• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سایت تبلیغات کلیکی کدام است ؟ همچنین بابت هر کلیک چقدر پرداخت می کنند؟

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
با سلام و خسته نباشید
بنده تصمیم دارم داخل سایتم از سایت های کلیکی استفاده کنم
میخواستم ببینم اول از همه بهترین سایت در این حوزه کدام است
دوم اینکه پایه قیمت هر کلیکی که کاربر روی بنر میکنه چقدره در این سایت ها ؟

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
راستش نمیدونم چون نه داخل سایتم آمارگیر گذاشتم و گوگل وبمسترم دست سئوکار هست ولی الکسا ایرانم هست 13 هزاره و الکسا جهان 480 هزار فکر میکنم حدود 1500 ای پی باشه

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
در ضمن پاپ آپ بهتره یا تبلیغات کلیکی و اینکه غیر از این دو راهی دیگه ای هست برای کسب درآمد که در همین حدود درآمد بهم بده
در ادسنس بابت هر کلیک 200 تومان است (و قیمت پایه حداقل و حداکثر ندارد) بدون محدودیت تعداد سایت به عنوان ناشر.
حداقل سقف برداشت 50 هزار تومان.

• Like
Reactions: hsn

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
در ضمن پاپ آپ بهتره یا تبلیغات کلیکی و اینکه غیر از این دو راهی دیگه ای هست برای کسب درآمد که در همین حدود درآمد بهم بده
بنریا چیزی نمیدن واقعا در مورد پاپ هم پیام خصوصی میدم حرف بزنیم

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
تبلیغات بنری خیلی قیمتا پایینه. به صرفه نیست. همون جور که دوستمون اشاره کردن پاپ‌آپ بهتره. تبلیغات همسان که مدیااد و یکتانت دارن هم بیشتر از بنر در میاد. به شخصه فکر میکنم یه سالی شده که از بنر استفاده نکردم. البته بنر با مشتری مستقیماً قرارداد ببندید حرف دیگه‌ایه.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام
تبلیغات بنری خیلی قیمتا پایینه. به صرفه نیست. همون جور که دوستمون اشاره کردن پاپ‌آپ بهتره. تبلیغات همسان که مدیااد و یکتانت دارن هم بیشتر از بنر در میاد. به شخصه فکر میکنم یه سالی شده که از بنر استفاده نکردم. البته بنر با مشتری مستقیماً قرارداد ببندید حرف دیگه‌ایه.
واقعا هزارتا لینک فالو می گیرن سرعت لود سایت رو داغون میکنن اخرشم هیچی

• Wow

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
با 1500 ای پی هیچی نذاری بهتره..چیزی ازش در نمیاد
من سایت دارم 3 کا آی پی داره. در راه رضای خدا گذاشتم کاربرا صفا کنن

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
با 1500 ای پی هیچی نذاری بهتره..چیزی ازش در نمیاد
من سایت دارم 3 کا آی پی داره. در راه رضای خدا گذاشتم کاربرا صفا کنن
با 3 کا ای پی از تبلیغات بنری و پاپ اپ با این وضعیت چقدر درمیاد؟

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
در ادسنس بابت هر کلیک 200 تومان است (و قیمت پایه حداقل و حداکثر ندارد) بدون محدودیت تعداد سایت به عنوان ناشر.
حداقل سقف برداشت 50 هزار تومان.
اکانت رو من رو بعد از دو ساعت غیر فعال کرد، یه ده تومنی هم توش بود که پرید دیگه

کلا نداشتن درامد از تبلیغات کلیکی توی ایران بهتره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

گویا سایت مال همین یوزره که متن رو نوشته

• Like

tent

Registered User
لایک‌ها
32
فک نکنم 600 تومنم در بیاد ! پاپ اپ هم درامدش نصف شد از امروز
فکر کنم بعد از اوضاع کرونا شرایط بهتر بشه و لااقل به عادی برگرده
به خاطر کرونا تبلیغات خیلی کم شده و به همین پاپ آپ دهی ها تعرفه هاشون رو کم کردن

• Like

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
گویا سایت مال همین یوزره که متن رو نوشته
وقتی که عضو سایت بودم یکی دو تا پیام از طریق سایتشون دادم که جواب ندادن.

بخش تیکت که اصلا نداره. فقط صفحه اول یه فرم تماس داره که اونم ول شده به امون خدا. فقط یه ایمیل از این سایت به من رسیده که نوشته Your Profile Updated by Admin .

مگه اینکه توی همین فروم باهاشون ارتباط بتونید برقرار کنید.

