• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه درمانی برای فریلنسرها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
داخل برنامه آپ -> قسمت بیمه -> بیمه تکمیلی درمان -> (بدون بیمه پایه) را انتخاب کن، طرحهای بیمه های تکمیلی مختلف را برات میاره از 4 تومن شروع میشه با بالا...(الان فقط بیمه تکمیلی سامان بدون داشتن بیمه پایه ساپورت میکنه، البته قیمتش از باقی شرکتها یکم گرونتره)
از سالی 40 تومن تا 120 تومن بود
خب این هزینه رو جای دیگه استفاده کنه قطعا به صرفه تره
ماهی 4 تومن!! مگر اینکه 18 تومن درآمد داشته باشه زندگیش هم کم هزینه باشه بقیش رو بده بیمه...
اصلا چه کاریه آزاد بره دکتر کمتر میشه.
اون بازنشستگی هم میگن همش الکیه
این تاپیک رو بخون درمورد بازنشستگی نوشتم

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
از سالی 40 تومن تا 120 تومن بود
خب این هزینه رو جای دیگه استفاده کنه قطعا به صرفه تره
ماهی 4 تومن!! مگر اینکه 18 تومن درآمد داشته باشه زندگیش هم کم هزینه باشه بقیش رو بده بیمه...
اصلا چه کاریه آزاد بره دکتر کمتر میشه.
اون بازنشستگی هم میگن همش الکیه
این تاپیک رو بخون درمورد بازنشستگی نوشتم
فکر کنم اشتباه حساب کردید
هزینه بیمه تکمیلی سالیانهس، نه ماهیانه!
سالیانه ۳،۹۰۰،۰۰۰ بیمه سامان طرح داره تا ۷،۷۰۰،۰۰۰
سالیانه ۳،۹۰۰ تومنش هزینه بیمارستانی تا ۳۷ م تومن را میده

بیمههای دیگه و طرحهای دیگه با پوششهای مختلف هست، فقط پیشنیازش بیمه پایهس که باس داشته باشید

فایل های ضمیمه

• Screenshot_20230304_012625.jpg
    Screenshot_20230304_012625.jpg
    315.7 KB · نمایش ها: 12

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
بیمه پایه چی هست؟ بیمه تامین اجتماعی منظورشه؟
هیچی الان ندارم یه بیمه بیکاری بود اونم قطع شد.
بیمه درمان پایه: هم تامین اجتماعی میشه، هم بیمه سلامت، نیروهای مسلح و ....

بیمه سلامت برای یک سری اقشار رایگانه، باید داخل اپلیکیشن و یا سایت بیمه سلامت ثبتنام کنید یا توی دفاتر پیشخوان دولت ثبتنام کنید(کارت ملی+یه قطعه عکس میخواد)، یکی دو هفته امکان سنجیتون میکنن و اطلاع میدن که پولی یا رایگان خودتون را بیمه کنید.
پولیش فکر کنم 900 تومن - 1 تومنه

من خودم فیری لنسرم. چند سال پیش که از شرکت اومدم بیرون و چندماه بیمه بیکاری میگرفتم تا کسب و کارم راه بیافته، بعدش هم مشاغل آزاد تامین اجتماعی بدون دفترچه درمان خودمون بیمه کردم

بعد بیمه بیکاری درخواست بیمه سلامت هم دادم، بعد مرحله امکان سنجی پولیش فقط شاملم شد که هزینهش زیاد با تامین اجتماعی فرقی نداشت برا همین قبول نکردم و کنسل شد

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
با کلی بدبختی بیمه تامین اجتماعی گرفتم. الان که مریض شدم رفتم درمونگاه. از هفتاد تومن پول ویزیت ۱۶ تومنشو کم کرد. توی داروها هم کلا سی تومن. نصفش که کلا آزاد شد از جمله سرم و آمپول و حتی استامینوفن!!!

آخه مادرصلواتی ها من پونصد تومن تا الان پول بیمه درمان دادم. اونوقت سی چهل هزارتومنشو کم میکنید. خب چه کاریه؟ اگر پول بیمه ندم که به صرفه تره.

البته ظاهراً تامین اجتماعی یک سری درمانگاه مخصوص خودش داره که اونجا میگن ارزونتر می افته. یک بار هم برم اونجا ببینم چی جوریه. فعلا که اصلا راضی نیستم ازش.

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
با کلی بدبختی بیمه تامین اجتماعی گرفتم. الان که مریض شدم رفتم درمونگاه. از هفتاد تومن پول ویزیت ۱۶ تومنشو کم کرد. توی داروها هم کلا سی تومن. نصفش که کلا آزاد شد از جمله سرم و آمپول و حتی استامینوفن!!!

آخه مادرصلواتی ها من پونصد تومن تا الان پول بیمه درمان دادم. اونوقت سی چهل هزارتومنشو کم میکنید. خب چه کاریه؟ اگر پول بیمه ندم که به صرفه تره.

البته ظاهراً تامین اجتماعی یک سری درمانگاه مخصوص خودش داره که اونجا میگن ارزونتر می افته. یک بار هم برم اونجا ببینم چی جوریه. فعلا که اصلا راضی نیستم ازش.
من که صرفا برای سوابقش بیمه میریزم.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
تامین اجتماعی یک سری درمانگاه مخصوص خودش
کیفیت کارش هم حتما در حد کریم سگ پزه
اگر پول بیمه ندم که به صرفه تره
همون پول رو روی هم بزار، خرد بود ربع سکه بگیر، بیشتر شد نیم و کامل، بعد یک سال میبینی چند تا دونه سکه داری، اونا به دادت میرسن. بیمه برای کفن و دفنه نه زندگی
من که صرفا برای سوابقش بیمه میریزم.
که چی بشه؟ منم خیلی وقت پیش عقده سابقه کار و سابقه بیمه داشتم، هیچ جا بهم کار نمیدادن. برای همین مفتی با چس تومن حقوق رفتم سرکار. هرچند که آخر سر مثل دستمال توالت استفادم کرد و انداخت بیرون
ولی دیدم بیمه و سابقه کار هیچی نیست...
الکی دنبال سراب نباش
الان هیچ بیمه ای ندارم.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
برای درمانگاه و بیمارستان‌های تامین اجتماعی

باید تلفنی و اینترنتی وقت بگیری (اگه تونستی)... :D

بری کلی بیمار به خاطر رایگان بودن هستند (کارگر تا بازنشسته)

چون شلوغ هست و رایگان، کیفیت کار از سر باز کنی هست

مطب خصوصی بری، در وقت و هزینه صرفه جویی کردی، اعصابت خورد نمیشه

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569

باید بیمه تکمیلی بگیری (سالی 3 4 تومن!)، بیمه درمانی تامین اجتماعی به خودی خود به درد نمیخوره
برای دور از جون سرطان و اعمال جراحی تخصصی و ...
ولی خب در کل بیمه در ایران مثل گارانتی می مونه، به همون اندازه مفید و به درد بخور :LOL:

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
که چی بشه؟ منم خیلی وقت پیش عقده سابقه کار و سابقه بیمه داشتم، هیچ جا بهم کار نمیدادن. برای همین مفتی با چس تومن حقوق رفتم سرکار. هرچند که آخر سر مثل دستمال توالت استفادم کرد و انداخت بیرون
ولی دیدم بیمه و سابقه کار هیچی نیست...
الکی دنبال سراب نباش
الان هیچ بیمه ای ندارم.
والا من تا حالا تجربه ی کار ِ کارمندی نداشتم.
سوابق بیمه رو برای داستان دیگه ای لازم دارم.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
عملکرد بیمه درمانی تامین اجتماعی در مورد داروخانه هم مثل پول ویزیت دکتره؟
منظورم اینه که اگر بریم داروخانه درمانگاه های تحت تملک تامین اجتماعی، پول داروهاش نسبت به داروخانه‌های توی سطح شهر کمتر میشه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیمه سلامت توی اپ هزینه دارو رو زده 33 تومن + 27 تومن هم داروی بدون پوشش بیمه، این 60 تومن من 82 تومن پرداخت کردم. میگم چرا اینجا اینطوری نوشته داروخانه گفت نصف اون بسته ، بیمه ای هست . نصفش آزاده :| پنتوپرازول هم آزاد بود دیگه چی رو بیمه حساب کرده؟
دارو رو گرون میکنن میگن بیمه میده. بعد میبینی داروئه تحت پوشش بیمه نیست. با یابو طرفیم

