• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین برنامه برای تماس مجانی با خارج از کشور چیه؟

username1

Registered User
لایک‌ها
7
به نظرتون بهترین برنامه برای تماس مجانی با خارج از کشور چیه؟ LINE , NIMBUZZ , VIBER , OOVOO؟ اگه کزینه بهتری سراغ دارید بگید

roham_love_08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرتون بهترین برنامه برای تماس مجانی با خارج از کشور چیه؟ LINE , NIMBUZZ , VIBER , OOVOO؟ اگه کزینه بهتری سراغ دارید بگید

بله دوست عزيز ويچت هم هست با سيصد ميليون کاربر که تمام امکانات نرم افزاراى مذکور را داره مکالمه تصويرى واکى تاکى چت پست گذارى

ارسال شده از G3 با استفاده از تپاتالک 2

Majid.J

Registered User
لایک‌ها
28
اگه تماس تصویری میخواین Skype

miladkarimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای تماس ارزان و با کیفیت با خارج از کشور از خدمات کیان تل استفاده کنید

تماس ارزان قیمت و با کیفیت با بیش از 99 درصد شهرهای جهان از طریق سرویس کیان تل مهیا گردید

هر زمان و هر کجا که هستید وارد سایت ما شده و خرید خود را انجام داده و به راحتی و با کیفیت بالا و هزینه پایین مکالمه نمایید.

قابل استفاده در کل کشور و تمامی اپراتور های تلفن همراه

با کیفیت عالی بدون تاریخ مصرف(اعتبار زمانی نامحدود)

تماس با آمریکا,کانادا,انگلستان,ترکیه ,فرانسه ,آلمان وامارات و عراق و. .....

برای خرید آنلاین نیز از وب سایت زیر استفاده نمایید :

http://www.KianTel.com

خرید آنلاین در تمام ساعت شبانه روز وتحویل لحظه ای

(خرید از وب سایت مساوی با تخفیف از 5 تا 20 درصد)

Deactivated

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
برای تماس تصویری از Skype و Tango و OOVOO و Viber و... میشه اسفاده کرد که به نظرم از بقیه نرم افزار ها سرعتشون بهتره و کیفیت قابل قبول تری دارند. (من خودم Skype رو پیشنهاد می کنم)
برای تماس صوتی هم از Viber و Skype و ..... میشه اسفاده کرد و به نظرم وایبر و اسکایپ خوب عمل می کنن و کیفیتشون قابل قبوله

بالا