• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین اسکریپت یا سیستم برای سایت دانلود از نظر سئو

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
بهترین اسکریپت یا سیستم برای سایت دانلود از نظر سئو چیست؟
میهن اسکریپت و آسان دانلود به ترتیب از چه نوع اسکریپت یا سیستمی استفاده می کنند؟

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بدون شک ورد پرس
اولی از وردپرس استفاده میکنه دومی اگه اشتباه نکنم از MT

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
بهترین اسکریپت یا سیستم برای سایت دانلود از نظر سئو چیست؟
میهن اسکریپت و آسان دانلود به ترتیب از چه نوع اسکریپت یا سیستمی استفاده می کنند؟

به نظر من فرقی نداره شما از HTML هم اگر استفاده کنی میتونی موفق باشی به شرطی که :

1- سایتت مرتب آپدیت بشه یعنی حداقل روزی 10 الی 20 تا مطلب خوب و مفید بزاری داخل سایت
2- کنار سایت یه وبلاگ داشته باشی که بتونی یه ارتباط خوب بین این 2 داشته باشی
3- تمامی مطالبت رو در کلوب و ف ی س بوک به اشتراک بزاری
4- تمامی مواردی که در تاپیک سئو همین انجمن گفته شده رو رعایت کنی
و ...

حتما موفق میشی و سیستم فرقی نداره چی باشه مهم اینه که پشتکار داشته باشی و کار کنی
ولی خب به نظر من اول وردپرس بعد هم دیتالایف انجین از بهترین سیستم ها از نظر سئو هستند.

موفق باشید

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
ولی وردپرس توصیه میشه.

در جهت صحبت های دوست خوبمون ، درسته اول وردپرس ، ولی خب سایت های بزرگ و موفقی هم هستند که با سیستم های دیگه کار میکنن
موفقیت در تلاش فردی است

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
در جهت صحبت های دوست خوبمون ، درسته اول وردپرس ، ولی خب سایت های بزرگ و موفقی هم هستند که با سیستم های دیگه کار میکنن
موفقیت در تلاش فردی است

عزیز قطعا موفقیت در تلاش فردیه اما بحث اینجا در مورد سئو هست،
سایت های بزرگی که شما میخوای نام ببری قطعا میخوای بگی میهن دانلود یا دانلودها و آسان دانلود و غیره
اما اینا از نظر سئو خیلی خیلی عادی هستند و ارزشی ندارند،
هیچ کدوم روی بحث سئو کار نکردن و بازدیدشون هم دردصد خیلی کمی از موتورهای جستوجو هست،
شاید از کل بازدید میهن دانلود حداکثر 10 هزار آی پی در روز از گوگل باشه اونم بخاطر این که مطالب رو خودشون مینویسن و کلا سایتشون از نظر گوگل با ارزش هست چون برای بازدیدکننده با ارزش هست

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
واقعا CMS به تنهایی تاثیری توی سئو نداره. شما اگر پربازدید ترین سایت های فارسی رو ببینید هر کدوم یک سیستمی دارند. خیلی هاشون هم اختصاصی هستند. CSM مورد نظرتون رو با معیار سئو انتخاب نکنید. بلکه امکاناتش و امکان توسعه ش رو بیشتر مدنظر داشته باشید. من نیوک و جوملا رو پیشنهاد می دم.

یه چیزی هم بگم که شاید به این تاپیک مربوط نشه ولی به کارتون میاد. اگر برید توی تاپیک خرید و فروش سایت، همین الان 5 تا سایت دانلود برای فروش گذاشتند. قبل از اینکه استارت بزنید همه چیز رو بررسی کنید. بالا آوردن سایت دانلود خیلی سخته.

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
موفقیت در تلاش فردی است

این که موفقیت در تلاش فردی هست رو تا حدودی قبول دارم ولی شما به این نکته توجه کن که در زمانیکه این سایت ها شروع به کار کردن وردپرس انچنان که امروز مطرح هست مطرح نبود !
مورد دیگه اینک سئو سایت هایی مثل میهن دانلود و اسان دانلود انچنان بالا نیست و اگه کسی بخواد با این سایت ها رقابت کن این مورد فاکتور مهمی می تونه باشه ;)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
واقعا CMS به تنهایی تاثیری توی سئو نداره. شما اگر پربازدید ترین سایت های فارسی رو ببینید هر کدوم یک سیستمی دارند. خیلی هاشون هم اختصاصی هستند. CSM مورد نظرتون رو با معیار سئو انتخاب نکنید. بلکه امکاناتش و امکان توسعه ش رو بیشتر مدنظر داشته باشید. من نیوک و جوملا رو پیشنهاد می دم.

