانه (با امكانات مورد نياز بانوان!)... بعد از اون دو صفحه رنگي ... بعد قرار دادن امكان پخش Mp3 ...بعدش دوربين دار كردن گوشي ... و حالا هم امكان Serial Shot در گوشي جديدش... و دليل بردش اينه كه در هركدوم از اين موارد ذكر شده اولين بوده .
اما فقط به ظاهر رسيده و قابليت هاي يك گوشي خوب از جمله آنتن دهي، سرعت نرم افزار، قابليت اتصال به كامپيوتر براي سينك اطلاعات و قابليت ارتباط بي سيم با گوشي هاي ديگه و كامپيوتر رو اصلا نداره و بيشتر از هر گوشي ديگه هنگ ميكنه ... البته اين رو هم بگم فروش سامسونگ و الجي در خاورميانه خيلي بالاست و در كشورهاي ديگه از فروش متوسطي برخورداره.
به زودي آمار فروش گوشي ها منتشر ميشه ... حتما اينجا ميذارم