• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
چرا از بیمه عمر البرز کسی ننوشته؟ جدیدا شرایط بسیار خوبی گذاشته
میشه هم مستمری گرفت بعدز چند سال هم 90 درصد باز خرید کرد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوست عزیز،هرکس از بیمه شرکت خودش تعریف کرد و نصف این پست ها جنبه تبلیغاتی داره
اما باید بهت بگم خدمات شرکت های بیمه پر این نوع بیمه تفاوت چندانی با هم ندارن

همه شرکت ها هم ذخیره رو بهرصورت مستمری پرداخت میکننن و همه هم نرخ بازخرید و برداشت از اندوخته با توجه به سال های بیما به همین صورت هست

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوست عزیز،هرکس از بیمه شرکت خودش تعریف کرد و نصف این پست ها جنبه تبلیغاتی داره
اما باید بهت بگم خدمات شرکت های بیمه پر این نوع بیمه تفاوت چندانی با هم ندارن

همه شرکت ها هم ذخیره رو بهرصورت مستمری پرداخت میکننن و همه هم نرخ بازخرید و برداشت از اندوخته با توجه به سال های بیما به همین صورت هست

به نظر شما منو همسرم مثلا بخواهیم سالی 1 تومن نفری بیمه عمر بشیم بهتر نیست توی 2 تا بیمه عضو بشیم مثلا 500 تومن پاسارگاد 500 البرز هم مزایای هر دو هم اطمینان بیشتر... اصلا شدنی هست یعنی یه نفر میتونه دو جا بیمه عمر بشه.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
هر بیمه ای در یک زمینه برتر و قوی تر کار کرده است. بیمه البرز در زمینه مسئولیت خیلی خوب است. در زمینه عمر شرکتهای دیگر مثل سامان و ایران بهترند

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
به نظر شما منو همسرم مثلا بخواهیم سالی 1 تومن نفری بیمه عمر بشیم بهتر نیست توی 2 تا بیمه عضو بشیم مثلا 500 تومن پاسارگاد 500 البرز هم مزایای هر دو هم اطمینان بیشتر... اصلا شدنی هست یعنی یه نفر میتونه دو جا بیمه عمر بشه.
شدنی هست و یک نفر میتونه دو بیمه عمر داشته باشه اما مجمگه سرمایه عمر نباید بیشتر از بیشترین حد کنونی یعنی ۲۰۰ باشه
اما چند توصیه دارم:
۱.دقیق فکر و حساب کنید که آیا هر دو شخص به بیمه عمر نیاز دارند یا فقط بیمه سرپرست خانواده کافی هست(با توجه به،شرایط کاری و سنی . سایر سرمایه ها و....(
۲.میتوانی هر کدام جداگانه از یک شرکت بیمه تهیه کنید
۳.برخی شرکت ها طره هتی بیمه عمر خانواده با پرداخت یک حق بیمه دارند،بعلت اینکه برای من کاربردی نداشت،شرایطش رو مطالعه نکردم و از چگونگی اون و اینکه آیا محصول مفیدی است یا خیر اطلاعی ندارم.......این گزینه رو هم ذر نظر.داشته باشین و،شرایطش رو کاملا مطالعه کنید

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
بیمه ی عمر رو نمیدونم ولی بطور کلی از نظر رفتار کارکنان و انظباط و اخلاق حرفه ای و راه انداختنِ کار مردم ، پارسیان یکی از بهترینهاست و بیمـ*ـ ـه ی ا یـر * ا ن یکی از بدترینها

این تجربه ی شخصی منه و شاید در مورد همه ی شعبه های بیمه هایی که اسم بردم درست نباشه. ولی تا اونجا که با دوستان حرف میزدیم با من همنظر بودند.
در بحث بیمه ها خصوصا بیمه مهمی مثل بیمه عمر، چون در مدت 10-30 سال همراه ما هست، بایستی به توانگری شرکت بیمه توجه کنید

گویا شرکت بیمه پارسیان، از نظر توانگری در حد مطلوب و ویژه ای قرار داره
خود من هم بر همین اساس نمایندگی بیمه عمر رو از این شرکت گرفته ام
هرچند که اول متقاضی نمایندگی جنرال بودم...

