• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترين cdخام

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام من خودم از Prodisk استفاده میکنم چیز خوبیه sony اصلش خیلی خوبه یه مارک دیگه بود دقیقا یادم نیست فکر کنم maxel بود اون آلمانی هاش حرف نداره :D

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
من خیلی وقته که به بازار سخت افزار سر نزدم ،
سی دی های خام LG دیگه نمیاد ؟
واقعاً محشر هستند و رودست ندارند .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
در حال حاضر سي دي هاي ماكسل و سوني كه در بازار هستند ( البته به شرط اصل بودن ) خوب هستند و كاربر ميتواند با خيال راحت از آنها استفاده كند . البته سي دي هاي خوب هم عمري دارند و اگر اطلاعات خيلي مهمي در آنها ذخيره باشد بهتر است هر چند سال يكبار دوباره روي يك سي دي جديد رايت شوند تا كاربر از حفظ آنها مطمئن شود .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از mynobar :
من خیلی وقته که به بازار سخت افزار سر نزدم ،
سی دی های خام LG دیگه نمیاد ؟
واقعاً محشر هستند و رودست ندارند .
سي دي خام هاي ال جي لاقل در بازار تهران ديگر موجود نيستند . در ضمن بگم من به شخصه خاطره خوبي از اين سي دي خام ندارم . چند تايي كه رايت كرده بودم خيلي زود كيفيت خود را از دست دادند و بخشي از اطلاعات اين سي دي ديگر قابل استفاده نبود . البته شرايط نگهداري اين سي دي ها هم خيلي مهم است . حرارت زياد و در معرض ميدان هاي مغناطيسي قرار گرفتن سي دي را زودتر خراب مي كند .

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از behroozsara :
سي دي خام هاي ال جي لاقل در بازار تهران ديگر موجود نيستند . در ضمن بگم من به شخصه خاطره خوبي از اين سي دي خام ندارم . چند تايي كه رايت كرده بودم خيلي زود كيفيت خود را از دست دادند و بخشي از اطلاعات اين سي دي ديگر قابل استفاده نبود . البته شرايط نگهداري اين سي دي ها هم خيلي مهم است . حرارت زياد و در معرض ميدان هاي مغناطيسي قرار گرفتن سي دي را زودتر خراب مي كند .
فکر میکنم خود LG هم انواع مختلفی دارد ،
منظور من نوع رنگی بود که در بسته های 10 تایی ، دونه ای 260 تومن به فروش می رفت .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
الان ديگر در بازار وجود ندارد . لاقل در بازار تهران پيدا نمي شود . سوني و ماكسل و ديتا لايف بازار را به دست گرفته اند . مردم هم كم كم ترجيح مي دهند سي دي خام با نام معروف تهيه كنند .

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
فکر کنم اشتباه منظورم را متوجه شدید!!!
اتفاقا باید در کل سی دی این دایره ها مشخص باشد
بزار بهتر بگم
اگر دقت بکنید سی دی از کلی دایره تشکیل شده که اول با شعاع کم که کوچکترین دایره نزدیک سوراخ است و یواش یواش زیاد میشود تا می رسد به لبه سی دی !!
اگر شما بتوانید این دایره ها را به راحتی تشخیص بدهید(منظور فصل تمایز دایره کوچکتر از دایره بعدیش) یعنی سی دی اصل است
اگر روی عکس هم دقت کنید متوجه می شود:
اگر سوپرمس باشه این دندانه ها معلوم است
اگر نان سوپرمس باشه این دندانه ها مشخص نیست

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از persian-earning :
بزار بهتر بگم
اگر دقت بکنید سی دی از کلی دایره تشکیل شده که اول با شعاع کم که کوچکترین دایره نزدیک سوراخ است و یواش یواش زیاد میشود تا می رسد به لبه سی دی !!
اگر شما بتوانید این دایره ها را به راحتی تشخیص بدهید(منظور فصل تمایز دایره کوچکتر از دایره بعدیش) یعنی سی دی اصل است

منم منظورم همین بود...:)

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از persian-earning :
بزار بهتر بگم
سی دی های Rojan که من قبلاً گفتم ، دقیقاً همین ویژگی را داشتند ،
اکنون دیگر آنها را در بازار نمی بینم .

بالا