abbas3zaar
Registered User
سلام دوستان من یک هارد 4 ترابایت دارم همراه با کلی فیلم و سریال، میخواستم بدونم بهترین روش برای دسته بندی و پوشه بندی آرشیو فیلم و سریال به چه صورته؟ مثلا بر حسب موضوعات فیلم پوشه بسازم (اکشن، تخیلی، ترسناک،کمدی و...) یا بر حسب تاریخ فیلم (2015،2014،2013 و...)؟ دوستانی که اهل آرشیو هستن به چه صورت دسته بندی میکنن که راحت تر دسترسی داشته باشند به پوشه های فیلم و سریالها؟
یه سوال دیگه هم دارم. برنامه ای هست که اتوماتیک پوشه ای رو اسکن کنه (هارد خودم رو اسکن کنه) و خودش تشخیص بده عکس و فیلم و اطلاعات فیلم و بازیگران رو بیاره و ذخیره کنه تا اینجوری هم آدم بدونه چه فیلمهایی داره و یه کلکسیونی از اطلاعات فیلمهایی که داره داشته باشه و توسط برنامه فیلمی رو که انتخاب کرد گزینه ای داشته باشه کلیک کنه و مستقیما بره به آدرس پوشه فیلم در هارد خودم
یه سوال دیگه هم دارم. برنامه ای هست که اتوماتیک پوشه ای رو اسکن کنه (هارد خودم رو اسکن کنه) و خودش تشخیص بده عکس و فیلم و اطلاعات فیلم و بازیگران رو بیاره و ذخیره کنه تا اینجوری هم آدم بدونه چه فیلمهایی داره و یه کلکسیونی از اطلاعات فیلمهایی که داره داشته باشه و توسط برنامه فیلمی رو که انتخاب کرد گزینه ای داشته باشه کلیک کنه و مستقیما بره به آدرس پوشه فیلم در هارد خودم