• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سایت کسب در آمد از اینترنت

hadihadi5395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای رستمی سلام . چند تا سوال در مورد این سایت 20 سورف دارم ... میشه بگید هر چند پوینت توی این سایت یک دلار محسوب میشه ؟ یه جا گفتید هزار پویت 20 دلار . یه جا گفتید ده هزار پوینت دو دلار ... یه سوال دیگه هم داشتم اینکه سایت خودش پوینتها رو تبدلی به دلار میکنه یا ما باید درخواستی به سایت بدیم ؟ سوال سوم و اخری هم اینکه بعد از درخواست واریز پول از سایت به حساب پی پال ... چه مدت طول میکشه این واریز انجام بشه ؟ بعضی از سایتها 30 روز کاری بعضی ها 60 روز کاری رو باید منتظر بمونیم ... این سایت هم دوره انتظار داره ؟ اگه داره چند روزه ؟؟؟
یه چیز دیگه سایتها گرانند ، نئو دلار ، سون دلار . ریچ پی تی سی ... اینها رو میشناسید ؟ چطور سایتهایی هستن . کدامهاشون رو میشه معتبر دونست ؟؟؟

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
سلام به همه ی عزیزان
با توجه به این که سایت 20 دلار فیلتره میدونید که باید از استفاده کرد و میدونید که در هر بار استفاده از فیلتر شکن فیلتر شکن یه آیپی جدید بهمون میده یعنی ما در هر بار استفاده داریم با یه آیپی جدید کار میکنیم من دومین بار که وارد حسابم شدم حسابم بسته شد و تو حسابم نوشته بود که من با یه آیپی جدید وارد شدم که آیپی قبلیم فرق داره... اما یه گزینه ای بود که با کلیک روی اون ایمیلی برامون میومد و توسط لینک درون اون ایمیل دوباره میتونستیم حسابمون رو باز کنیم...میخواستم بدونم تکرار این کار مشکلی رو پیش نمیاره؟؟؟(فکر کنم بسته شدن حساب بعضی از عزیزان هم به خاطر همین موضوع بوده باشه)
و شما هم خودتون هر دفعه با یه آیپی جدید وارد حسابتون میشید؟
با تشکر

hosein65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چطور می شه زیر مجموعه گیری کرد لطفا راهنمایی کنید

بالا