سلام
من در تعجبم که اینجا از هر سیستمی نام برده شد الا phpnuke 8.2 MT.
دوستان بهترین و کاملترین سیستم مدیریت محتوایی که میتونم نام ببرم همین نیوک مشهد تیمه که دسترنج خود بچه های ایرانیه.حتی به جرأت میتونم بگم که این نیوک مشهد تیم از سایت مرجع اصلیش هم خیلی پیشرفته تر و جلوتره طوری که ما شاهد هستیم هر روز ماژولها و منوهای مدیریتی و بلوک و قالبهای جدید به این سیستم داره اضافه میشه و با اینکه سیستم نو پایی هست ولی خوب داره جای خودش رو باز میکنه که همین امر هم شده بلای جونش و مخالفینی پیدا کرده که علیهش تبلیغات کاذبیمیکنن.اخیراً مشاهده شده که برای جلوگیری از گرایش کاربران ایرانی به این سیستم مسئولین بعضی هاستها بدون اطلاع قبلی سیستم نصب شده توسط کاربران رو پاک میکنن و این داستان بیشتر روی هاستهای مجانی در جریانه.ازاین بحث که برم بیرون هیچ کدوم از دوستان اشاره ای به امکانات و قابلیتهای سیستمهایی که نام بردند نکردند.من به چند نکته اشاره میکنم.
1- در کدام سیستم تا حالا دیدید که قالبها روزانه به صورت مجانی ارائه بشه مثلاً جوملا که اصلاً قابلهای یکم پیشرفتشو همینجوری به کسی نمیده ولی نیوک مشهد تیم روزانه قالب ارائه میده
2 - افزودن منوهای مدیریتی که شما تو سیستمهای دیگه نمیتونید به این راحتی منوی مدیریتی اضافه کنید.
3 - سیستم طراحی بسیار بسیار آسان برای طراحان که کافیه یکم به php و html آگاهی داشته باشن تا بتونن هر کاری دلشون میخواد روی این سیستم انجام بدن.
4 -پشتیبانی فوق العاده این سیستم به طوری که شما وقتی تو سایت مرجع فارسی نیوک تاپیکی میزنید حد اکثر تا 2 یا سه ساعت جواب میگیرید و اگر جوابی نیومد یعنی سؤال شما چندین و چندین بار پاسخ داده شده ولی سیستمهای دیگه همچین پشتیبانی ای من ندیدم.
5 - امنیت بسیار بسیار بالای این سیستم که اگر کسی بتونه سیستمی امن تر از این سیستم پیدا کنه من این پست رو پاک میکنم.(رجز نمیخونم و دارم حقیقت رو میگم)
6 - انجمن اختصاصی نیوک phpbb2 که شما روی هیچ سیستمی نمیتونید همزمان که سیستم فعاله انجمن هم جزئی از منوهای مدیریتیش باشه که این از خصوصیات بارز این سیستمه.
7 - سیستم مدیریت آسان به طوری که همه امکانات در اختیار شماست و این امکانات هر روز در حال بروزرسانی و افزایش هست و این طور که داره پیش میره فکرکنم تا یه مدت دیگه بهترین سیتم مدیریت محتوای جهان بشه.
اما از حق نگذریم این سیستم یه اشکالات که نه کمبودهایی داره که اگر گفته نشه در حق سیستمهای دیگه اجحاف شده.
یکی از اشکالات بزرگ این سیستم قالبهاشه که همونطور که گفتم علی رغم ارائه روزانه قالب ، قالبها اون گرافیک لازم رو ندارن که من اینجا قالبهای جوملا رو تحسین میکنم.البته روی این مشکل داره کار میشه تا قالبهای بهتری ارائه بشه.
یکی دیگه از اشکالاتش که البته نمیشه گفت اشکال چون سیستمهای دیگه این قابلیت رو ندارن ، ورژن انجمن نیوکه.ولی خوب برای کاربرانی که از این سیستم استفاده میکنن این یه انتظاره.
انجمن نیوک phpbb2 هست که اخیراً به دلیل ارائه phpbb3 انتظار کاربران بالا رفته و خواهان نصب و افزوده شدن این انجمن به نیوک هستند که مدیران سایت مرجع به طور کوشا در پی انجام این کار هستند.
در حال حاظر من دیگه مشکلی نمیبینم تو این سیستم
اگرهمه دوستان بیان و اینجوری هم خوبی ها رو بگن هم اشکالات رو فکر کنم تصمیم گیری برای انتخاب یک سیستم مدیریت محتوا آسانتر و دقیقتر بشه.
سایت مرجع فارسی نیوک هم اینه:
http://phpnuke.ir