در ضمن پاپ آپ بهتره یا تبلیغات کلیکی و اینکه غیر از این دو راهی دیگه ای هست برای کسب درآمد که در همین حدود درآمد بهم بدهچقدر بازدید داری؟
در ادسنس بابت هر کلیک 200 تومان است (و قیمت پایه حداقل و حداکثر ندارد) بدون محدودیت تعداد سایت به عنوان ناشر.در ضمن پاپ آپ بهتره یا تبلیغات کلیکی و اینکه غیر از این دو راهی دیگه ای هست برای کسب درآمد که در همین حدود درآمد بهم بده
بنریا چیزی نمیدن واقعا در مورد پاپ هم پیام خصوصی میدم حرف بزنیمدر ضمن پاپ آپ بهتره یا تبلیغات کلیکی و اینکه غیر از این دو راهی دیگه ای هست برای کسب درآمد که در همین حدود درآمد بهم بده
واقعا هزارتا لینک فالو می گیرن سرعت لود سایت رو داغون میکنن اخرشم هیچیسلام
تبلیغات بنری خیلی قیمتا پایینه. به صرفه نیست. همون جور که دوستمون اشاره کردن پاپآپ بهتره. تبلیغات همسان که مدیااد و یکتانت دارن هم بیشتر از بنر در میاد. به شخصه فکر میکنم یه سالی شده که از بنر استفاده نکردم. البته بنر با مشتری مستقیماً قرارداد ببندید حرف دیگهایه.
با 3 کا ای پی از تبلیغات بنری و پاپ اپ با این وضعیت چقدر درمیاد؟با 1500 ای پی هیچی نذاری بهتره..چیزی ازش در نمیاد
من سایت دارم 3 کا آی پی داره. در راه رضای خدا گذاشتم کاربرا صفا کنن
فک نکنم 600 تومنم در بیاد ! پاپ اپ هم درامدش نصف شد از امروزبا 3 کا ای پی از تبلیغات بنری و پاپ اپ با این وضعیت چقدر درمیاد؟
اکانت رو من رو بعد از دو ساعت غیر فعال کرد، یه ده تومنی هم توش بود که پرید دیگهدر ادسنس بابت هر کلیک 200 تومان است (و قیمت پایه حداقل و حداکثر ندارد) بدون محدودیت تعداد سایت به عنوان ناشر.
حداقل سقف برداشت 50 هزار تومان.
گویا سایت مال همین یوزره که متن رو نوشتهاکانت رو من رو بعد از دو ساعت غیر فعال کرد، یه ده تومنی هم توش بود که پرید دیگه
کلا نداشتن درامد از تبلیغات کلیکی توی ایران بهتره
فکر کنم بعد از اوضاع کرونا شرایط بهتر بشه و لااقل به عادی برگردهفک نکنم 600 تومنم در بیاد ! پاپ اپ هم درامدش نصف شد از امروز
وقتی که عضو سایت بودم یکی دو تا پیام از طریق سایتشون دادم که جواب ندادن.گویا سایت مال همین یوزره که متن رو نوشته
برای ما هم همین اتفاق افتاد . یکی از دوستان پیشنهاد داشتن در جهت از حمایت از این سایت نوپا که اتفاقا متعلق به یکی از کاربرای محترم و قدیمی فروم هم هست همکاری کنیم و واقعا پیشنهاد خیلی خوبی بود ما هم چند تا سایتمون رو در حال ورود و ثبت و تست بودیم همینطور یهویی و بدون اعلام و هیچی ورودش رو غیر فعال کرد صاحب سایت!!!!!!!! و اجازه ورود نداد. و در تاپیکش اعلام کرد که دوستان ناشر دارن تقلب میکنن .هر چند به سایت و فرد خاصی هم اشاره نفرمودن ولی بعنوان معرف این دوست قدیمی انجمن به همکاران سریع گفتم که کلا بیخیال اینجا بشن و کنار بکشن سریعا تا شائبه تقلب بعدا واسه ما هم بوجود نیاد . اون یکی دو هزار تومن هم که از بابت تست به ناچار کلیک میشده رو بنرها علی القاعده به خود سایت ادسنس میرسه.اکانت رو من رو بعد از دو ساعت غیر فعال کرد، یه ده تومنی هم توش بود که پرید دیگه
کلا نداشتن درامد از تبلیغات کلیکی توی ایران بهتره
برای ما هم همین اتفاق افتاد . یکی از دوستان پیشنهاد داشتن در جهت از حمایت از این سایت نوپا که اتفاقا متعلق به یکی از کاربرای محترم و قدیمی فروم هم هست همکاری کنیم و واقعا پیشنهاد خیلی خوبی بود ما هم چند تا سایتمون رو در حال ورود و ثبت و تست بودیم همینطور یهویی و بدون اعلام و هیچی ورودش رو غیر فعال کرد صاحب سایت!!!!!!!! و اجازه ورود نداد. و اعلام کرد که دوستان ناشر دارن تقلب میکنن همکاران منم بهشون گفتم که هم کلا بیخیال بشیم و کنار بکشن سریعا . اون یکی دو هزار تومن هم که از بابت تست به ناچار کلیک میشده رو بنرها علی القاعده به خود سایت میرسه .
کلا تبلیغات کلیکی همون سایتهای معروف و بنام که سه چهار تا هستن از همه بهترن و مابقی قدرت رقابتی نخواهند داشت متاسفانه.
افرادی که سعی میکنن با تقلب پول بدست بیارن و ip از برزیل و مصر و ویتنام و .... میفرستن، وقتی حسابشون بسته میشه میان اینجا معترض میشن به عنوان های مختلف و تخریب میکنن. این یکی از عادت های بد ما ایرانی هاست.
اخه مرد حسابی شما ایمیل زدی میپرسی بنر fix میشه گذاشت؟ ده دقیقه بعدش خودت ایمیل زدی میگی در قوانین درج شده ممنوعه. بعد میای میگی سایت پشتیبانی ضعیف داره و تیکت نداره!!
اون عده اندکی که هدفشون چیزایی هست که مغایرت با اصول و قوانینمون داره، در سیستم جایی ندارن.
والسلام