وب مستر من قبول ندارم که میگی میهن دانلود 10 هزار ورودی گوگل داره
به نظر من خیلی بیشتر از ایناست
این حرفت یعنی اینکه میهن دانلود با بییش از 13 هزار پست ورودی گوگلش از میهن کمپ شما هم کمتره
درسته سئو کار نکردن ولی سایتشون تو گوگل خیلی قویه
ورودی گوگل بالای 30 هزاره به نظر من
کم گفتم که نیای فحشم بدیا
خوب عزیز من که تا حالا سایت دانلود قوی نداشتم، این حرف هایی هم که میزنم روی حساب حدس و احتمال و تجربه هست،
درباره میهن کمپ که گفتی که آمار دقیق نمیدم چون سایت فروخته شده و پرایوسی هست
اما جوابم بله هست، شما اگر میهن کمپ و میهن دانلود رو در 1 شرایط قرار بدین مطمئن باشید ورودی گوگل میهن کمپ چندین برابر میهن دانلود خواهد بود
تا اون جایی که من میدونم؛
سایت تفریحی یعنی ورودی گوگل، به طور کلی ما توی سایت تفریحی سعی میکنیم هر نوع مطلبی که از نظرمون بازدید قوی میخوره یعنی از گوگل بازدید خوب میخوره رو بزاریم، امروز تصادف علی دایی فردا تبریک عید فرداش هم تسلیت ماه محرم
سایت هایی هم که با این سایت پورتال تفریحی میشناسیم مثل میهن وی و نیک صالحی درسته سایت پورتال هستن اما با هدف ورودی گوگل نیستن و بیشتر تمرکزشون روی بازدید کننده ثابت هست، البته ورودی گوگل بالا هم دارن
اما سایت های دانلود از نظر من بحثشون کلا جداست، سایت دانلود از نظر من یعنی بازدیدکننده ثابت، سایت دانلود یعنی اون قدر مطلب بزاری و از ترفند های جذب بازدیدکننده استفاده کنی که طرف هر روز به سایت سر بزنه، توی فیدبرنر و یاهو گروپ عضو بشه، تولبار الکسا سایت رو نصب کنه، و وقتی اسم اون سایت دانلود بیاد جونش در بره، همین طور که الان خیلی ها نسبت به میهن دانلود یک حس خاصی دارن و تا میگی میهن دانلود سریع میخوان ازش دفاع کنند،
زیادی نمیخوام طولش بدم و خلاصه حرفم این میشه که،
وقتی شما یه سایت پورتال تفریحی میزنی از پایه هدفت SEO هست و تمام تلاشی هم که میکنی برای همین هست، اما وقتی یه سایت دانلود میزنی همه تلاشت رو باید بزاری روی جذب بازدیدکننده ثابت، حالا از هر راهی شده باید کاری کنی بازدیدکننده هر روز 1 بار با عشق و علاقه سایتت رو باز کنه،
قطعا اون سایتی که با هدف سئو راه اندازی شده و اون سایتی که با هدف جذب بازدیدکننده (اما در کنارش سئو) راه اندازی شده خیلی بحثشون فرق میکنه
درباره 13 هزار مطلبی هم که گفتی،
من یه سایت 1.5 هفته اوردم بالا، توش رو پر کردم از اس ام اس تبریک عید + 7-8 تا پست تصادف علی دایی، دقیقا شب عید و شب قبلش به حدی بازدید زد بالا که تعداد آنلاین زیر 400 نیدمد
کلا سایت 250-300 تا مطلب خوب داشت و همونا خدا آی پی بازدیدگرفتند، اما یه سایت دانلود رو فرض کن،؛ روزانه شاید +30 تا مطلب بیاد توش همه درصد خیلی زیادیشون اصلا ورودی گوگل نمیگیرن شاید در سال 100 تا آی پی به زور بگیرن، همین الان میهن دانلود رو باز کنی میبینی که حداکثر 3-5 تا پست صفحه اصلیش رو میشه گفت ورودی گوگل متوسط میگیرن،
پ.ن: قطعا موارد دیگه هم هست، برای مثال میهن دانلود 99% مطالبشون اختصاصی هست و این خواه و نا خواه علاقه گوگل رو به وجود میاره اما سایت های پورتال تفریحی...
پ.ن2: شرمنده اگر توضیحات اضافی بود، مثل همیشه خواستم کامل توضیح بدم
پ.ن3: واقعا بخاطر آف تاپیک شرمنده، قطعا به موضوع تاپیک ربطی نداشت اما خوب لازم بود دیگه
اینا رو نگم فردا عقده میکنم معتاد میشم :دی
پ.ن4: این همه وقت گذاشتم، کلی فسفر سوزوندم، لااقل 1 لایک بزنید خستگیم در بره