سرویسی که پشتیبانی قوی نداره فایده نداره. در کل حیف زمانی که می ذارید برای تبلیغات کلیکی توی ایران.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

برای ما هم همین اتفاق افتاد . یکی از دوستان پیشنهاد داشتن در جهت از حمایت از این سایت نوپا که اتفاقا متعلق به یکی از کاربرای محترم و قدیمی فروم هم هست همکاری کنیم و واقعا پیشنهاد خیلی خوبی بود ما هم چند تا سایتمون رو در حال ورود و ثبت و تست بودیم همینطور یهویی و بدون اعلام و هیچی ورودش رو غیر فعال کرد صاحب سایت!!!!!!!! و اجازه ورود نداد. و در تاپیکش اعلام کرد که دوستان ناشر دارن تقلب میکنن .هر چند به سایت و فرد خاصی هم اشاره نفرمودن ولی بعنوان معرف این دوست قدیمی انجمن به همکاران سریع گفتم که کلا بیخیال اینجا بشن و کنار بکشن سریعا تا شائبه تقلب بعدا واسه ما هم بوجود نیاد . اون یکی دو هزار تومن هم که از بابت تست به ناچار کلیک میشده رو بنرها علی القاعده به خود سایت ادسنس میرسه.
کلا تبلیغات کلیکی همون سایتهای معروف و بنام که سه چهار تا هستن از همه بهترن و مابقی قدرت رقابتی نخواهند داشت متاسفانه.

Last edited:

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
برای ما هم همین اتفاق افتاد . یکی از دوستان پیشنهاد داشتن در جهت از حمایت از این سایت نوپا که اتفاقا متعلق به یکی از کاربرای محترم و قدیمی فروم هم هست همکاری کنیم و واقعا پیشنهاد خیلی خوبی بود ما هم چند تا سایتمون رو در حال ورود و ثبت و تست بودیم همینطور یهویی و بدون اعلام و هیچی ورودش رو غیر فعال کرد صاحب سایت!!!!!!!! و اجازه ورود نداد. و اعلام کرد که دوستان ناشر دارن تقلب میکنن همکاران منم بهشون گفتم که هم کلا بیخیال بشیم و کنار بکشن سریعا . اون یکی دو هزار تومن هم که از بابت تست به ناچار کلیک میشده رو بنرها علی القاعده به خود سایت میرسه .
کلا تبلیغات کلیکی همون سایتهای معروف و بنام که سه چهار تا هستن از همه بهترن و مابقی قدرت رقابتی نخواهند داشت متاسفانه.

من با یکتا نت هم کار کردم، کلیک های همسان 25 تومن می افتاد، منم بنرهاشون برداشتم.

ولی انصافا اونا پشتیبانی قوی داشتن چون تا یکی دو ماه زنگ می زدن که بنر ها رو دوباره بذار درست می شه نرخش. منم نذاشتم دیگه چون می خواست نهایتا بشه چند تومن از 25؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
افرادی که سعی میکنن با تقلب پول بدست بیارن و ip از برزیل و مصر و ویتنام و .... میفرستن، وقتی حسابشون بسته میشه میان اینجا معترض میشن به عنوان های مختلف و تخریب میکنن. این یکی از عادت های بد ما ایرانی هاست.

اخه مرد حسابی شما ایمیل زدی میپرسی بنر fix میشه گذاشت؟ ده دقیقه بعدش خودت ایمیل زدی میگی در قوانین درج شده ممنوعه. بعد میای میگی سایت پشتیبانی ضعیف داره و تیکت نداره!!

اون عده اندکی که هدفشون چیزایی هست که مغایرت با اصول و قوانینمون داره، در سیستم جایی ندارن.

والسلام

• Like

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
افرادی که سعی میکنن با تقلب پول بدست بیارن و ip از برزیل و مصر و ویتنام و .... میفرستن، وقتی حسابشون بسته میشه میان اینجا معترض میشن به عنوان های مختلف و تخریب میکنن. این یکی از عادت های بد ما ایرانی هاست.

اخه مرد حسابی شما ایمیل زدی میپرسی بنر fix میشه گذاشت؟ ده دقیقه بعدش خودت ایمیل زدی میگی در قوانین درج شده ممنوعه. بعد میای میگی سایت پشتیبانی ضعیف داره و تیکت نداره!!

اون عده اندکی که هدفشون چیزایی هست که مغایرت با اصول و قوانینمون داره، در سیستم جایی ندارن.

والسلام

یعنی آی پی های من از برزیل بوده؟ اگه از برزیل آی پی های سایت من بوده که حق با شماست، من و آمارگیر گوگل مشکل فنی داریم، شما خوبی. سایت با 30k پیج ویو دارم میام از آی پی برزیل برای کلیک استفاده می کنم؟ بی خیال بابا

بعد شما که توی سایتت یه بخش تیکت ساده نداری به سیستم کلیکیت شک کن. اکانت رو بستی یه پیام ساده ندادی، پشتیبانی حرفه ای ندیده بودیم که دیدیم. دستت درد نکنه.

در آخر بگم گویا همه قصد تخریب شما رو دارن و شما مظلوم واقع شدی!

بالا