یه چیزی هم بگم که شاید به این تاپیک مربوط نشه ولی به کارتون میاد. اگر برید توی تاپیک خرید و فروش سایت، همین الان 5 تا سایت دانلود برای فروش گذاشتند. قبل از اینکه استارت بزنید همه چیز رو بررسی کنید. بالا آوردن سایت دانلود خیلی سخته.

دوست عزیز شما دارید میگید یه سایت بزرگ، درسته مثلا میهن دانلود یک سایت بزرگ هست اما از نظر سئو اصلا سایت بزرگی نیست،
هر کسی که +1 سال توی مبحث سئو تجربه داشته باشه خیلی راحت میتونه نسبت به سایت هایی که گفتید پیشی بگیره چون اونا اصلا سئو براشون مهم نیست
درباره انتخاب اسکریپت هم بستگی داره که طرف چه انتظاری داشته باشه، قطعا اگر کسی فقط هدفش seo و sem باشه اسکریپت مهمترین چیز میشه براش

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز شما دارید میگید یه سایت بزرگ، درسته مثلا میهن دانلود یک سایت بزرگ هست اما از نظر سئو اصلا سایت بزرگی نیست،
هر کسی که +1 سال توی مبحث سئو تجربه داشته باشه خیلی راحت میتونه نسبت به سایت هایی که گفتید پیشی بگیره چون اونا اصلا سئو براشون مهم نیست
درباره انتخاب اسکریپت هم بستگی داره که طرف چه انتظاری داشته باشه، قطعا اگر کسی فقط هدفش seo و sem باشه اسکریپت مهمترین چیز میشه براش

بنده نگفتم سایت بزرگ. عرض کردم سایت های پربازدید.
شما اگر لیست 50 سایت پربازدید فارسی رو ببینید، شاید به حدود 20 تا CSM مختلف و بعضا اختصاصی برخورد کنید.

یه چیزی هم بگم که بحث روشن بشه. هدف از سئو ، به دست آوردن بازدید کننده ست. نه اینکه سایت های سئوسنجی به سایتی رتبه 95 سئو بدن، ولی بازدیدی نداشته باشه ! خب این سئو به هیچ دردی نمی خوره.
با همین طرز فکر اگر نگاه کنیم، اتفاقا سایت های پربازدید خیلی خیلی به سئو اهمین می دن. اما اونها سئو رو توی بازدید و ورودی می بینن. نه به رتبه ای که سایت های سئو بهشون می دن و هیچ ارزشی نداره.

شما چطور به این نتیجه رسیدید که اونها سئو براشون مهم نیست ! اگر مهم نیست پس چطور توی سرچ کلمات کلیدی همیشه اول هستند ؟ اتفاقا براشون مهم هست. ولی نه اون سئویی که با فرمول های پیچیده و کد های عجیب و غریب بهش برسن.

مهم ترین فاکتور توی گرفتن ورودی از گوگل، محتواست. که باید اختصاصی و کار شده باشه. به نظرم این 50 درصد تاثیر رو داره. 40 درصد تاثیر هم به سابقه و طول عمر سایت در تولید اون محتوا بر می گرده.
بقیه چیزها شاید فقط 10 درصد تاثیر داشته باشه.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
دروود
در رقابت سنگین سایت های دانلود واقعا سی ام اس مهم هست و کسی که میخواد شروع کنه اگر میخواد قوی شروع کنه از وردپرس من توصیه میکنم استفاده کنه
اما نمیشه از انعطاف پذیری MT چشم پوشی کرد

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام.

همانطور که دوستان دیگه هم گفتند، پیشنهاد من هم وردپرس یا مووبل تایپ هست. البته کار با مووبل تایپ ساده نیست ، بلکه خیلی سخته، اما از هر نظر سیستم خوبیه. اگر دنبال کار بی دردسر هستی وردپرس، که کار کردن باهاش هم خیلی سادست.

به نظرم یکی از دلایلی که باعث شد تا وردپرس پیشرفت کنه ، این بود که افرادی میخواستند با سایت های موفقی که با مووبل تایپ قدرتمند ایجاد شده بودند رقابت کنند، و دنبال سیستمی بودند که بشه با سایت های ایجاد شده با مووبل تایپ رقابت کنند.
این رو فقط از تجربه ایی که در این چند سال کسب کردم و مشاهداتم میگم. و الان هم وردپرس بسیار قدرتمنده.

