• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سیستم کلیکی ایران از نظر شما چیست؟

persian.sajjad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
سلام
دوستان عزیز خواهشمندم از لیست زیر سیستم های کلیکی که باهاشون کار کردین رو بگین و دلیل راضی یا ناراضی بودن هم بگین.فقط جهت راهنمایی دوستان هست چون با توجه به گیر دادن به پاپ آپ، سیستم های کلیکی احتمالا پیشرفت زیادی خواهند کرد.ممنون.
1. ای نتورک
2. صبا ویژن
3. کلیک یاب
3. آپانت
4. نکست ادز
5. ادنگاه

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
اگه سایت بر بازدید دارید پیشنهاد من به شما ای نتورک هستش :
https://anetwork.ir

اگه هم سایت با بازدید کم یا متوسط دارید من بهتون تبلیغ ایرانی رو پینشهاد میکنم :
http://tabligheirani.com

من با این دو تا سیستم کلیکی کار کردم و پرداختی های به موقع ای هم دارن

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
صباویژن کار کردم، شمارش نسبتا خوب، تو پرداختی هم مشکلی نداشتم
ای نتورک یکبار واریزی داشتم، ولی فعلا بنظر میاد قصد تسویه نداره. شمارش هم شدیدا بد هست
ای نتورک یچیز بدی ک داره، هر 1 ماه هزینه بنر های کلیک شده اعمال میشه ب حساب کاربری
آپانت هم از دیروز گذاشتم، شمارش خوب، امروز هم درخواست واریز داشتم (البته هنوز تسویه نشده ک نظر بدم)

kingtm

Registered User
لایک‌ها
39
سایت آپانت از نظر شمارش و تسویه خیلی خوبه

mahanusefi

Registered User
لایک‌ها
29

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

1rouh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
از لحاظ تنوع تبلیغات و تسویه به موقع با اونایی که کار کردم. sabavision بهترین است و بعدش anetwork

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
سلام
به نظر من تا میتونی سمت این آپانت نرو که آزار میده خیلی وب مستر هارو / در مورد صبا ویژن هم اگه سایتت خیلی بازدید بالای داره خوبه ولی حداقل پرداختشون 50 هزار تومنه که خیلی زیاده / الان آی نتورک به نظر من بهتر از همست با اینکه هر 3 تا کلیکو یکی میشماره ولی خوب خوش حسابه

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
سلام
دوستان این سرویس ها به طور میانگین از هر 5000 ایپی چندتا کلیک میندازن ؟ (به عنوان مثال بنر گوشه ای ثابت)

persian.sajjad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
سلام
به نظر من تا میتونی سمت این آپانت نرو که آزار میده خیلی وب مستر هارو / در مورد صبا ویژن هم اگه سایتت خیلی بازدید بالای داره خوبه ولی حداقل پرداختشون 50 هزار تومنه که خیلی زیاده / الان آی نتورک به نظر من بهتر از همست با اینکه هر 3 تا کلیکو یکی میشماره ولی خوب خوش حسابه
صبا ویژن حداقل پرداختی 150 هزار تومن هست.

kingtm

Registered User
لایک‌ها
39
سلام به نظر من تا میتونی سمت این آپانت نرو که آزار میده خیلی وب مستر هارو / در مورد صبا ویژن هم اگه سایتت خیلی بازدید بالای داره خوبه ولی حداقل پرداختشون 50 هزار تومنه که خیلی زیاده / الان آی نتورک به نظر من بهتر از همست با اینکه هر 3 تا کلیکو یکی میشماره ولی خوب خوش حسابه

آپانت شاید در پرداختی ها تاخیر داشته باشه ولی همه رو تسویه میکنه و خیالتون از پولتون راحت باشه در ثانی شامرشش خیلی بهتر از آی نتورک و بقیه هست

rasoulabedi

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
دوستان این سرویس ها به طور میانگین از هر 5000 ایپی چندتا کلیک میندازن ؟ (به عنوان مثال بنر گوشه ای ثابت)
داداش چون این بنر ها مث پاپ اپ نیستن که فقط کاربر یه دفعه بتونه کلیک کنه واس همون اگه 5 هزار کاربر سایتت رو سه بار بازدید کنن میشه 15 هزار بازدید که اگه 3 تا بنر بزاری احتمال میره بالا میشه 45 هزار و اگه تو این شرایط از هر 100 بازدید یه کلیک بشه کیشه 450 کلیک و اونم با 100 تومن حساب کنی 45 هزار تومان هر روز میشه

kingtm

Registered User
لایک‌ها
39
داداش چون این بنر ها مث پاپ اپ نیستن که فقط کاربر یه دفعه بتونه کلیک کنه واس همون اگه 5 هزار کاربر سایتت رو سه بار بازدید کنن میشه 15 هزار بازدید که اگه 3 تا بنر بزاری احتمال میره بالا میشه 45 هزار و اگه تو این شرایط از هر 100 بازدید یه کلیک بشه کیشه 450 کلیک و اونم با 100 تومن حساب کنی 45 هزار تومان هر روز میشه

نه بابا چه خبر خیلی کمتر از اینا میشه

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
صبا ویژن حداقل پرداختی 150 هزار تومن هست.
اره دیگه الان بعید هم نیست که کرده حداقل پرداختیشو 150 تومن / چون اعتبار بدست اورده / به نظر من یه فروشگاه فروش فایل بزن و فایل بفروشی درامدش بهتر از اینهاست / خرج راه اندازیشم به 40 هزار تومن نمیرسه /

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
آپانت شاید در پرداختی ها تاخیر داشته باشه ولی همه رو تسویه میکنه و خیالتون از پولتون راحت باشه در ثانی شامرشش خیلی بهتر از آی نتورک و بقیه هست
خوب همون تاخییر میشه بد حسابی دیگه / وگرنه پول ملتو نده که اصلا نمیتونه کار کنه

بالا