• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین دستگاه مترجم لغات انگلیسی و دیکشنری ( مترجم) جیبی یا راه حل جایگزین بهتر!

a_2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!

چند روزیه دنبال دستگاه مترجم لغات انگلیسی و یا همون دیکشنری جیبی می گردم(مثل عکس زیر)که با وارد کردن لغت وعنیش رو میده اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم بگه کدوم مارک و چه جور دستگاهی خوبه؟!!(گستره ی لغاتش زیاد باشه و اینکه امکانات خوبی داشته باشه)

1b.png

a_2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست کمکی بکنه؟!

a_2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان راههای بهتر و یا جایگزین نمی دونند؟!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
آیپاد تاچ + چند تا اپ دیکشنری

a_2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخه میگن دیکشنری اونا کامل نیست!من هم همین نظر رو داشتم اما بعد شنیدم که مثلا بابیلونش مثل کامپیوتر کامل نیست!

عزایزان نظر بدند دیگه!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
اخه میگن دیکشنری اونا کامل نیست!من هم همین نظر رو داشتم اما بعد شنیدم که مثلا بابیلونش مثل کامپیوتر کامل نیست!

عزایزان نظر بدند دیگه!
بابیلونش کامل نیست (چون آنلاینه) ولی بقیه دیکشنری هاش کامله. یه مقدار توی انگلیسی با فارسی ضعف داریم ولی در مورد انگلیسی به انگلیسی کامله کامله. ضمنا برنامه دیکشنری ای داره که بتونه گلاسری های بابیلون را بخونه.

a_2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس انگلیسی به فارسی ضعیفه !یزره اوضاع خراب شد !چون اصل همون انگلیسی به فارسیش بود!با نصب گلاسری ها به پای بابیلون پی سی نمیرسه باز؟!وضع لانگمن و اینا چطورـــه؟!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
وضعیت لانگمن و آکسفورد توپ توپ! با تلفظ ضبط شده و دیکشنری های تخصصی.
در مورد انگلیسی به فارسی هم وقتی گلاسری ها را نصب بکنی دیگه فرقی با بابیلون پی سی نداره. البته من خودم امتحان نکردم ولی به فروم آیفون هم سر بزنی بدک نیست.
از این جهت میگم آیپاد بخر، چونکه یکی دوتا از دوستای من مترجم جیبی (از این 400 تومنیها) خریدن و مثل سگ پشیمونن. واقعا کیفیت و کارائیش بسیار پایینه. در ضمن آیپاد وایرلس داره و میتونی از دیکشنریهای آنلاین هم استفاده کنی.

a_2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون!درسته من هم شک کردم 400تومن واسه خودش کلیه !پس دیگه دیکشنریاش خوبن که مشکلی نیست !به فرومش سر زدم چیز خاصی نبود!!البته کارایی ایپد و همچنین قیمت ورژن جدیدش بیشتر ــه!ایفون هم فکر میکنم بدک نباشه؟!!

دوستان دیگه هم نظر می دادن خوب میشد

Last edited:
بالا