موفق باشید

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
وب مستر من قبول ندارم که میگی میهن دانلود 10 هزار ورودی گوگل داره
به نظر من خیلی بیشتر از ایناست
این حرفت یعنی اینکه میهن دانلود با بییش از 13 هزار پست ورودی گوگلش از میهن کمپ شما هم کمتره
درسته سئو کار نکردن ولی سایتشون تو گوگل خیلی قویه
ورودی گوگل بالای 30 هزاره به نظر من
کم گفتم که نیای فحشم بدیا:D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
این حرفت یعنی اینکه میهن دانلود با بییش از 13 هزار پست ورودی گوگلش از میهن کمپ شما هم کمتره

خوب عزیز من که تا حالا سایت دانلود قوی نداشتم، این حرف هایی هم که میزنم روی حساب حدس و احتمال و تجربه هست،
درباره میهن کمپ که گفتی که آمار دقیق نمیدم چون سایت فروخته شده و پرایوسی هست:D
اما جوابم بله هست، شما اگر میهن کمپ و میهن دانلود رو در 1 شرایط قرار بدین مطمئن باشید ورودی گوگل میهن کمپ چندین برابر میهن دانلود خواهد بود
تا اون جایی که من میدونم؛
سایت تفریحی یعنی ورودی گوگل، به طور کلی ما توی سایت تفریحی سعی میکنیم هر نوع مطلبی که از نظرمون بازدید قوی میخوره یعنی از گوگل بازدید خوب میخوره رو بزاریم، امروز تصادف علی دایی فردا تبریک عید فرداش هم تسلیت ماه محرم
سایت هایی هم که با این سایت پورتال تفریحی میشناسیم مثل میهن وی و نیک صالحی درسته سایت پورتال هستن اما با هدف ورودی گوگل نیستن و بیشتر تمرکزشون روی بازدید کننده ثابت هست، البته ورودی گوگل بالا هم دارن
اما سایت های دانلود از نظر من بحثشون کلا جداست، سایت دانلود از نظر من یعنی بازدیدکننده ثابت، سایت دانلود یعنی اون قدر مطلب بزاری و از ترفند های جذب بازدیدکننده استفاده کنی که طرف هر روز به سایت سر بزنه، توی فیدبرنر و یاهو گروپ عضو بشه، تولبار الکسا سایت رو نصب کنه، و وقتی اسم اون سایت دانلود بیاد جونش در بره، همین طور که الان خیلی ها نسبت به میهن دانلود یک حس خاصی دارن و تا میگی میهن دانلود سریع میخوان ازش دفاع کنند،
زیادی نمیخوام طولش بدم و خلاصه حرفم این میشه که،
وقتی شما یه سایت پورتال تفریحی میزنی از پایه هدفت SEO هست و تمام تلاشی هم که میکنی برای همین هست، اما وقتی یه سایت دانلود میزنی همه تلاشت رو باید بزاری روی جذب بازدیدکننده ثابت، حالا از هر راهی شده باید کاری کنی بازدیدکننده هر روز 1 بار با عشق و علاقه سایتت رو باز کنه،
قطعا اون سایتی که با هدف سئو راه اندازی شده و اون سایتی که با هدف جذب بازدیدکننده (اما در کنارش سئو) راه اندازی شده خیلی بحثشون فرق میکنه
درباره 13 هزار مطلبی هم که گفتی،
من یه سایت 1.5 هفته اوردم بالا، توش رو پر کردم از اس ام اس تبریک عید + 7-8 تا پست تصادف علی دایی، دقیقا شب عید و شب قبلش به حدی بازدید زد بالا که تعداد آنلاین زیر 400 نیدمد:D
کلا سایت 250-300 تا مطلب خوب داشت و همونا خدا آی پی بازدیدگرفتند، اما یه سایت دانلود رو فرض کن،؛ روزانه شاید +30 تا مطلب بیاد توش همه درصد خیلی زیادیشون اصلا ورودی گوگل نمیگیرن شاید در سال 100 تا آی پی به زور بگیرن، همین الان میهن دانلود رو باز کنی میبینی که حداکثر 3-5 تا پست صفحه اصلیش رو میشه گفت ورودی گوگل متوسط میگیرن،
پ.ن: قطعا موارد دیگه هم هست، برای مثال میهن دانلود 99% مطالبشون اختصاصی هست و این خواه و نا خواه علاقه گوگل رو به وجود میاره اما سایت های پورتال تفریحی...
پ.ن2: شرمنده اگر توضیحات اضافی بود، مثل همیشه خواستم کامل توضیح بدم
پ.ن3: واقعا بخاطر آف تاپیک شرمنده، قطعا به موضوع تاپیک ربطی نداشت اما خوب لازم بود دیگه:D اینا رو نگم فردا عقده میکنم معتاد میشم :دی
پ.ن4: این همه وقت گذاشتم، کلی فسفر سوزوندم، لااقل 1 لایک بزنید خستگیم در بره:D

