• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سایت پیش بینی برای ایرانی ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
با سلام .
دوستانی که با لینک من عضو میشن نام کاربری رو پیام خصوصی بدن تا بازی های مهم هر روز رو بهشون اطلاع بدم
سایت اول
دوستان سایتی که میخوام براتون معرفی کنم یکی از بهترین سایت های پیش بینی برای ایرانی هاست. طی صحبتی هم که با ادمین ساینت داشتم با ایران اصلا مشکلی نداره. پرداختی به پرفکت داره و اوکی پی داره و نزدیک ۱۰ سال سابقه فعالیت داره.
پشتیبانی قوی هم داره. به غیر فوتبال از بازی های تنیس و بسکتبال و والیبال و غیره هم پشتیبانی داره. حداقل مبلغ برای پیش بینی هم فقط و فقط 0.05 دلار هست. در صورت پیش بینی درست در عرض پنج دقیقه پول به حسابتون میاد. در خواست واریز هم خیلی سریع انجام میشه. حداقل درخواست واریز هم یک دلار هست.
دوستان فقط موقع پیش بینی طمع نکنید. اوایل با مبالغ کم شروع کنید تا حساب کار دستتون بیاد یکی از مزیت های این سایت اینه که وسط بازی میتونید پول رو بیرون بکشید.
آدرس سایت

سایت دوم
دوستان سایت دوم که باز شرایط عالی داره و با پرفکت و اگوپی و بیت کوین کار میکنه. حداقل مبلغ برای پیش بینی 0.1 دلار هست و یکی از مزیت های عالی این سایت درخواست برداشت به پرفکت حداقل 0.1 هست و به صورت آنی هست.

آدرس سایت

Last edited:

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
سلام داداش بعد اینکه یه مسابقه رو درست پیش بینی کردیم مثلا 2دلاربردیم چه جوری برداشت کنم

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
سلام داداش بعد اینکه یه مسابقه رو درست پیش بینی کردیم مثلا 2دلاربردیم چه جوری برداشت کنم
هر موقع دلتون خواست میتونین برداشت کنین برداشت ها هم خیلی زود واریز میشن . از طریق پرفکت اگوپی اوکی پی پاییر وب مانی میتونی برداشت کنی.

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
خواب روی چه گزینه ای باید بزنم تا پولو برداشت کنم

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
یعنی رویpayoutبزنم اجازه واریز به کارت رو میده

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
سلام داداش با زحمتای ما چطوری داداش مثلا بازی منچستر سیتی لیورپول زده منچسترسیتی 2.5 مساوی زده 2.0 لیورپول 2.1 بعد مثلا من میخوام 2دلار شرط ببندم این اعداد جلوی تیم ها یعنی چی وهمچنین اینکه من وقتی 2دلار مثلا روی لیورپول شرط بستم اگه لیورپول ببره با توجه به این اعداد چه قدر به من میرسه مرسی جون من پاسخ بده دوست دارم

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
سلام داداش با زحمتای ما چطوری داداش مثلا بازی منچستر سیتی لیورپول زده منچسترسیتی 2.5 مساوی زده 2.0 لیورپول 2.1 بعد مثلا من میخوام 2دلار شرط ببندم این اعداد جلوی تیم ها یعنی چی وهمچنین اینکه من وقتی 2دلار مثلا روی لیورپول شرط بستم اگه لیورپول ببره با توجه به این اعداد چه قدر به من میرسه مرسی جون من پاسخ بده دوست دارم
4.20$

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
پس اون اعداد جلوی تیم های چیه

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
داداش مرسی چجوری حساب میشه و این اعداد جلوی تیم ها یعنی چی

منچسترسیتی 2.5 مساوی زده 2.0 لیورپول 2.1 تورو خدا اینو بگو مرسی

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
و همچنین شما planetofbetsرو پیش نهاد میکنید یاroadbet

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
پلنت آو بت بهتره . اون اعداد ضرایب برد هست . مثلا زده 2.5 شما ده دلار بذاری اگه اون تیم ببره شما 25 دلار میبری.

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
داداش واقعا دوست دارم وقتی ببرم همون لحضه پولو به حساب اینترنتی میریزه باید 1دلار به بالا باشه تا بریزن مرسی

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
داداش درصد کلاه برداری تو planetofbetsچجوریه

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
داداش درصد کلاه برداری تو planetofbetsچجوریه
کلاه برداری در کار نیست سایت نزدیک ده سال هست داره کار میکنه . با سایت های ایرانی اشتباه نگیر . همه چیز بستگی به خودت داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا