• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین حیوان برای نگهداری در خانه؟

بهترین حیوان برای نگهداری در خانه کدام یک است؟

• موش

Votes: 0 0.0%
  • میمون

• خارپشت

• قورباغه و وزغ

• Total voters
    66

کزاح

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من ماهی رو دوس دارم

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
نگه داری از هر حیونی دردسر خودش روداره، هر کسی هم با سلیقه خودش نظر میده، من دوست دارم حیون خونگیم احساس داشته باشه، با شعور باشه بتونی لمسش کنی باهاش بازی کنی سر به سر هم بزارین فقط زیبایی نیست.
اونایی که میگن حیونا کثیفن، اگر آدم هم به خودش نرسه و نظافت رو رعایت نکنه از همه این حیونا کثیف تره.
هر حیونی رو وقتی نگر میداری، داره با شرایط شما زندگی میکنه نه با حالت طبیعش، پس مسوولیت نظافتش که برای اون حیون غیر طبیعی حساب میشه با شماست.
برای خونه های کوچیک و آپارتمان رای من پرنده هست.
هیچی مینا نمیشه، باهوش، با احساس، با مزه، حرف نداره
اگه خونه بزرگ دارین سگ عالیه، و اگر می تونین با کثافت کاریش کنار بیایین یه بره کوچیک عالیه :general304:

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
نگه داری از هر حیونی دردسر خودش روداره، هر کسی هم با سلیقه خودش نظر میده، من دوست دارم حیون خونگیم احساس داشته باشه، با شعور باشه بتونی لمسش کنی باهاش بازی کنی سر به سر هم بزارین فقط زیبایی نیست.
اونایی که میگن حیونا کثیفن، اگر آدم هم به خودش نرسه و نظافت رو رعایت نکنه از همه این حیونا کثیف تره.
هر حیونی رو وقتی نگر میداری، داره با شرایط شما زندگی میکنه نه با حالت طبیعش، پس مسوولیت نظافتش که برای اون حیون غیر طبیعی حساب میشه با شماست.
برای خونه های کوچیک و آپارتمان رای من پرنده هست.
هیچی مینا نمیشه، باهوش، با احساس، با مزه، حرف نداره
اگه خونه بزرگ دارین سگ عالیه، و اگر می تونین با کثافت کاریش کنار بیایین یه بره کوچیک عالیه :general304:
پرنده های قفسی نه
سگ هم برای خانه حیاط دار

کزاح

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سگ پا کوتاه واس تو حیاط خیلی خوبه باحاله

.Samenta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
حیون باید تو طبیعت باشه تو دل طبیعت بزرگ بشه برا چی حیونکی هارو میارین خونه خودتون دوس دارین تو خونه زندانی بشین

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
من نمیدونم رو دست اکواریوم اب شور مگه زیبایی داریم........

E.I.G

Registered User
لایک‌ها
54
نگهداری و پرورش پرندگان زینتی هم طرفدارهای خودش رو داره و برای شما پیشنهاد میکنم کاسکو رو بدلیل سخنگو بودن و دارا بودن هوش بالا نگهداری کنید ...

sferesh

Registered User
لایک‌ها
36
من از حيواناتي که خونه رو کثيف میکنند متنفرم

wate

Registered User
لایک‌ها
94
اگه جا دارین از همش بز بهتره. بزی که شیر میده:general711:

راستی یادم رفت بگم یکی از دوستان هم نظرشون رو شتر بود . البته به اون هم میشه فکر کرد.

بالا