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
میگم رفیق تجربه کن داشتن سایت دانلود رو:p
شاید اشتباه باشه نظرتا
قوربونت:blush:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
به نظر هر CMS که امکانات سئو رو آسان تر در اختیار شما قرار بده مناسب تره.

انتخاب من برای بهترین پلتفرم سئو Drupal است، به دلایل زیر :
1.کنترل کامل بر آدرس URL ها. شما برای هر محتوای میتونید ادرس مجزا تعریف کنید
2.ایجاد نوع محتوای اختصاصی برای مطالب سایت.
3.ویرایش بازبینی آسان محتوا
4.جلوگیری از محتوای تکراری
5.ویژگی های اجتماعی دروپال که برای موتور های جستجو خیلی اهمیت داره
6.قابلیت تغییر پذیری ، شما با استفاده از دروپال به آسانی می تونید ، محتوا رو برای موتور های جستجوگر نمایش دهید
7.سازماندی فوق العاده محتوا توسط سیستم taxonomy دروپال
8.مدیریت عالی بر روی عنوان های صفحه ها
9.قابلیت سازگاری آسان با ابزار های سئو
10.قابلیت توسعه ، دروپال همواره در حال توسعه است ، تنها CMS است که قابلیت رقابت با سیستم های تجاری رو دارد.

شاید CMS دیگه هم بعضی از این قابلیت ها رو داشته باشند ، اما هیچ کدوم مثل دروپال این امکانات رو در اختیارتون نمیزارند.

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
به نظر هر CMS که امکانات سئو رو آسان تر در اختیار شما قرار بده مناسب تره.

انتخاب من برای بهترین پلتفرم سئو Drupal است، به دلایل زیر :
1.کنترل کامل بر آدرس URL ها. شما برای هر محتوای میتونید ادرس مجزا تعریف کنید
2.ایجاد نوع محتوای اختصاصی برای مطالب سایت.
3.ویرایش بازبینی آسان محتوا
4.جلوگیری از محتوای تکراری
5.ویژگی های اجتماعی دروپال که برای موتور های جستجو خیلی اهمیت داره
6.قابلیت تغییر پذیری ، شما با استفاده از دروپال به آسانی می تونید ، محتوا رو برای موتور های جستجوگر نمایش دهید
7.سازماندی فوق العاده محتوا توسط سیستم taxonomy دروپال
8.مدیریت عالی بر روی عنوان های صفحه ها
9.قابلیت سازگاری آسان با ابزار های سئو
10.قابلیت توسعه ، دروپال همواره در حال توسعه است ، تنها CMS است که قابلیت رقابت با سیستم های تجاری رو دارد.

شاید CMS دیگه هم بعضی از این قابلیت ها رو داشته باشند ، اما هیچ کدوم مثل دروپال این امکانات رو در اختیارتون نمیزارند.

خیلی ممنون از اطلاعات خوبتون.
دروپال هم از بهترین ها و قدیمی ترینهاست و توی این چند سال خیلی روش کار شده.
یکی از علاقه مندی های من دروپال هست.

موفق باشید.

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95

این دو سایتی که شما فرمودید تفاوت چندانی از نظر درصد ورودی از گوگل ندارند.
بر اساس آمار الکسا :
اون سایت تفریحی که مثال زدید تقریبا 24 درصد بازدیدش از موتور های جستجو هست.
این عدد در سایت دانلودی که مثال زدید تقریبا 20 درصد هست.

البته درصدی که الکسا نشون میده کمتر از درصد واقعیه. اما در مقام مقایسه، این دو مدل سایت تقریبا درصد های مشابه از نظر ورودی موتورهای جستجو دارند.

بالا