mohandes_milad
Registered User
- نوشتهها
- 947
- لایکها
- 34
سلام من خودم از Prodisk استفاده میکنم چیز خوبیه sony اصلش خیلی خوبه یه مارک دیگه بود دقیقا یادم نیست فکر کنم maxel بود اون آلمانی هاش حرف نداره
سي دي خام هاي ال جي لاقل در بازار تهران ديگر موجود نيستند . در ضمن بگم من به شخصه خاطره خوبي از اين سي دي خام ندارم . چند تايي كه رايت كرده بودم خيلي زود كيفيت خود را از دست دادند و بخشي از اطلاعات اين سي دي ديگر قابل استفاده نبود . البته شرايط نگهداري اين سي دي ها هم خيلي مهم است . حرارت زياد و در معرض ميدان هاي مغناطيسي قرار گرفتن سي دي را زودتر خراب مي كند .به نقل از mynobar :من خیلی وقته که به بازار سخت افزار سر نزدم ،
سی دی های خام LG دیگه نمیاد ؟
واقعاً محشر هستند و رودست ندارند .
فکر میکنم خود LG هم انواع مختلفی دارد ،به نقل از behroozsara :سي دي خام هاي ال جي لاقل در بازار تهران ديگر موجود نيستند . در ضمن بگم من به شخصه خاطره خوبي از اين سي دي خام ندارم . چند تايي كه رايت كرده بودم خيلي زود كيفيت خود را از دست دادند و بخشي از اطلاعات اين سي دي ديگر قابل استفاده نبود . البته شرايط نگهداري اين سي دي ها هم خيلي مهم است . حرارت زياد و در معرض ميدان هاي مغناطيسي قرار گرفتن سي دي را زودتر خراب مي كند .
به نقل از persian-earning :فکر کنم اشتباه منظورم را متوجه شدید!!!
اتفاقا باید در کل سی دی این دایره ها مشخص باشد
بزار بهتر بگم
اگر دقت بکنید سی دی از کلی دایره تشکیل شده که اول با شعاع کم که کوچکترین دایره نزدیک سوراخ است و یواش یواش زیاد میشود تا می رسد به لبه سی دی !!
اگر شما بتوانید این دایره ها را به راحتی تشخیص بدهید(منظور فصل تمایز دایره کوچکتر از دایره بعدیش) یعنی سی دی اصل است
اگر روی عکس هم دقت کنید متوجه می شود:
اگر سوپرمس باشه این دندانه ها معلوم است
اگر نان سوپرمس باشه این دندانه ها مشخص نیست
سی دی های Rojan که من قبلاً گفتم ، دقیقاً همین ویژگی را داشتند ،به نقل از persian-earning :فکر کنم اشتباه منظورم را متوجه شدید!!!
اتفاقا باید در کل سی دی این دایره ها مشخص باشد
بزار بهتر بگم
اگر دقت بکنید سی دی از کلی دایره تشکیل شده که اول با شعاع کم که کوچکترین دایره نزدیک سوراخ است و یواش یواش زیاد میشود تا می رسد به لبه سی دی !!
اگر شما بتوانید این دایره ها را به راحتی تشخیص بدهید(منظور فصل تمایز دایره کوچکتر از دایره بعدیش) یعنی سی دی اصل است
اگر روی عکس هم دقت کنید متوجه می شود:
اگر سوپرمس باشه این دندانه ها معلوم است
اگر نان سوپرمس باشه این دندانه ها مشخص نیست