• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین تبلت تا 500 هزار تومن

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
داداش lenovo هم برند شاخیه.

بله موافقم . اما اگر بین تبلتهایی نظیر پیر کاردین و وین تاچ و لنوو قرار بگیرم بدون شک بین این 3 برند من لنوو رو انتخاب می کنم .
اما بدون اغراق بین لنوو و ایسوز برند ایسوز معتبر تر و جهانی تره .

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
موندن نداره عزیز
اگر داشتن سیم کارت برات مهم هست لنوو بگیر اما اگر نه ایسوز رو بگیر .
لنوو هم برند شناخته شده ای هست تو بازار لپ تاپ اما در زمینه اندروید بنظر من ایسوز قویتره . اگر سیم کارت برات مهم نیست ایسوز بگیر . تازه اونطور که من خوندم اون تبلت لنوو دوسیم کارت هم هست که کمی نا معقول بنظر میاد .
من خودم اگر بخوام تبلت بخرم تو این رنج قیمت ممو پد بهترین گزینه هست . چون پول بیشتر باشه برندای معتبر و خوبی میان وسط اما تو رنج 500 تا 600 بنظرم از ایسوز بهتر پیدا نمیشه .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگر بدون سی میخوای دادا lenovo a1000 خوبه اگه سیم خور برات مهمه a3000 بگیر
asus هم یه مدل داره 4 هسته ای 600 تومن اینا خوبن دیگه راحت همه نیاز های شما رو جواب میده:)

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
موندن نداره عزیز
اگر داشتن سیم کارت برات مهم هست لنوو بگیر اما اگر نه ایسوز رو بگیر .
لنوو هم برند شناخته شده ای هست تو بازار لپ تاپ اما در زمینه اندروید بنظر من ایسوز قویتره . اگر سیم کارت برات مهم نیست ایسوز بگیر . تازه اونطور که من خوندم اون تبلت لنوو دوسیم کارت هم هست که کمی نا معقول بنظر میاد .
من خودم اگر بخوام تبلت بخرم تو این رنج قیمت ممو پد بهترین گزینه هست . چون پول بیشتر باشه برندای معتبر و خوبی میان وسط اما تو رنج 500 تا 600 بنظرم از ایسوز بهتر پیدا نمیشه .

اگر بدون سی میخوای دادا lenovo a1000 خوبه اگه سیم خور برات مهمه a3000 بگیر
asus هم یه مدل داره 4 هسته ای 600 تومن اینا خوبن دیگه راحت همه نیاز های شما رو جواب میده:)

به نظرتون بزارم 100 150 روی 500 تومن یه نکسوز 32 گیگ وایفا بخرم؟

بالا