اگه میخای سرمایه بذاری الان بازی بارسلونا هست صد دلار بذاری صدوبیست تا بردی
M mortezairan Registered User تاریخ عضویت 5 ژوئن 2014 نوشتهها 137 لایکها 66 سن 44 24 آگوست 2014 #21 اگه میخای سرمایه بذاری الان بازی بارسلونا هست صد دلار بذاری صدوبیست تا بردی
ariyanjan Registered User تاریخ عضویت 10 جولای 2014 نوشتهها 166 لایکها 93 سن 32 25 آگوست 2014 #22 سلام نطرت در مورد شرط ترکیبی چی هست خوبه انجام بدم؟
M mortezairan Registered User تاریخ عضویت 5 ژوئن 2014 نوشتهها 137 لایکها 66 سن 44 25 آگوست 2014 #23 به نقل از ariyanjan : سلام نطرت در مورد شرط ترکیبی چی هست خوبه انجام بدم؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام . ترکیبی یکم سخته باید تمام بازیهات درست باشه که به نظر من شانس برد سی درصد هست. من اکثرا روی بازی هایی که پخش زنده میشن و یه طرف قویه میزارم. مثلا دیشب بارسا ضریب 1.2 داشت که اگه کسی صد دلار میزاشت صدوبیست دلار میبرد.
به نقل از ariyanjan : سلام نطرت در مورد شرط ترکیبی چی هست خوبه انجام بدم؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام . ترکیبی یکم سخته باید تمام بازیهات درست باشه که به نظر من شانس برد سی درصد هست. من اکثرا روی بازی هایی که پخش زنده میشن و یه طرف قویه میزارم. مثلا دیشب بارسا ضریب 1.2 داشت که اگه کسی صد دلار میزاشت صدوبیست دلار میبرد.
M mortezairan Registered User تاریخ عضویت 5 ژوئن 2014 نوشتهها 137 لایکها 66 سن 44 25 آگوست 2014 #24 به نقل از ariyanjan : سلام نطرت در مورد شرط ترکیبی چی هست خوبه انجام بدم؟ کلیک کنید تا بازشود... باز اگه خاستین هر روز میتونم بازی های خوب برای سرمایه گذاری رو براتون بفرستم
به نقل از ariyanjan : سلام نطرت در مورد شرط ترکیبی چی هست خوبه انجام بدم؟ کلیک کنید تا بازشود... باز اگه خاستین هر روز میتونم بازی های خوب برای سرمایه گذاری رو براتون بفرستم