بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد هم در شرایط حیات برای بیمه شده سود ده هست و در صورت فوت بیمه شده نیز برای اشخاص منتخب ایشان نیز یک غرامت میباشد.
شما در صورت انتخاب پلن ماهیانه 100 هزار تومان پس از گذشت 20 سال مبلغ 328 میلیون تومان و بعد از 25 سال مبلغ 886 میلیون دریافت میکنید که البته از این تاریخ که در خدمت شما هستم طبق نامه ی رسیده سود بیمه پاسارگاد به 22درصد افزایش یافته و باید منتظر تغییر این ارقام به بالاتر باشیم
در صورت نیاز به ثبت نام اطلاع دهید تا فرم ارسال شود. یا حضورا در دفتر ما تشریف فرما شوید
01333230240
09118065076
اندوخته خالی نیست ، این اعداد ارقام بنده بنا به اندوخته مشتری با سود ایشان میباشد نزد بیمه پاسارگاد
شما در حال حاضر دارید قوانین حاکم بر بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد را زیر سئوال میبرید. این قوانین توسط بیمه مرکزی مورد قبول قرار گرفته و حاکم بر بیمه پاسارگاد میباشد.
بنده متوجه نیستم شما دنبال چه چیزی هستید؟
دروغ نیست دوست عزیز این هم پلن مربوطه به شما
![]()
من دنبال چیزی نیستم
من دنبال اینم که تبلیغ مسموم نباشه
شما گفتید با ماهی ۱۰۰ تومن میشه بعد از ۲۰ سال مبلغ ۳۲۸ میلیون تومان رو دریافت میکنین
در حالی که نگفتین با چه شرایطی؟
نگفتین افزایش ۱۰ درصد سالانه باید باشه
به جدول نگاه کنید.......ضریب افزایش ۱۰ درصد حساب شده و بعد از ۲۰ سال در مجموع مبلغ ۶۸ میلیون پرداخت میشه تا این رقم بدست بیاد
این رو بهش میگن تبلیغ مسموم
فرد فکر میکنه با ماهی ۱۰۰ تومن یعنی سالی یک میلیون و دویست که در مجموع پزداخت ۲۴ میلیون به این رقم بزرگ میرسه در حالی که در این نوع پرداخت سرمایه بعد 20 سال شاید به 100 میلیون هم نرسد
من قوانین حاکم بر بیمه پاسارگاد رو زیر سوال نمیبرم؛شما اگه با یک سری پارامترهای ثابت،شما جدول اندوخته ریاضی رو در هر شرکتی حساب کنید،تقریبا یک نتبجه حاصل میشه
اما شما میفرمیاید "در بیمه عمر و آتیه پاسارگاد با مبلغ ماهی ۱۰۰ تومن بعد ۲۰ سال ۳۰۰ میلیون میگیرید"،در حالی که این واقعیت نیست
این با فریب آمیخته شده و قصد گول زدن رو دازین
اگر شما برای من با ماهی ۱۰۰ هزار تومان تونستین بعد ۲۰ سال ۳۰۰ میلیون سرمایه تولید کنید،من همه اعضای خانواده رو پیش شما اینطور بیمه میکنم.
خواهش میکنم یکبار برای یک فرد 26 ساله جدول پرداخت ۱۰۰۰۰۰ تومان ماهانه رو بدون افزایش 10 درصد و با مابقی شرایطی که در جدولتون هست حساب کنید و سرمایه تضمینی و با پیشبنی 20 درصد رو اعلام کنید.........متوجه میشین بین حقیقت و چیزی که شما قالب میکنین چقدر تفاوت هست........
.میدونین که پرداخت قست 7 میلیونی بسیار سخت هست و نسبت به یک قسط یک میلیون و دویست هزار تومانی چقدر در افزایش سرمایه نقش داره
شما باید با مشتری صادق باشین..........نباید اطلاعات ناقص بهش بدین
مشتری بشما اعتماد میکنه برای سرمایه گذاری یک عمرش
بشرکت های بیمه در کلیت بیمه عمر و سرمایه تفاوتی با هم ندارن
تمام ضوابط مربوط به پوشش اصلی یکی هست و تفاوت اندکی در 4 پوشش اضافی دارن
پوشش های بیشتر مثل آتش سوزی هم اصلا رایگان نیست و نباید القا بشه که این ها بصورت پروموشن داده میشن
دوست عزیز من برای خرید خودم تمام قوانین مربوط به بیمه رو مطالعه کردم و کاملا بهشون آشنا هستم ؛ همه شرکت ها رو با هم مقایسه کردم
و برای انتخاب بین شرکت های معتبر و مهم،نگاهم به عملکردشون در سوددهی و تفاوت های اندک در نحوه سرمایه گذاری و موارد تشویقی که برام کاربردی بود داشتم.....این رو هم بگم که صداقت نمایده بیمه پارسیان خیلی در انتخابم موثر بود وگرنه بقیه میخواستن فقط جدول بهم قالب کنن
اگر ایرادی به حرفم هست بفرمایید
Last edited: