• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سئو کار ایران کیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
سلام عرض می کنم خدمت دوستان و همکاران عزیز.

چند وقتی هست که ذهن من رو یک چیزی مشغول کرده است.و امروز هم که داشتم با یکی از همکاران صحبت می کردم ایشون هم به شدت به دنبال برترین سئو کار ایران بودند اما باهم به نتیجه خاصی نرسیدیم...

شاید ارزش گذاری برای کار افراد درست نباشد!اما در مورد برترین سئو کار ایران کمتر بحث شده و اگر هم شده است به نتیجه خاصی نرسیده ایم.

خیلی ها دنبال یک سئوکار حرفه ای هستند و هزینه زیاد براشون مهم نیست.بیشتر بازده کاری برایشان مهم است.

پس ممنون می شویم که نظر خودتان را اعلام کنید تا به یک نتیجه ای برسیم.

فقط خواهشا از کسانی که در این بحث سئو بزرگ هستند اما کار نمی پذیرند نام نبرید.

در ضمن از تبلیغ کارخودتان هم پرهیز کنید و اگر هم قصد تبلیغ دارید با نمونه کار موفق پیش بروید!

ارادتمند شما حسینی

Last edited:

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
من تالار گفتمان سایتم رو دادم به یه سئو کار دیزاینا خدایی با اینکه تالار گفتمانم پستی ارسال نمیشه یه مدت بودش تو کلمه مدل لباس تالار گفتمان خالی من بالاتر از همه وای میساد و سرعت ایندکس کردن پیج ها فوق العاده هستش
من این شرکت رو خودم پیشنهاد میدم کارشونم خدایی واقعا سئو هستش و واقعا خوب کار می کنند
فعلا وقت نکردم سایت اصلی رو بدم سئو کنند و فقط تالار گفتمانم رو سئو کردند
این تجربه شخصی من بودش

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
من تالار گفتمان سایتم رو دادم به یه سئو کار دیزاینا خدایی با اینکه تالار گفتمانم پستی ارسال نمیشه یه مدت بودش تو کلمه مدل لباس تالار گفتمان خالی من بالاتر از همه وای میساد و سرعت ایندکس کردن پیج ها فوق العاده هستش
من این شرکت رو خودم پیشنهاد میدم کارشونم خدایی واقعا سئو هستش و واقعا خوب کار می کنند
فعلا وقت نکردم سایت اصلی رو بدم سئو کنند و فقط تالار گفتمانم رو سئو کردند
این تجربه شخصی من بودش
ممنون از نظر شما.

اما باید در بلند مدت هم ببینید تاثیر خوبی داشته و یا خیر؟

و همچنین در مدیریت محتواهای رایج مانند وردپرس.

ارادتمند شما حسینی

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
بهترین سئوکار خودتی و خودت.

تا الان چند تا سئوکار پیدا کردم که می خواست منو با یه کیورد ببره صفحه اول اما نتونست.

جالب اینجاست که خودم از چند وقت پیش شروع کردم به یاد گرفتن و خودم سایتمو سئو کردم و با همون کیورد الان صفحه اولم:p

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190

تا الان چند تا سئوکار پیدا کردم که می خواست منو با یه کیورد ببره صفحه اول اما نتونست.

جالب اینجاست که خودم از چند وقت پیش شروع کردم به یاد گرفتن و خودم سایتمو سئو کردم و با همون کیورد الان صفحه اولم:p

ممنون از نظر شما.

منتهی امر هر کسی را بهره کار ساختند!

قطعا کسی که کاره سئو را به صورت حرفه ای انجام می دهد نتیجه تلاش چندین ساله اش است و اگر بنده به طور مثال بخواهم سئو کار خودم رو بگیرم در نهایت با چندتا مقاله به دانشم افزوده می شود و شاید نتیجه مطلوب خودم رو نگیرم.

ارادتمند شما حسینی

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
1admin
3eo
seomoz
فقط این 3 تا شک نکنید
همه سئو کارهای که وارد کار شدن از مریدان این 3 سایت هستن.

kian_65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1admin
3eo
seomoz
فقط این 3 تا شک نکنید

ازون حرفا بودا !!!
پ . ن : من فرا سئو رو خیلی قبول دارم ولی میگن تا اطلاع ثانوی پروژه قبول نمی کنیم نمی دونم چرا !

