• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سایت تبلیغات کلیکی کدام است ؟ همچنین بابت هر کلیک چقدر پرداخت می کنند؟

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
افرادی که سعی میکنن با تقلب پول بدست بیارن و ip از برزیل و مصر و ویتنام و .... میفرستن، وقتی حسابشون بسته میشه میان اینجا معترض میشن به عنوان های مختلف و تخریب میکنن. این یکی از عادت های بد ما ایرانی هاست.

اخه مرد حسابی شما ایمیل زدی میپرسی بنر fix میشه گذاشت؟ ده دقیقه بعدش خودت ایمیل زدی میگی در قوانین درج شده ممنوعه. بعد میای میگی سایت پشتیبانی ضعیف داره و تیکت نداره!!

اون عده اندکی که هدفشون چیزایی هست که مغایرت با اصول و قوانینمون داره، در سیستم جایی ندارن.

والسلام

البته بهتره بگم که دوستانی که این کامنت ها رو می خونن بد برداشت نکنن، من معتقد نیستم که ایشون کلاه بردار هستن و یا چیز دیگه ای. فقط اکانت من رو بستن و من فکر می کنم اشتباه کردن.

همه افراد دیگه ای که می خوان با ایشون کار کنن حتما کار کنن، از نظر من وضعیت سیستم کلیکیشون مشکل عمدی نداره. ولی می تونه بهتر بشه وضعیت پشتیبانی.

ojen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
افرادی که سعی میکنن با تقلب پول بدست بیارن و ip از برزیل و مصر و ویتنام و .... میفرستن، وقتی حسابشون بسته میشه میان اینجا معترض میشن به عنوان های مختلف و تخریب میکنن. این یکی از عادت های بد ما ایرانی هاست.

اخه مرد حسابی شما ایمیل زدی میپرسی بنر fix میشه گذاشت؟ ده دقیقه بعدش خودت ایمیل زدی میگی در قوانین درج شده ممنوعه. بعد میای میگی سایت پشتیبانی ضعیف داره و تیکت نداره!!

اون عده اندکی که هدفشون چیزایی هست که مغایرت با اصول و قوانینمون داره، در سیستم جایی ندارن.

والسلام
شما تا یه سیستم قوی نداشته باشی نمیتونی ادعا کنی که آی پی ها غیرمجاز بودن الان خیلی از کاربرای ایرانی با قندشکن و چیزاهای دیگه کانکت میشن خیلی محتمل هست و شما باید بتونید اینارو تشخصی بدین در حال حاضر من فکر میکنم اسکریپتتون هم اختصاصی نیست و یک اسکریپت خارجی هست.

ولی اینو بگم که من 50 تومن درخواست وجه دادم و واریز شد و تویه حسابم الان حدود 8 تومن هست که دیگه بعد از قطعی سایت دیگه کار نکردم تا دیشب که کد گذاشتم دیدم هرچی بازدید میخوره هیچی پول اضافه نمیشه و کلا بر داشتم.

یکم آرامش داشته باشید ما دشمن شما نیستیم همکار شما هستیم اگر با این دید باشید هیچکس نمیتونه باهتون کار کنه چون دیدتون اینه وبمسترها دشمنتون هستن درحالی که اگر اونا نباشن سایت شما هیچ بازدیدی نخواهد داشت.
موفق باشید.

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
دوست گرامی در حال حاظر معتبرترین سیستم کلیکی بنری سایت یکتا نت هستش

• Like
Reactions: hsn

Golden_light

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سایتی نمیشناسید که در ازای دیدن تبلیغات یا عضو شدن در یک سایت .... پول پرداخت بکنه ؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
سایتی نمیشناسید که در ازای دیدن تبلیغات یا عضو شدن در یک سایت .... پول پرداخت بکنه ؟
یه زمانی میترا رنک بود الان نمیدونم زیاد رونق داره یا نه یه سر بزن بهشون

بالا