• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سیستم کلیکی ایران از نظر شما چیست؟

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
داداش چون این بنر ها مث پاپ اپ نیستن که فقط کاربر یه دفعه بتونه کلیک کنه واس همون اگه 5 هزار کاربر سایتت رو سه بار بازدید کنن میشه 15 هزار بازدید که اگه 3 تا بنر بزاری احتمال میره بالا میشه 45 هزار و اگه تو این شرایط از هر 100 بازدید یه کلیک بشه کیشه 450 کلیک و اونم با 100 تومن حساب کنی 45 هزار تومان هر روز میشه

همونطور که دوستان گفتن خیلی کمتر از اینا میشه،نمیدونم شاید از هر 5000 ایپی 5 نفر کلیک کنن!
کسی نطری نداره ؟

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
همونطور که دوستان گفتن خیلی کمتر از اینا میشه،نمیدونم شاید از هر 5000 ایپی 5 نفر کلیک کنن!
کسی نطری نداره ؟
من با 15 هزار تا آی پی که سه تا از بنر هاشم تو بهترین جاهای سایتم گزاشتم نمیدونم روزی 4 تومن برام میندازه یعنی حدود 50 تا کلیک فکر کنم / پس یعنی تقریبآ از هر 10 هزارتا آی پی 30 نفرشون کلیک میکنن / البته شایدم کمتر و بستگی به نوع و بسایت شما و یوزر هاتونم داره که از شما مثلا 5000 یوزر 5 تا کلیک خورده

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
من با 15 هزار تا آی پی که سه تا از بنر هاشم تو بهترین جاهای سایتم گزاشتم نمیدونم روزی 4 تومن برام میندازه یعنی حدود 50 تا کلیک فکر کنم / پس یعنی تقریبآ از هر 10 هزارتا آی پی 30 نفرشون کلیک میکنن / البته شایدم کمتر و بستگی به نوع و بسایت شما و یوزر هاتونم داره که از شما مثلا 5000 یوزر 5 تا کلیک خورده

نه اون عدد رو همینجوری گفتم،میخوام ببینم ارزش داره بنر بزارم یا نه
شما این بنر رو گذاشتی روی سئو سایت هم تاثیر گذار بود ؟ من اکثر جاها دیدم حتی لینک های خروجی بنر رو هم واسش صفحه انتقال میزارن.

rasoulabedi

Registered User
لایک‌ها
60
الکسا سایت خوب باشه ارزش داره
مثلا صبا ویژن به کلیک عادی 75 تومن میده که اگه سایتت زیر هزار الکسا باشه این قیمت 150 تومن میشه
تو نصف شرکت ها اگه رتبه الکسات زیر هزار باشه تا از 150 تا 500 تومن میدن
به خود بیتوته 400 میده صبا ویژن
در این مورد هم اگه کلیک هاتون رو هدفمند نکنین به نفع شماست
در مورد الکسا فک نکنم تاثیر داشته باشه

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
نه اون عدد رو همینجوری گفتم،میخوام ببینم ارزش داره بنر بزارم یا نه
شما این بنر رو گذاشتی روی سئو سایت هم تاثیر گذار بود ؟ من اکثر جاها دیدم حتی لینک های خروجی بنر رو هم واسش صفحه انتقال میزارن.
نه رو سو سایتت تاثیر آنچنانی نداره / اگه از آی نتورک استفاده میکنی یه قسمت داره به نام تبلیغات متنی انگار / دو حالت روشن و خاموش داره / شما بزارش رو خاموش

mahanusefi

Registered User
لایک‌ها
29
آپانت شاید در پرداختی ها تاخیر داشته باشه ولی همه رو تسویه میکنه و خیالتون از پولتون راحت باشه در ثانی شامرشش خیلی بهتر از آی نتورک و بقیه هست

دوست عزیز شما به احتمال زیاد جزو همون مجموعه آپانت هستید چون در اکثر تاپیک هایی که مرتبط با آپانت هست این تنها شما هستین که دفاع می کنید و مطمئنا منافع خودتون رو در خطر می بینید در حالی که وضعیت و عملکرد آپانت بسیار مشخص هست و انشالله به زودی در یک تاپیک جامع از همه آنچه در آپانت می گذرد رونمایی میکنم تا بر همه اثبات بشه سیستمی که پول مردم رو میخوره جایی تو وب فارسی نداره و همزمان شکایتم رو در فتا هم پیگیری میکنیم خدا رو شکر وقت کافی داریم.

kingtm

Registered User
لایک‌ها
39
دوست عزیز شما به احتمال زیاد جزو همون مجموعه آپانت هستید چون در اکثر تاپیک هایی که مرتبط با آپانت هست این تنها شما هستین که دفاع می کنید و مطمئنا منافع خودتون رو در خطر می بینید در حالی که وضعیت و عملکرد آپانت بسیار مشخص هست و انشالله به زودی در یک تاپیک جامع از همه آنچه در آپانت می گذرد رونمایی میکنم تا بر همه اثبات بشه سیستمی که پول مردم رو میخوره جایی تو وب فارسی نداره و همزمان شکایتم رو در فتا هم پیگیری میکنیم خدا رو شکر وقت کافی داریم.

دوست عزیز بهتره به این راحتی به کسی تهمت نزنین! منم مثل شما از همکاری با شبکه های تبلیغاتی اسنباطم رو گفتم
حالی هر کسی نظری داره شما دوس نداری کار نکن.
در ضمن فقط من هم نبودم که از آپانت حمایت کردم.
اگر شما میخواین برین با همون آی نتورکی که از هر 3 تا کلیک یکی رو میشماره کار کنین مشکلی نیست

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
دوست عزیز بهتره به این راحتی به کسی تهمت نزنین! منم مثل شما از همکاری با شبکه های تبلیغاتی اسنباطم رو گفتم
اگر شما میخواین برین با همون آی نتورکی که از هر 3 تا کلیک یکی رو میشماره کار کنین مشکلی نیست
ببخشید نه که آپانت همه رو درست میشماره / تازه سابقه شمارشش از آی نتورک هم کمتره ;)

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اینکه آپانت زیاد میشماره، یه دلیلش اینه که adblock رو دور میزنه (لعنت ب سازندش، کاری کردی ک از 100K شما فقط 2K کلیک میگیری!)
ولی وقتی تسویه نمیکنه یا 6 ماه بعد تسویه میکنه، ب چ درد میخوره شمارشش؟
شما وب مستر میای بنر میزاری ک پول هاست، خرج مخارج سایت و... در بیاری

Last edited:

mahanusefi

Registered User
لایک‌ها
29

من تهمت نزدم گفتم احتمالا ، والا ما هر چی تاپیک دیدیم تنها شما تمجید کردین و وعده های سر خرمن آپانت رو تکرار کردین که تسویه میکنن اگه دیر بشه بازم میدن نمیدونم شکیبا باشید !!!!!!
بعدشم من کجا حرف از آی نتورک زدم که شما تخریب شون کردین بحث ما آپانت بود

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
تعداد کلیک هایی که توی قسمت امار لحظه ای صباویژن نشون میده، کلیک های معتبره دیگه درسته ؟

بالا