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
1admin
3eo
seomoz
فقط این 3 تا شک نکنید

مرید ؟؟ :blink: :D

سئو رو همون طور که دوستمون گفتن اگه خودمون نه در سطح حرفه ای ، بلکه در سطح عادی یاد بگیریم ، بهتر از هر سئو کاری هست ، بی خود اینقدر تبلیغ این سایت های خاص رو نکنید ! چون خودشون هم احتمال 99 درصد از سایت های انگلیسی زبان کمک گرفتن و می گیرن چون منبع اصلی اون وره !

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659

کاملا تایید میشه به خصوص واسه وردپرس
من دو سال پیش با دو سه نفر سئو کار واسه اینکه سایتم تو کلمه دانلود فیلم و دانلود کلیپ بیاد صفحه اول و جزو 5تا باشه مشورت کردم هیچ کدوم نتونستن تضمین کنن هر چند دوتاشون هم کار کردن ولی به نتیجه ای نرسید ولی بعد از یه مدت که خودم پیگیر مطالب سئو شدم علاوه بر این دو تا عبارت تو چند مورد دیگه هم جزو نتایج اول گوگل شدم.(ولی صدحیف که باعث فیلتر شدن سایت شد:( )

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
ممنون از نظر شما.

منتهی امر هر کسی را بهره کار ساختند!

قطعا کسی که کاره سئو را به صورت حرفه ای انجام می دهد نتیجه تلاش چندین ساله اش است و اگر بنده به طور مثال بخواهم سئو کار خودم رو بگیرم در نهایت با چندتا مقاله به دانشم افزوده می شود و شاید نتیجه مطلوب خودم رو نگیرم.

ارادتمند شما حسینی

منظور من در حد حرفه ای نبود.
شما در حد متوسط یاد بگیر ببین با بعضی از کیوردها از سایت های گنده فارسی هم جلو می زنی.

خودم تونستم که میگم

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
کاملا تایید میشه به خصوص واسه وردپرس
من دو سال پیش با دو سه نفر سئو کار واسه اینکه سایتم تو کلمه دانلود فیلم و دانلود کلیپ بیاد صفحه اول و جزو 5تا باشه مشورت کردم هیچ کدوم نتونستن تضمین کنن هر چند دوتاشون هم کار کردن ولی به نتیجه ای نرسید ولی بعد از یه مدت که خودم پیگیر مطالب سئو شدم علاوه بر این دو تا عبارت تو چند مورد دیگه هم جزو نتایج اول گوگل شدم.(ولی صدحیف که باعث فیلتر شدن سایت شد:( )
جالبش هم اینه که سئوکار شاید بتونه بعضی از کیوردها رو بتونه بیاره جلو مثلا یارو منو با کیورد "بازی آنلاین فلش کشتن بازی حشرات آورد صفحه اول" (جون من تعداد کلمات کیورد رو بشمر :wacko: )

جالبه پول هم می خواست.

ایتن سئو کارا با یه کیورد های مذخرف طرف رو میارن صفحه اول بعدش توی نمونه کاراشون میذارن که یه سری ناشی رو گول بزنن. (بلا نسبت جمع)

در حالی که یه کسیکه فقط 6 ماه سئو یاد گرفته باشه راحت می تونه همون کار رو بکنه.

به هر حال هر جور راحتی اقای حسینی;)

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
منظور من در حد حرفه ای نبود.
شما در حد متوسط یاد بگیر ببین با بعضی از کیوردها از سایت های گنده فارسی هم جلو می زنی.

خودم تونستم که میگم
کاملا حرف شما صحیح است اما در بخش خصوصی به این صورت می باشد و اگر می خواهید با برخی از سایت های بزرگ دولتی به رقابت بپردازید با مطالعه چندین مقاله میسر نمی شود و حتما باید به دنبال یک فرد سئو کار حرفه ای و با تجربه باشید.