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
بیمه های عمر همه شرکت ها خوب هستن ولی
من 5 تا شرکت رو با توجه به تجربم برای بیمه عمر توصیه می کنم
ملت-پارسیان-کارآفرین-پاسارگاد-سامان

من چندتا از مزایای رقابتی بیمه عمر ملت نسبت بقیه بیمه ها رو میتونم براتون بشمرم منتها فقط بصورت مشاوره حضوری برای دوستانی که قصد خرید دارند
خودم نماینده جنرال شرکت بیمه ملت هستم و دفترم تهران هستش اگر دوستان احتیاج مشاوره دقیق و حضوری داشتن از طریق پیغام خصوصی اطلاع بدهند برای هماهنگی

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان بهترین نحو برای بیمه عمر کردن چیه؟
مثلا یه طرح 100 تومنی اجرا کنی بهتره یا 2 تا طرح 50 تومنی؟

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
با توجه به دستور بیمه مرکزی ارزش بازخریدی بین همه شرکت های بیمه با سود یکسان محاسبه خواهد شد (نامه رسمی بیمه مرکزی به کلیه شرکتهای بیمه پیوست شده است):
5 سال اول 18% سود تضمینی
5سال دوم 15%
از سال دهم به بعد 10%
www.bestlifeinsurance.ir/CentinsurLetter.jpg
CentinsurLetter.jpg

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با توجه به دستور بیمه مرکزی ارزش بازخریدی بین همه شرکت های بیمه با سود یکسان محاسبه خواهد شد (نامه رسمی بیمه مرکزی به کلیه شرکتهای بیمه پیوست شده است):
5 سال اول 18% سود تضمینی
5سال دوم 15%
از سال دهم به بعد 10%
CentinsurLetter.jpg
این همه مخالفت با بیمه عمر از کجاست؟
دوست عزیز لطفا جو منفی نادرست ایجاد نکنین

آیین نامه شماره 68 بیمه مرکزی درباره بیمه زندگی و مستمری رو مطالعه بفرمایید:
http://www.centinsur.ir/ShowPage.as...=5&PageId=1161&codeV=1&tempname=mogharratfani

۱.در ماده ۳ این سود ها بعنوان سود علی الحساب و به صورتی که شما ذکر کردید آماده اما سود مشارکت باید به اون اضافه بشه(سود تضمینی + سود مشارکت):

"حداكثر نرخ سود فني در بيمه ‏نامه هاي با مدت حداكثر پنج سال هجده درصد، در بيمه نامه ‏هاي با مدت حداكثر تا ده سال، هجده درصد براي پنج سال اول و پانزده درصد براي مدت مازاد بر پنج سال اول و در بيمه نامه ‏هاي با مدت بيش از ده سال، هجده درصد براي پنج سال اول و پانزده درصد براي پنج سال دوم و ده درصد براي مدت مازاد بر ده سال. بيمه مركزي موظف است، هر دو سال يكبار نرخ سود فني را مورد بازنگري قرار دهد و پيشنهاد لازم را به شوراي عالي بيمه ارائه كند. »

بديهي است سود فوق‌الذكر علي‌الحساب بوده و سود حاصل از كاركرد سرمايه‌ شركت(سود دوران مشاركت) نيز به آن افزوده مي‌شود."

۲. در ماده ۱۱ هم به وضوح ذکر شده شرکت های بیمه باید بیمه گذار رو در حداقل ۸۵ درصد منافع حاصل از وجوه حق بیمه شربک کنن(یعنی همان سود هایی که ۲۰ تا ۲۵ یا حتی ۲۷ هم ذکر میکنن که کاملا قانونی هست و اصلا کلک و حیله نیست):
"مؤسسات بيمه مكلفند در انواع بيمه‌‏هاي زندگي جز در بيمه‌هاي خطر فوت زماني، بيمه‌گذاران بيمه‏هاي زندگي خود را در حداقل ۸۵ درصد منافع حاصل از مجموع معاملات بيمه‌هاي مذكور سهيم نمايند."

