• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سیستم مدیریت محتوا حتی بهتر از وردپرس

Grand

Registered User
لایک‌ها
7
امروزه وردپرس اینقدر بزرگ و گسترده شده که اگه یکم php بلد باشی میتونی برای هر کاری توسعش بدی.
ولی در کل برای کار ها تخصصی مثل فروم و آپلود سنتر بهتره که از اسکریپت های مخصوص استفاده کرد.
بین «می تونی انجام بدی» و «بهترین گزینه» تفاوت زیادی هست.
در ضمن این شرایطی که شما می‌گید در مورد سایر سیستم‌ها هم صدق می‌کنه و مختص وردپرس نیست.

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
بین «می تونی انجام بدی» و «بهترین گزینه» تفاوت زیادی هست.
در ضمن این شرایطی که شما می‌گید در مورد سایر سیستم‌ها هم صدق می‌کنه و مختص وردپرس نیست.
بله درسته ولی اگه به امکانات وردپرس و این همه افزونه های فری و پریموم نگاه کنید متوجه میشید که برای وردپرس شرایط جور دیگس و از رقیباش بهتره

Grand

Registered User
لایک‌ها
7
این شرایط هم برای سایر سیستم‌ها صدق می‌کنه.
نسبت به تکنولوژی نباید متعصب بود. این سیستم‌ها ابزارن و هرکدوم ویژگی‌هایی دارن که در کاربردهای خاصی مزایایی نسبت به دیگران دارن.

naabali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه واقعا اینطور که میگین باشه، واقعا فوق العاده هستش.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من 6 مدل cms تست کردم فقط وردپرس نیازهای ما رو جوابگو هست

slivertheme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وردپرس گزینه عالی هست. بخصوص وردپرس از نسخه 4.0 به بعد باید بگیم انقلاب وردپرس بود. واقعا تا کنون (وردپرس 4.6) خیلی متفاوت و کاملتر شده. بقول دوستان php بلد باشی راحت میتونی هرکاری باش بکنی. امنیت و اینجور چیزا هام همه دسته خودته. اصلا ربطی به سیستم مدیریت محتوای اختصاصی نداره، دیدیم مدیریت محتوای سایت های اختصاصی بوده اما هک شدن!!! پس امنیت در مرحله اول به خودت بستگی داره. من یه دوستی داشتم سال ها رمز ورود وردپرسش 2479 بود اما یکبار هم هک نشد!

بالا