ارادتمند شما حسینی

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
مرید ؟؟ :blink: :D

سئو رو همون طور که دوستمون گفتن اگه خودمون نه در سطح حرفه ای ، بلکه در سطح عادی یاد بگیریم ، بهتر از هر سئو کاری هست ، بی خود اینقدر تبلیغ این سایت های خاص رو نکنید ! چون خودشون هم احتمال 99 درصد از سایت های انگلیسی زبان کمک گرفتن و می گیرن چون منبع اصلی اون وره !
این حرف شما نشون میده که فقط با سئو کارهای دیگه ای به جز اون 3 تا کار کردید:D
از این 3 نفر خاص اسم نبریم از کسایی اسم ببریم که هر روز براشون تاپیک زده میشه تو انجمن ها؟طرف خودش میاد تو تاپیک میگه بله ما این سایت رو سئو کردیم ولی متاسفانه سایت پنالتی شد:blink:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله مرجع سایت های انگلیسی هست و خود گوگل هست هر کی هم زبان بلد باشه راحت میره می خونه و با خودش میگه که دیگه من اخر سئو هستم حالا مونده با چه خلاقیتی اون مطلب هایی که تو اون سایت ها خونده شده رو سایت اجرا بشه و از همه مهم تر تجربه ای که تو این چند سال به دست اوردن...

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
این حرف شما نشون میده که فقط با سئو کارهای دیگه ای به جز اون 3 تا کار کردید:D
از این 3 نفر خاص اسم نبریم از کسایی اسم ببریم که هر روز براشون تاپیک زده میشه تو انجمن ها؟طرف خودش میاد تو تاپیک میگه بله ما این سایت رو سئو کردیم ولی متاسفانه سایت پنالتی شد:blink:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله مرجع سایت های انگلیسی هست و خود گوگل هست هر کی هم زبان بلد باشه راحت میره می خونه و با خودش میگه که دیگه من اخر سئو هستم حالا مونده با چه خلاقیتی اون مطلب هایی که تو اون سایت ها خونده شده رو سایت اجرا بشه و از همه مهم تر تجربه ای که تو این چند سال به دست اوردن...
بله قاعدتا آقای فاطمی و حیدری چند تن از بزرگان این عرصه هستند و در این شکی نیست منتهی امر بیشتر هدف ما انتخاب برترین است.:D

حالا اینجاست که دوستان باید بر مرکب قضاوت بنشینند!!!

ارادتمند شما حسینی

ParsianWeb

Registered User
لایک‌ها
53
به هیچ عنوان نمی توانید در زمینه سئو بهترین را انتخاب کنید!

شما باید به دنبال بهترین ها باشید ...

اینکه دوستان میگن مرید یا ... به نظر من ادبیات جالبی نیست و خیلی از شرکت ها و افراد دیگر را داریم که بسیار حرفه ای و موفق کار کرده اند و نمونه کارهای قدرتمندی دارند.

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
من !:blush:

گرافیست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان میگن خودتون سئو رو یاد بگیرید! در این شکی نیست که هر وبمستری باید در حد معمولی (حداقل) با سئو آشنا باشه.ولی اینکه از الان بخوای سئو رو یادبگیری و مقالات مختلف سئو رو بخونی اگه هدف دراز مدت باشه بله قطعاً تاثیر خواهد داشت.چون شما هر روز یک چیزی تجربه میکنی و میای روی سایت اعمال میکنی!
پس به نظر من اگه هدفتون کوتاه مدت هست و میخواین سریع به هدفتون برسین باید سایت رو بدین به سئو کار!
اگه هدفتون دراز مدت هست خودتون رو سایت کار کنید!
در مورد انتخاب بهترین سئو کار هم همونطور که میبینیم هر روز تعدادی تاپیک شکایت از فلان سئو کار زده میشه.دیگری در تاپیک دیگه میگه ایشون خیلی سئو کار خوبی هستن و... نظرات مختلفه!ولی به نظرم کارنامه 3eo.ir و فرا سئو و 1ادمین از بقیه بهتر باشه.هر چند شکایت هایی هم هست ولی تقریباً تشکر هاشون خیلی بیشتره.

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
با نظر دوستان موافقم فقط باید خودتون کار سئو رو انجام بدین. حتی دست و پا شکسته هم باشه چون خودت همیشه روی سایت مدیریت میکنی و میدونی چه خبره بهتره (البته به نظر من)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا