• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سرمایه گذاری با 150 میلیون تومن چی میتونه باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان حالا اگر می شه یه راهنمایی هم به من بکنن البته دقیق باشه. اینجوری که پیداست فعلاً چیزی جز 3 مورد وجود نداره 1- خرید مغازه 2- خرید زمین 3- بساز بنداز.
اما حالا می خوام دوستان راهنمایی بفرمایند که دقیقاً در کدام نقطه رشد قیمت زمین ملک و مغازه بالاتر هستش البته علمی و حساب شده. البته اگر طرح دیگه ای برای سرمایه 300 میلیون تومان هست ممنون می شم دوستان راهنمایی کنن با توجه به اینکه هیچگونه تخصصی وجود نداره امکان ریسک نیست و طرح باید زود بازده باشه.:p

آقا کسی که این جواب مارو نداد.
حالا صرف نظر از این سوالم ببینم با یک چیزی حدود 500 600 میلیون می شه یه سوله خرید و زد تو کار تولیدی یا نه این مبلغ خیلی کمه. در ضمن ریسک این کار و مدت زمان رسیدن به سوددهیش چه جوریاست؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
ممنون از توضیح... دوستم حضور ذهن نداشت گفت پیدا میکنه....(گفت ماله خیلی وقت پیش بوده)
اینجور که شما میگید... به نظر میاد در بورس هستید و راضی...
بیشتر توضیح میدین؟ (شروع کار ه بورس و بقیه موارد)

wellcan جان . من فعالیت مختصری در بورس دارم و چندان هم راضی نیستم .
اما بطور کلی من اگر 150 میلیون داشتم در چند رشته سرمایه گذاری میکردم تا ریسک سرمایه گذاریم را کم کنم .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
آقا کسی که این جواب مارو نداد.
حالا صرف نظر از این سوالم ببینم با یک چیزی حدود 500 600 میلیون می شه یه سوله خرید و زد تو کار تولیدی یا نه این مبلغ خیلی کمه. در ضمن ریسک این کار و مدت زمان رسیدن به سوددهیش چه جوریاست؟

کار تولیدی در ایران ؟؟!؟!؟ :eek:

همین چند روز پیش کمسیون تلفیق مجلس خیلی راحت مصوبه ای رو تصویب کرد که امکان داره کمر چند تا از بزرگترین تولید کنندگان کشور ( مثل چادر ملو و فولاد مبارکه ) و یا حتی کمر صنعت کشور رو بشکنه . اونموقع شما فکر میکنی بتونی دوام بیاری و ورشکست نشی ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102

همین چند روز پیش کمسیون تلفیق مجلس خیلی راحت مصوبه ای رو تصویب کرد که امکان داره کمر چند تا از بزرگترین تولید کنندگان کشور ( مثل چادر ملو و فولاد مبارکه ) و یا حتی کمر صنعت کشور رو بشکنه . اونموقع شما فکر میکنی بتونی دوام بیاری و ورشکست نشی ؟

اینهم لینک اون خبر که در تاپیک مربوطه نوشتم .

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1653054&postcount=49

اینهم دو تاپیک در مورد این خبر ( بعد از این خبر تا سه روز سازمان بورس و مجلس و دولت داشتند ماستمالی میکردند )

http://www.talarebourse.com/forum/showthread.php?t=36427

http://www.talarebourse.com/forum/showthread.php?t=36405

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
حالا که بحث مسکن و ساخت و ساز داغه . منم این لینکو اینجا قرار میدم تا علاقه مندان استفاده کنند . توی این تاپیک دوستان در تالار بورس بحثهای جالبی رو مطرح کردند .

http://www.talarebourse.com/forum/showthread.php?t=36499

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3

خوب نظرتون راجع به خونه کلنگی چیه. یه بنده خدایی پیشنهاد داد خونه کلنگی بخر یه دستی به گل و گوشش بکش با کلی سود رد کن بره. آیا واقعاً این مورد می تونه گزینه سودده و خیلی خوبی باشه؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
خوب نظرتون راجع به خونه کلنگی چیه. یه بنده خدایی پیشنهاد داد خونه کلنگی بخر یه دستی به گل و گوشش بکش با کلی سود رد کن بره. آیا واقعاً این مورد می تونه گزینه سودده و خیلی خوبی باشه؟

پیشنهاد خوبی بنظر میرسه . ولی اگر در کار مسکن تجربه نداری بنظر من ریسکش زیاده :
خونه رو بهت گرون ندن
در منطقه ای که خرید و فروش راکده خونه نخری
بتونی کسانی رو پیدا کنی که هم کارشون خوب باشه و هم قیمتشون ( برای بازسازی خونه ) و ...

------------------------------------------
بطور کلی الان بنظر من دوره تخصص هست . ببین خودت چیکار میتونی انجام بدی ( کاری که حداقل سود رو داشته باشه ) بزن تو همون کار تا سرمایه ات برای یاد گرفتن یک کار جدید از دست نره . تو هر شغلی اگر کارت خوب باشه درآمد خوبی میتونی کسب کنی .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا