• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین اسکریپت یا سیستم برای سایت دانلود از نظر سئو

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
این دو سایتی که شما فرمودید تفاوت چندانی از نظر درصد ورودی از گوگل ندارند.
بر اساس آمار الکسا :
اون سایت تفریحی که مثال زدید تقریبا 24 درصد بازدیدش از موتور های جستجو هست.
این عدد در سایت دانلودی که مثال زدید تقریبا 20 درصد هست.

البته درصدی که الکسا نشون میده کمتر از درصد واقعیه. اما در مقام مقایسه، این دو مدل سایت تقریبا درصد های مشابه از نظر ورودی موتورهای جستجو دارند.

عزیز من بازدید میهن دانلود بالای 600 هزار هست که 20% ش با بازدید سایت تفریحی که گفته شده خیلی فرق می کنه ..
پ ن : یاد گزارش 90 از تراکتور افتادم
hanghead.gif

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
عزیز من بازدید میهن دانلود بالای 600 هزار هست که 20% ش با بازدید سایت تفریحی که گفته شده خیلی فرق می کنه ..
hanghead.gif

اتفاقا باید بر اساس درصد مقایسه کرد. بیشتر ما دوست داریم 90 درصد بازدیدمون از گوگل باشه. حالا چه سایتمون روزی 100 تا بازدید داشته باشه، چه 100 هزار تا !

البته باز هم تاکید می کنم که درصد واقعی بالاتر از چیزی هست که الکسا نشون میده. من فقط در مقام مقایسه عرض کردم.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
میگم رفیق تجربه کن داشتن سایت دانلود رو:p
شاید اشتباه باشه نظرتا
قوربونت:blush:

بله عزیز حرفت کاملا درسته، همین طور که گفتم چیز هایی که گفتم حدسی هست و با تجربه ممکنه خیلی فرق کنه
برای سایت دانلود حتی دامنه هم دارم و همه چیز آماده هست اما انرژی + وقتش لاموجود:(

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
این دو سایتی که شما فرمودید تفاوت چندانی از نظر درصد ورودی از گوگل ندارند.
بر اساس آمار الکسا :
اون سایت تفریحی که مثال زدید تقریبا 24 درصد بازدیدش از موتور های جستجو هست.
این عدد در سایت دانلودی که مثال زدید تقریبا 20 درصد هست.

البته درصدی که الکسا نشون میده کمتر از درصد واقعیه. اما در مقام مقایسه، این دو مدل سایت تقریبا درصد های مشابه از نظر ورودی موتورهای جستجو دارند.

عزیز شوما به من بگو الکسا از کی آمار درست و حسابی میده تا من حرفت رو قبول کنم، من پسرم رو میشناسم و میدونم چقدر ورودی گوگل میگیره و این خیلی خیلی خیلی بیشتر از 24 درصد هست;)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
hanghead.gif

من که نفهمیدم منظورتو عزیز
biggrinsmiley.gif

امین جان بقیه بازدید کننده هات از کجا میومدن پس ؟

اولا سیکرت هست، دوما من فقط با گوگل کار دارم، عمده بازدید هم از گوگل بوده
winksmiley02.gif

خیلی وقت هست که دیگه الکسا کوچیکترین ارزشی برای من نداره

اتفاقا باید بر اساس درصد مقایسه کرد. بیشتر ما دوست داریم 90 درصد بازدیدمون از گوگل باشه. حالا چه سایتمون روزی 100 تا بازدید داشته باشه، چه 100 هزار تا !

البته باز هم تاکید می کنم که درصد واقعی بالاتر از چیزی هست که الکسا نشون میده. من فقط در مقام مقایسه عرض کردم.

خیلی خیلی خیلی درصد واقعی با چیزی که الکسا نشون میده فرف میکنه;)

بالا