• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین راه برای گرفتن وام مسکن با 7 میلیون پول

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
با سلام
به نظر شما اگر یکی 7 میلیون پول داشته باشه
بهترین راه برای گرفتن وام مسکن با این پول چیه؟
حساب پس انداز مسکن جوانان؟ وام ساخت مسکن بانک مسکن؟ و...
کلا بالاترین رقمی که میشه با این مقدار سپرده گزاری در عرض حداکثر 4 سال وام گرفت چیه؟
در ضمن اگر سند ملک داشته باشیم آیا میشه با گرو گزاشتنش وام گرفت؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

Omid75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوراق مشارکت...
تا 20 میل، ماهی 360 تومن قسط
موفق باشید

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
اوراق مشارکت...
تا 20 میل، ماهی 360 تومن قسط
موفق باشید

اینو از کجا میشه گرفت؟
یه سوال دیگم دارم
ایا وامهایی مثل وام ساخت مسکن و یا وام پس انداز مسکن چوانان و... قابل انتقال به غیر هست؟
مثلا میتونم به اسم اعصای خانوادم وام بگیرم ولی خودم استفادش کنم؟

Omid75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اطلاعاتم چندان بروز نیست، برای قبل از عید! ولی تا جایی که میدونم اوراق مشاركت رهني فقط باید از جانب بانك مسكن داده میشده ولی ظاهرا بانکهای دیگه هم میدن، مرکزی ، ملی و...! برای جزییاتش باید از بانک جویا بشید.
در مورد انتقال به غیر برای وام مسکن امکان پذیره، منتها فقط به بستگان درجه یک مثل فرزند به والدین و بالعکس.
یعنی اگر کسی (بستگان درجه یک) وام داشته باشه و نخواد استفاده کنه میتونه اونو برای استفاده به شما منتقل بکنه.
شما هم میتونید بعد از خرید خانه، هنگام فروش با گرفتن تعهد محضری پرداخت اقساط اونو به دیگری واگذار کنید.(البته مثل همیشه به ظاهر میگن این کار غیر قانونیه!)
برای اوراق مشارکت هم قابل انتقال هست.
وام مسکن هم باید 9 میلیون تومن بی زبون رو برای مدت یک سال در بانک مسکن بذارید تا 18 میلیون وام بدن!:blink:
قسطاش هم دو جوره: ساده یا پلکانی. که پلکانی هر سال قسطش زیاد میشه (فرضا سال اول 180 تومن، سال دوم 200 و...) ولی ساده تا 15 سال یک مقدار است.
ولی شما بازم از بانک مسکن سوال کن، چون قوانین امروز ممکنه فردا نباشه!

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
اطلاعاتم چندان بروز نیست، برای قبل از عید! ولی تا جایی که میدونم اوراق مشاركت رهني فقط باید از جانب بانك مسكن داده میشده ولی ظاهرا بانکهای دیگه هم میدن، مرکزی ، ملی و...! برای جزییاتش باید از بانک جویا بشید.
در مورد انتقال به غیر برای وام مسکن امکان پذیره، منتها فقط به بستگان درجه یک مثل فرزند به والدین و بالعکس.
یعنی اگر کسی (بستگان درجه یک) وام داشته باشه و نخواد استفاده کنه میتونه اونو برای استفاده به شما منتقل بکنه.
شما هم میتونید بعد از خرید خانه، هنگام فروش با گرفتن تعهد محضری پرداخت اقساط اونو به دیگری واگذار کنید.(البته مثل همیشه به ظاهر میگن این کار غیر قانونیه!)
برای اوراق مشارکت هم قابل انتقال هست.
وام مسکن هم باید 9 میلیون تومن بی زبون رو برای مدت یک سال در بانک مسکن بذارید تا 18 میلیون وام بدن!:blink:
قسطاش هم دو جوره: ساده یا پلکانی. که پلکانی هر سال قسطش زیاد میشه (فرضا سال اول 180 تومن، سال دوم 200 و...) ولی ساده تا 15 سال یک مقدار است.
ولی شما بازم از بانک مسکن سوال کن، چون قوانین امروز ممکنه فردا نباشه!

ممنون از راهنماییتون
من از بانک مسکن سوال کردم و به نظرم بهترین راه همون وام 30 میلیونی ساخت مسکن هست
من با این 7 میلیون سپرده گزاری میتونم تو تقریبا 2 سال وام 30 میلیونی بگیرم
بازپرداخت این وام 12 ساله هست به این صورت که 5 میلیون رو بعد از ساخت مسکن به بانک میدیم و 25 میلیون باقیمانده رو در 12 سال با اقساط ماهانه 300 هزارتومان میپردازیم
من فکر میکنم بهتره یه حساب دیگه به اسم یکی از بستگان درجه یکم هم باز کنم و اینطوری در عرض 3 تا 4 سال 60 میلیون وام بگیرم
البته شنیدم مراکز خصوصی هستند که با گزاشتن وثیقه ملک میتونی به اندازه قیمت اون ملک وام بگیری
تو اینترنت در این مورد سرچ کردم ولی سایت معتبری که این کارو پیشنهاد کرده باشه ندیدم
ایا کسی میدونه شرایط دریافت این نوع وام چجوریه؟

بالا