پس این سودهای بالاتر (20-24-25-27) از مشارکت در منافع حاصل شده که شرکت های بیمه هر سال باید گزارش اون رو در اختیار مشتری ها قرار بدن.
به هر حال سود حساب هایی مثل سپرده هدف و گنجینه هم طبق آیین نامه خود بانک سالانه و با دستور بانک مرکزی تغییر میکنه اما هیچ مشارکت در منافعی برای اون در نظر گرفته نشده.(حتی اگه سود 20 هم بمونه اما بانک از وجوه دریافتی سود بیشتری کسب کنه،یک ریال هم به مشتری پرداخت نمیشه)

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان بهترین نحو برای بیمه عمر کردن چیه؟
مثلا یه طرح 100 تومنی اجرا کنی بهتره یا 2 تا طرح 50 تومنی؟
۱.خیلی از شرکت ها،سامانه استعلام حق بیمه و جدول سرمایه گذاری دارن که میتونین با استفاده از اون نوع بیمه گذاری خاص خودتون رو مشاهده کنین.
۲.اگر یک شخص بخواد دو بیمه داشته باشه مجموع سرمایه فوتش د. حال حاضر نباید بیش از ۲۰۰ میلیون بشه(مگر با شرایط خاص)
۳.دریافت دو بیمه نامه چند مزیت داره: سود مشارکت شرکت ها متفاوت هست و میتونین از سود مختلف بهره ببرید؛دوما در صورت فوت،دو بار سرمایه فوت دریافت میکنین
۴.اگر دو نفر جدا ار هم رو میخواین بیمه کنین،برای بهره بردن از مزایای هر بیمه میتونین از دو شرکت مختلف استفاده کنین و یا از یک شرکت و طرح خانواده برای بهره بردن از منافع مختلف اون

پیشنهاد میدم از سیستم استعلام شرکت ها استفاده بهینه انجام بدید

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
لازم به توضیح است که بیمه مرکزی حداقل هایی را برای سود تضمینی تعیین کرده است و بدیهی است که سود پیشبینی یا سود مشارکت هیچ محدودیتی ندارد و با توجه به قدرت تیم سرمایه گذاری آن شرکت بیمه متفاوت است و حتی تا 30 درصد یا بیشتر هم ممکن است باشد (به نظر شخصی بنده قویترین تیم سرمایه گذاری را بیمه سامان دارد).

5 سال اول 18% سود تضمینی
5سال دوم 15%
از سال دهم به بعد 10%
CentinsurLetter.jpg

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
لطفا دقت کنید بیمه مرکزی حداقل سود تضمینی را تعیین کرده است و درباره سود مشارکت یا سود پیشبینی و حداکثر آن نظری نداده و سقفی ندارد. خیلی از شرکتهای بیمه سود مشارکت بسیار خوبی (حتی تا 30درصد) به بیمه گذاران عمر و سرمایه میدهند.
این همه مخالفت با بیمه عمر از کجاست؟
دوست عزیز لطفا جو منفی نادرست ایجاد نکنین

آیین نامه شماره 68 بیمه مرکزی درباره بیمه زندگی و مستمری رو مطالعه بفرمایید:
http://www.centinsur.ir/ShowPage.as...=5&PageId=1161&codeV=1&tempname=mogharratfani

۱.در ماده ۳ این سود ها بعنوان سود علی الحساب و به صورتی که شما ذکر کردید آماده اما سود مشارکت باید به اون اضافه بشه(سود تضمینی + سود مشارکت):

"حداكثر نرخ سود فني در بيمه ‏نامه هاي با مدت حداكثر پنج سال هجده درصد، در بيمه نامه ‏هاي با مدت حداكثر تا ده سال، هجده درصد براي پنج سال اول و پانزده درصد براي مدت مازاد بر پنج سال اول و در بيمه نامه ‏هاي با مدت بيش از ده سال، هجده درصد براي پنج سال اول و پانزده درصد براي پنج سال دوم و ده درصد براي مدت مازاد بر ده سال. بيمه مركزي موظف است، هر دو سال يكبار نرخ سود فني را مورد بازنگري قرار دهد و پيشنهاد لازم را به شوراي عالي بيمه ارائه كند. »

بديهي است سود فوق‌الذكر علي‌الحساب بوده و سود حاصل از كاركرد سرمايه‌ شركت(سود دوران مشاركت) نيز به آن افزوده مي‌شود."

۲. در ماده ۱۱ هم به وضوح ذکر شده شرکت های بیمه باید بیمه گذار رو در حداقل ۸۵ درصد منافع حاصل از وجوه حق بیمه شربک کنن(یعنی همان سود هایی که ۲۰ تا ۲۵ یا حتی ۲۷ هم ذکر میکنن که کاملا قانونی هست و اصلا کلک و حیله نیست):
"مؤسسات بيمه مكلفند در انواع بيمه‌‏هاي زندگي جز در بيمه‌هاي خطر فوت زماني، بيمه‌گذاران بيمه‏هاي زندگي خود را در حداقل ۸۵ درصد منافع حاصل از مجموع معاملات بيمه‌هاي مذكور سهيم نمايند."

پس این سودهای بالاتر (20-24-25-27) از مشارکت در منافع حاصل شده که شرکت های بیمه هر سال باید گزارش اون رو در اختیار مشتری ها قرار بدن.
به هر حال سود حساب هایی مثل سپرده هدف و گنجینه هم طبق آیین نامه خود بانک سالانه و با دستور بانک مرکزی تغییر میکنه اما هیچ مشارکت در منافعی برای اون در نظر گرفته نشده.(حتی اگه سود 20 هم بمونه اما بانک از وجوه دریافتی سود بیشتری کسب کنه،یک ریال هم به مشتری پرداخت نمیشه)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
لازم به توضیح است که بیمه مرکزی حداقل هایی را برای سود تضمینی تعیین کرده است و بدیهی است که سود پیشبینی یا سود مشارکت هیچ محدودیتی ندارد و با توجه به قدرت تیم سرمایه گذاری آن شرکت بیمه متفاوت است و حتی تا 30 درصد یا بیشتر هم ممکن است باشد (به نظر شخصی بنده قویترین تیم سرمایه گذاری را بیمه سامان دارد).
بلی...فقط میشه لطف کنین و سود قطعی پایان هر سال بیمه سامان رو از سال ۸۹تا ۹۳ رو باذکر منبع قرار بدین؟

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
این سامانه استعلام بیمه سامان و پاسارگاد از کجا ببینم؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این سامانه استعلام بیمه سامان و پاسارگاد از کجا ببینم؟
والا من خودم برای تهیه بیمه عمرم همه شرکت ها رو زیر و رو کردم.....تقریبا خیلی شبیه هم هستن و باید به موارد خاص تفاوت یا پورموشن هاشون دقت کنی تا بهترین رو برای خودت تهیه کنی

این دو تا شرکت فقط جدول رو بر اساس سال و مبلغ دادن که کمی تفسیرش پیچیده شده،اما از بین شرکت هایی که من دیدم، پارسیان،ما و دانا سیستم استعلام داشتن که از سایتشون قابل مشاهده هست.و میتونی به یه نوع پرداخت خاص خودت دست پیدا کنی......البته در نهایت با توجه به سابقه بیماری خود و خانواده ات ممکنه حق بیمه بیشتر بشه که در جدول نهایی تغییر بوجود میاد؛اما حداقل یه تقریب خوبی دستت میاد.
یکی از دلایلی که من پارسیان رو انتخاب کردم این بود که کلی با سیستمشون ور رفتم تا در نهایت نوع پرداخت شخصی برای خودم ایجاد کردم؛البته چون پدرم در اثر سرطان فوت کرده بود در نهایت جدول تغییر پیدا کرد که خود نماینده بهم گفت سرمایه فوتت رو الان کم میکنم چون ریسکت فوتت کمه و به نفعته و بعدا از ۴۵ سالگی زیادش کن.

حالا شما از استعلام این شرکت ها هم استفاده کنی و بری از شرکت دیگه هم خرید کنی فرقی نمیکنه؛اما پیشنهاد میدم بجای ماهیانه ،اگه امکان داری،سالیانه پرداخت کنی چون از نظر اندوخته بهتر میشه؛میتونی خودت امتحان کنی

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اینترنتی هم میشه خرید کرد؟
شدن میشه
اما اگه وقتشو داری حضوری بگیر
یه صحبتی با نماینده هم میکنی
تو پر کردن پیشنهاد بیمه بهت کمک میکنه
البته تصمیم برای خرید یا عدم خرید پوشش اضافی اگه داری، با صحبت هاش تصمیمتو عوض نکن

اگه میتونی چند تا شرکت پرس و جو کن
آخر تصمیمت کدوم شرکت شد؟

بالا