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
برای درمانگاه و بیمارستان‌های تامین اجتماعی

باید تلفنی و اینترنتی وقت بگیری (اگه تونستی)... :D

بری کلی بیمار به خاطر رایگان بودن هستند (کارگر تا بازنشسته)

چون شلوغ هست و رایگان، کیفیت کار از سر باز کنی هست

مطب خصوصی بری، در وقت و هزینه صرفه جویی کردی، اعصابت خورد نمیشه

بیمارستانهای خود سازمان که مثل حیوون با ادم رفتار میکنن... دکتر متخصصها هم که وقت میگیری.. خودش پشت میز نشسته داره با گوشی ور میره، دستیار یا دانشجوش ویزیتت میکنه و چرت و پرت تحویلت میده.. یا خیلی وجدان داشته باشه 4تا 4تا مریض داخل راه میده، هر مریض 1دقیقه سرسری چک میکنه و میگه برو.

اگر عمل داشته باشی، به غیر از هزینههای بیمارستان، باید سیبیل دکتر هم چرب کنی وگرنه نوبت میده برای 3ماه-6ماه دیگه، شاید تا اون موقع اصلا زنده نباشی!

تجربه زیاده برا این موضوع، حتی بهترین دکترهای شهر که توی بیمارستانهای دولتی هستن با هزار زحمت تو بیمارستان نوبت گرفتم و رفتم و یا خودش اونطرف نشسته تو اینترنت میچرخه و دستیارش ویزیت کرده و نسخه داده یا 4نفر 4نفر راه با مریضها دیگه رفتیم داخل و تو عرض 1دقیقه نسخه آدم را میپیچه و در نهایت(اتفاقی که برا من افتاده) هم که تشخیصشون صددرصد اشتباه بوده و به جای درمان سلامتم را به خطر انداخته(تشخیص اشتباه و تجویز داروی کاملا اشتباه یا بیتوجهی و عدم تشخیص به موقع بیماری)

بخش اورژانس هم که کاملا قضیهش جداست، خدا نصیب دشمنتون نکنه... کلا آزمون و خطاست برای یادگیری دکترهای جوان و یا... بگذریم!

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
من نمیدونم استارتر هنوز به چه امید زنده س😛

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان اگه یکی چند سال بیمه تامین اجتماعی ریخته باشه. از الان دیگه نریزه. میتونه بجاش بیمه سلامت ثبت نام کنه؟؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
دوستان اگه یکی چند سال بیمه تامین اجتماعی ریخته باشه. از الان دیگه نریزه. میتونه بجاش بیمه سلامت ثبت نام کنه؟؟
کد ملی استعلام میکنند
اگه قطع شده باشه، اره

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
@zgg123 خاله چه خبر نون خودت و استارتر رو آخر بیمه نکردی؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
قبلا بیمه سلامت رو تمدید می کردم رایگان بود. صندوق همگانی یه همچین اسمی داشت ، امروز خواستم تمدید کنم دیدم بیمه ام رو زده بیمه ایرانیان و برای تمدید پول میخواد سالی 570 تومن.
بیمه ایرانیان مثل سلامت به درد نخوره؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
قبلا بیمه سلامت رو تمدید می کردم رایگان بود. صندوق همگانی یه همچین اسمی داشت ، امروز خواستم تمدید کنم دیدم بیمه ام رو زده بیمه ایرانیان و برای تمدید پول میخواد سالی 570 تومن.
بیمه ایرانیان مثل سلامت به درد نخوره؟
نه خوبه..
فقط طرفش مراکز دولتی و طرف قرارداده..

بالا