• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بازیکن تاریخ فوتبال

بهترین بازیکن تاریخ فوتبال کیه؟

• Total voters
    83

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
زيزو
ريوالدو
روماريو

Sent from my MB525 using Tapatalk 2

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
مسی . مارادونا . رونالدینیهو

delta220

Registered User
لایک‌ها
2
مسی
مارادونا

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
بکن بائر ، مارادونا و پله

Abdipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظر من زیدان، نسبت به بقیه مهارت کنترل خیلی بالاتری داشته! و البته قدرت بدنی خوب! تکنیک عالی!
بعد پله، علاوه بر سرعت و قدرت بدنی، بازیکن تکنیکی بوده! و البته خیلی خوب بازیکن هارو گول میزده!
مارادونا، سرعت عمل بالا، خیلی بالا! کنترل توپ خوب!
زیزو نسبت بقیه بهتره، اگه در ویدیوها دیده باشید، زیزو با هر دو پای راست و چپش میتونه عالی توپ رو کنترل و شوت کنه، اما مارادونا فقط پای چپش!

mostafa-b

Registered User
لایک‌ها
249
کلا 3 بازیکن به نظرم دیگه تکرار نمیشن و نباید هیچکس رو با اینا مقایسه کرد
مارادونا
رونالدو برزیلی
زیدان
و باز به نظر من از لحاظ نبوغ رونالدو از همه بالاتر بود.
سال 94 بهترین بازیکن برزیل شد تو 17 سالگی
سال 95 رفت آیندهوون و از همون بازی اول ترکوند و بهترین بازیکن لیگ شد
96 رفت بارسا و همه اونایی که سنشون بالای 30 باشه یادشون هست چه کرد و شد بهترین بازیکن جهان که رکورد 34 گلش 16 سال دووم آورد
تو اوج شهرت و البته سن پایین رفت لیگ ایتالیا که عمرا الان مسی و کریس جرات همچین کاری رو داشته باشن و بازم شد تک ستاره فوتبال جهان
جام 98 تا قبل از فینال با 4 گل و 3 پاس گل بهترین بازیکن جام بود تا .......
شب فینال 98 و باقیه قضایا و ......دیگه غروب کرد. خیلی ها رونالدو رو از 2002 به بعد دیدن و نمیدونن تو دوره 3 ساله اولش چه افسانه ای بود . رونالدو 2 بار از سه باری که جوایز فردی رو درو کرد نه جام جهانی برگزار شد و نه لیگ های معتبر اروپایی رو برد.
قطعا کاملترین و خطرناکترین مهاجم تاریخ فوتبال بود البته تو اوج اولش. فک کنم حرف نستا و مالدینی سند بسیار معتبری بر این موضوعه. فارغ از بحث اینکه بهترین هست یا نیست پیشنهاد میکنم حتما ویدیوهای حرکاتشو از یو تیوب ببینید. واقعا بعضی حرکاتشو فقط تو حرکت آهسته میشه فهمید چیکار کرده. حیف که 4 بار مصدومیت رباط زانو نذاشت وگرنه مطمئنم حداقل 6-7 تا توپ طلا و گالا و .... میبرد.

Abdipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
...
شب فینال 98 و باقیه قضایا و ......دیگه غروب کرد. خیلی ها رونالدو رو از 2002 به بعد دیدن و نمیدونن تو دوره 3 ساله اولش چه افسانه ای بود . رونالدو 2 بار از سه باری که جوایز فردی رو درو کرد نه جام جهانی برگزار شد و نه لیگ های معتبر اروپایی رو برد.
قطعا کاملترین و خطرناکترین مهاجم تاریخ فوتبال بود البته تو اوج اولش. فک کنم حرف نستا و مالدینی سند بسیار معتبری بر این موضوعه. فارغ از بحث اینکه بهترین هست یا نیست پیشنهاد میکنم حتما ویدیوهای حرکاتشو از یو تیوب ببینید. واقعا بعضی حرکاتشو فقط تو حرکت آهسته میشه فهمید چیکار کرده. حیف که 4 بار مصدومیت رباط زانو نذاشت وگرنه مطمئنم حداقل 6-7 تا توپ طلا و گالا و .... میبرد.
دقیقا! به نظرم بهترین و کاملترین مهاجم تاریخه!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
لیونل مسی
پ ن : طرفدار آرسنال ام فقط

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
بهترین بازیکن تاریخ از گذشته تا آینده ى دور لیونل مسی هست.

بالا