خوش بحالتمدتی که تو آلمان بودم هر چقدر نهارای مزخرفی داشتن ولی صبحانشون خیلی خوشمزه بود . مخصوصا نون فروشیاشون یه نون کره هایی میفروختن که مزه اش حرف نداشت .
حلیم واقعا باید صادر بشه . کشوری که حلیم نداره صبحانش تعطیله .
شله رو میگی ؟اون حلیم محلی مشهد که خیلی تند هست و پر از گوشت اسمش چیه ؟
شله چی ؟شله رو میگی ؟
شله رو میگی ؟
نمیدونم . بیشتر حلیم بود تا شله . مثل حلیم گندم منتها پر از گوشت و فلفلشله چی ؟
آهان پس خوشمزستنمیدونم . بیشتر حلیم بود تا شله . مثل حلیم گندم منتها پر از گوشت و فلفل
به امید خدا ....من که از صبحونه ایرانی دیگه خسته شدم، بابا هر روز پنیر تخم مرغ
پنیر که اصلا زده شدم خوشم نمیاد دیگه اونم با اون همه شکری که میریزی توی چایی اصلا بدرد نمیخوره
تخم مرغ هم که نمیشه هر روز خورد مریض میشیم چربی کبد میگیریم فایده نداره
آشم که خوشم نمیاد تند میکنن دهن معده رو سرویس میکنه حلیم هم که بد نیست ولی نزدیکای ما نیست
کاشکی یکی این صبونه هایی که اینجا گذاشتینو برا من بیاره فرق نمیکنه هر کدومش واسه یه روز
من که از صبحونه ایرانی دیگه خسته شدم، بابا هر روز پنیر تخم مرغ
پنیر که اصلا زده شدم خوشم نمیاد دیگه اونم با اون همه شکری که میریزی توی چایی اصلا بدرد نمیخوره
تخم مرغ هم که نمیشه هر روز خورد مریض میشیم چربی کبد میگیریم فایده نداره
آشم که خوشم نمیاد تند میکنن دهن معده رو سرویس میکنه حلیم هم که بد نیست ولی نزدیکای ما نیست
کاشکی یکی این صبونه هایی که اینجا گذاشتینو برا من بیاره فرق نمیکنه هر کدومش واسه یه روز
اون اسمش شله هست بعضی ها روش یه چیز مثل قیمه هم میریزن میخورننمیدونم . بیشتر حلیم بود تا شله . مثل حلیم گندم منتها پر از گوشت و فلفل
مغازه ها هم میفروشن ؟اون اسمش شله هست بعضی ها روش یه چیز مثل قیمه هم میریزن میخورن
انگلیسی های خاک بر سر هم انگار جای صبحانه نهار می خورن
مغازه ها هم میفروشن ؟
اره والاآره میفروشن. ولی شله هر جایی خوشمزه نیست. مقدار گوشتی که طرف میریزه خیلی تاثیرگذاره تو مزه اش. مشهدی ها یه سری غذاهای خیلی مسخره دارن، یه نمونه اش کوکو شیرین ! همون کوکوی سیب زمینی ولی شیرین مثل عسل ! لب بزنی قشنگ تا یه ماه اشتهات کور میشه. ولی شله ( مشهدی ) واقعا حرف نداره. خیلی خوشمزست.
سپاسدوستان من تازه یه سایت آشپزی زدم از دوستان می خوام که بیان و تجربیاتشون تو آشپزی رو در اختیار دیگران قرار بدن منتظر حضور گرم شما هستم
http://ashpazikon.ir/