پرداخت به بانکهای ایرانو ندارید؟
چه تضمینی داره همونطوری که یکی از دوستان گفتن بلایی که سر سایت قبلیتون اومد سر این هم نیاد و فایلها نابود نشن؟
بله دوست عزیز ما امکان پرداخت پول به حساب شما در ایران رو داریم
دلیل تعطیلی toopfile یوزر فرندلی نبودن اسکرپتش و دامنه فارسیش بود که برای اینکه میخواستیم با سکریپت جدید شروع کنیم کلا دومین رو هم تغیر دادیم و اتفاقی که برای سرور افتاده برای ما تجربه بسیار پرهزینه ای بود ولی یاد گرفتیم که سرور مجزا برای بک آپ تهیه کنیم که انجام شده و هر روز ۱ نوبت از کل سایت بک آپ میگیره
شاید برای اون دوست عزیز زحماتی که برای آپلود کشیده بودند مد نظر باشه که بنده هم قبول دارم و چندین بر هم عذر خواهی کردم و اضافه تر از درآمدشون رو هم پرداخت کردم والی مطمئن باشید این اتفاق هم برای وجهیه ما اسیب رساند و هم هزینه بیش از ۱۰ هزار دلار و زحمات ۲۴ ساعته تیم ما در ۱ سال رو از بین برد و مطمئن باشید که این اتفاق به کمک خدا دیگه هرگز نخواهد افتاد،
به قول انگلیسیها چیزهای خوب همیشه از اتفاقات بد حاصل میشه و ما الان به امکانات به مراتب بیشتر و تجربه بیشتر کار میکنیم و همه با هم همدل شدیم که از هر نوع اتفاق مشابه جلوگیری کنیم
اگر تصمیم به همکاری با مارا داشته باشد خوشحال میشویم که در خدمت باشیم اگر هم این افتخار نسب ما نشود برای شما دوست عزیز آرزوی موافقیت داریم
با سپاس