• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین دیکشنری

cr7gr8

Registered User
لایک‌ها
175
سلام دوستان
کسی میدونه بهترین دیکشنری برا اندروید چیه؟
یه چیزی تو مایه های DICT BOX برای IOS
یا دیکشنری که تلفظ کنه
باتشکر

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
آکسفورد و لانگمن

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
LDOCE 5

meysam6541

Registered User
لایک‌ها
152

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
دیکشنری اریان پور بهترین دیکشنری فارسی انگلیسی اندروید هست صد در صد. من همه دیکشنری ها رو از پولی تا رایگان تست کردم. اول باید برنامه bluedict رو از بازار دانلود کنی بعد تو گوگل دیکشنری اریان پور رو دانلود کنی. انگلیسی انگلیسی. هم cambridge و لانگمن خوبند

amir_itc

Registered User
لایک‌ها
86
دیکشنری اریان پور بهترین دیکشنری فارسی انگلیسی اندروید هست صد در صد. من همه دیکشنری ها رو از پولی تا رایگان تست کردم. اول باید برنامه bluedict رو از بازار دانلود کنی بعد تو گوگل دیکشنری اریان پور رو دانلود کنی. انگلیسی انگلیسی. هم cambridge و لانگمن خوبند

منم همینو دارم البته میشه کلی دیک دیگه روش ریخت.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

دوست عزیز با راهنمایی شما، بنده این دیکشنری رو دانلود و نصب کردم و واقعا کامل هستش. ممنون از شما. دیتابیس این دیکشنری همراه با توضیحات تکمیلی رو هم سایت softgozar بطور کامل داره. فقط یک سوال: دیکشنری آریان پور فایل mdd نداره یعنی تلفظ نداره؟ کدون دیکشنری فارسی انگلیسی تلفظ داره؟ بازم بخاطر معرفی این دیکشنری ازتون تشکر میکنم.

cr7gr8

Registered User
لایک‌ها
175
سلام دوستان
امروز دیکشنری سپنتا رو نصب کردم
رایگانه و تلفظ هم داره و اکثر کلمات رو هم پوشش داده
فقط انگلیسی به انگلیسی و کلمات slang نداره
بعضی ازین دکشنری ها خیلی پر حجمن
کسی کم حجم برای انگلیسی به انگلیسی و کلمات slang سراغ داره

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزیز با راهنمایی شما، بنده این دیکشنری رو دانلود و نصب کردم و واقعا کامل هستش. ممنون از شما. دیتابیس این دیکشنری همراه با توضیحات تکمیلی رو هم سایت softgozar بطور کامل داره. فقط یک سوال: دیکشنری آریان پور فایل mdd نداره یعنی تلفظ نداره؟ کدون دیکشنری فارسی انگلیسی تلفظ داره؟ بازم بخاطر معرفی این دیکشنری ازتون تشکر میکنم.

با سلام دوست عزیز بنده تلفظ رو از فایل mdd لانگ من استفاده میکنم که قبلش خود دیکشنری لانگمن هم باید نصب کنی تا بتونی تلفظش رو اجرا کنی. لانگ من هم دو نسخه هست اون نسخه که کم حجمه رو بگیر. همون طور که میدونی تو بلو دیکت میشه تا ده تا دیکشنری داشته باشی. وقتی شما لغتی رو وارد میکنی همه دیکشنری ها معنی لغت رو برات میارند و لانگ من هم تلفظ میکنه. میتونی بزاری رو تلفظ اتوماتیک که تا لغت رو وارد کنی خودش اتومات تلفظ کنه.

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
اینم لینک دانلود دیتای دیکشنری ها

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=210014&p=2774775#post2774775

فکر کنم long man pronunciation هست هم خودش و هم فایل صوتیشو دان کن.
یه فایل صوتی هم به نامus sound هست اولین فایل از بالا. فکر کنم تلفظ اریان پور باشه یه تستی کن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با سلام دوست عزیز بنده تلفظ رو از فایل mdd لانگ من استفاده میکنم که قبلش خود دیکشنری لانگمن هم باید نصب کنی تا بتونی تلفظش رو اجرا کنی. لانگ من هم دو نسخه هست اون نسخه که کم حجمه رو بگیر. همون طور که میدونی تو بلو دیکت میشه تا ده تا دیکشنری داشته باشی. وقتی شما لغتی رو وارد میکنی همه دیکشنری ها معنی لغت رو برات میارند و لانگ من هم تلفظ میکنه. میتونی بزاری رو تلفظ اتوماتیک که تا لغت رو وارد کنی خودش اتومات تلفظ کنه.

اینم لینک دانلود دیتای دیکشنری ها

BlueDict v5.0 کامل ترین دیکشنری ها با امکانات فوق العاده نرم افزار

فکر کنم long man pronunciation هست هم خودش و هم فایل صوتیشو دان کن.
یه فایل صوتی هم به نامus sound هست اولین فایل از بالا. فکر کنم تلفظ اریان پور باشه یه تستی کن
خیلی ممنون دوست عزیز، خیلی لطف کردین.

بالا