• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سیستم ارسال اس ام اس از نظر شما؟

E110

Registered User
لایک‌ها
13
lمسئله اینجاست: دامن از دست دادن درجه ی بالاتری از اطمینان به خوب بودن سرویس هست.

بحث سنگین ادبیاتیه
بله! ولی وقتی شما از واژه 'اما' استفاده کردید این عبارت "دامن از دست رفت" (که میدانیم نهایت تحت تاثیر قرار دادن را نشان میدهد) اتفاقا عمق منفی موضوع رو بیشتر میکنه! یعنی اوج پشتیبانی نامناسب!
در واقع طنز و تمسخر هم کنارش هست!

آقا بی خیال! من متوجه شدم که خوبه!
ممنون :)

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
afe که ارزون تره!

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
afe که ارزون تره!

- قیمت نرم افزاری که گذاشتن 99 تومن هست. بسیار بالاتر از دیگر سیستم ها

- برای ای پی آیشون 60 تومن هزینه می گیرن

- برای شماره اختصاصی 14 رقمی 25 تومن می گیرن و شماره 1 سال اعتبار داره. درنا اس ام اس گمونم 23 تومن مادام العمر می داد. رند 32 تومن مادام العمر

- ما 10 هزار اس ام اس برای شروع کار می خواستیم که درنا با تعرفه ی 11.5 به صورت عادی حساب می کنه و afe 12

====

گمونم کافی باشه دلایلم برای انتخاب. بالا هم گفتم، من کلا آدم وسواسی ای هستم تو هزینه کردن. بهترین رو انتخاب می کنم.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113

- برای شماره اختصاصی 14 رقمی 25 تومن می گیرن و شماره 1 سال اعتبار داره. درنا اس ام اس گمونم 23 تومن مادام العمر می داد. رند 32 تومن مادام العمر

- ما 10 هزار اس ام اس برای شروع کار می خواستیم که درنا با تعرفه ی 11.5 به صورت عادی حساب می کنه و afe 12

====

گمونم کافی باشه دلایلم برای انتخاب. بالا هم گفتم، من کلا آدم وسواسی ای هستم تو هزینه کردن. بهترین رو انتخاب می کنم.

قبوله.

2funs

Registered User
لایک‌ها
91

====

دوست عزیز امکان نداره کسی مادام العمر به شما این سرویس رو بده چون قراردادها با مخابرات حداکثر 1 ساله هست و خودشون هم هیچ تعهدی بعد از 1 سال نمی دن که قرارداد تمدید بشه (چون من خودم زیر مجموعه اپراتور 3000 هستم)
بعضی شرکت ها هستن پول بیشتر می کشن روی پنل یا حالا api بعد می گن شماره رایگانه (که ممکنه اشتراکی باشه) یا قیمت شماره هارو میارن پایین یا اینجوری مثل شما میگن مادام العمره که همچین چیزی صحت نداره.
جایی که از واژه های نامحدود، مادام العمر، همیشگی و ... استفاده میشه بدون یه ریگی توش هست!
نمونه های بارز: اینترنت نامحدود همراه اول که سرعتش از dial up ده برابر پایین تره و همش قطعی داره
- شرکت های هاستیگ که میگن هاست نامحدود که به یه سقفی میرسه سریع ساسپند می کنن
- نمونش ایرانسل بود که الان اینترنتشو محدود کرده و واقعا سرعتش عالی شده و ...

سپاس:)

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوست عزیز امکان نداره کسی مادام العمر به شما این سرویس رو بده چون قراردادها با مخابرات حداکثر 1 ساله هست و خودشون هم هیچ تعهدی بعد از 1 سال نمی دن که قرارداد تمدید بشه (چون من خودم زیر مجموعه اپراتور 3000 هستم)
بعضی شرکت ها هستن پول بیشتر می کشن روی پنل یا حالا api بعد می گن شماره رایگانه (که ممکنه اشتراکی باشه) یا قیمت شماره هارو میارن پایین یا اینجوری مثل شما میگن مادام العمره که همچین چیزی صحت نداره.
جایی که از واژه های نامحدود، مادام العمر، همیشگی و ... استفاده میشه بدون یه ریگی توش هست!
نمونه های بارز: اینترنت نامحدود همراه اول که سرعتش از dial up ده برابر پایین تره و همش قطعی داره
- شرکت های هاستیگ که میگن هاست نامحدود که به یه سقفی میرسه سریع ساسپند می کنن
- نمونش ایرانسل بود که الان اینترنتشو محدود کرده و واقعا سرعتش عالی شده و ...

سپاس:)

*** خطوط واگذاری بصورت مادام العمر مختص خود شما می باشد، و تمدید خطوط اختصاصی رایگان می باشد و شما می بایست فقط هزینه پنل را پرداخت نمایید.

==

تمدید پنل سبب تمدید رایگان خط می شه. با این سیستم کافیه فقط هر سال پنل رو تمدید کنید. گمونم منطقیه.

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
*** خطوط واگذاری بصورت مادام العمر مختص خود شما می باشد، و تمدید خطوط اختصاصی رایگان می باشد و شما می بایست فقط هزینه پنل را پرداخت نمایید.

==

تمدید پنل سبب تمدید رایگان خط می شه. با این سیستم کافیه فقط هر سال پنل رو تمدید کنید. گمونم منطقیه.

اوکی.

میشه بپرسم چقدر هزینه کردید واسه پنل و برای چه مدت؟

مرسی

abbasss

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

اگه هنوز انتخاب نکردید سرویس ما رو هم بررسی کن.

طبق جشنواره زمستانی ما پنل ها با شرایط شارژ اولیه رایگان هستند.

با شارژ 50 - 200 هزار تومان پنل شماره 2 را به رایگان دریافت خواهید نمود + 50 پیام کوتاه رایگان

با شارژ 200 - 500 هزار تومان پنل شماره 3 را به رایگان دریافت خواهید نمود + 100 پیام کوتاه رایگان

با شارژ بالای 500 هزار تومان پنل پیشرفته با تمامی امکانات شماره 4 را به رایگان دریافت خواهید نمود+ 150 پیام کوتاه رایگان

خطوط اختصاصی 14 رقمی-------------------20 هزار تومان--------------دائمی

تست سامانه: sms.ariaideh.com

user & pass: test

اگه سوال خاصی بود در خدمتم.

بالا