• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
سالواتور دالی نوشته فیلمنامشو !!
این از اون فیلماست که گیر هیشکی نمیاد احتمالا ! عصر طلایی.

from Lg
والا من که چیزی سر در نیاوردم بیشتر مثل یه خواب در هم بر هم میمونه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
شاید اینجا جاش نباشه ولی بهترین مستند جنگ جهانی دوم رو که دیدم همین بود . این مستند حقایق و ابعاد تازه ایی رو از جنگ جهانی برای شما روایت میکنه مثلا یکیش اینکه بمب اتمی که تو ژاپن زدند در واقع برای هدف قرار دادن برلین ساخته شده بود

apocalypse_ii_world_war.jpg

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
اا آقا من این تاپیک را دووست دارم:blush:

قیلم دروازه نهم (رومن پولانسکی) رو از دست ندید. آقا اگه کسی از فیلمای لینچ بخصوص مخمل آبی و اینلند امپایر سر در آورد ممنون میشم منو روشن بوکونه:rolleyes:

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
اا آقا من این تاپیک را دووست دارم:blush:

قیلم دروازه نهم (رومن پولانسکی) رو از دست ندید. آقا اگه کسی از فیلمای لینچ بخصوص مخمل آبی و اینلند امپایر سر در آورد ممنون میشم منو روشن بوکونه:rolleyes:
منم توشون موندم به خصوص Mulholland Dr بعد رفتم گشتم دیدم هیچکی تا حالا نتونسته معماشو حل کنه دیگه بیخیال شدم
فکر کنم فقط خودش سر دربیاره:D

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
والا من تو شرق یه مطلب ترجمه ازش میخوندم(دو سال پیش) میگفت بعضی وقتا وسط ساخت فیلم دیگه خودمم نمیدونم دارم چه میکنم! ولی خوب این که شوخیه . به نظرم کلی ایده و ارجاع به گذشته و ارجاع به مسائل روانشناسی داره ولی خو چسبونده به هم آدم نمیفهمه چی میگه:blink:(یعنی من حالیم نمیشه)
ولی در عوض فیلمای هیچکاک و که میبینی:wub: یه داستانو عین آدم تعریف کرده اصن حال میکونی . کلن کلاسیکا واسم جذاب ترن.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
والا من تو شرق یه مطلب ترجمه ازش میخوندم(دو سال پیش) میگفت بعضی وقتا وسط ساخت فیلم دیگه خودمم نمیدونم دارم چه میکنم! ولی خوب این که شوخیه . به نظرم کلی ایده و ارجاع به گذشته و ارجاع به مسائل روانشناسی داره ولی خو چسبونده به هم آدم نمیفهمه چی میگه:blink:(یعنی من حالیم نمیشه)
ولی در عوض فیلمای هیچکاک و که میبینی:wub: یه داستانو عین آدم تعریف کرده اصن حال میکونی . کلن کلاسیکا واسم جذاب ترن.
هیچکاک هم فیلمایی اونجوری داره ولی خوب فاصله شو با مخاطب کمتر میکنه آدم احساس سرگیجه نمیکنه حتی تو فیلم سرگیجه :lol:

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
حالا فیلمای اونجوری( گیج کننده!) چیزی تو ذهنت هست؟ مثلا من یه سریال بگم بهت Carnivàle (TV Series 2003–2005) - IMDb البته کم کم آدم بیشتر میفهمه ولی خوب ناتمام موند سریال. چیز ماورایی خیلی جالبیه. ولی روندش کنده.امتیازش با این وجود بالاست تو آی ام دی بی.

...هوم یادم اومد فیلمای تارکوفسکی هم مبهم بود.
+ فیلم یک اودیسه فضایی کوبریک.البته تفسیر همیشه آزاده ولی بیشتر مبهم بودن منظورمه.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
حالا فیلمای اونجوری( گیج کننده!) چیزی تو ذهنت هست؟ مثلا من یه سریال بگم بهت Carnivàle (TV Series 2003–2005) - IMDb البته کم کم آدم بیشتر میفهمه ولی خوب ناتمام موند سریال. چیز ماورایی خیلی جالبیه. ولی روندش کنده.امتیازش با این وجود بالاست تو آی ام دی بی.
Inception
The Usual Suspects
Memento
Psycho
Citizen Kane
2001
Persona
The Da Vinci Code
The Fountain
Jacob's Ladder
Brazil
Pi
The Secret in Their Eyes
Solaris
Videodrome
خیلی اهل سریال نیستم تنها سریالی که از اول تا آخرش دیدم Friends بود

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
چرا آخه؟ سریال های محشر زیاده ها. این یکی رو من واقعا دوست دارم بشدت سرگرم کننده و قوی .درجه یک. Die Sopranos (TV Series 1999–2007) - IMDb یه چیز جداییه از موج سریال های مد شده که اونام خیلی توشون خوب پیدا میشه. ولی این.. :wub:

اون پی Pi - Der Film (1998) - IMDb هم واقعا عالیه که معرفی کردی. به دوستان توصیه میشه. زیادم مبهم نیست.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
زیاد حوصله سریالو ندارم اکثرا هم واسه مخاطب های داخلی ساخته میشن خیلی هم طولانی ان
اون Friends رو هم هر روز یه اپیزود میدیدم حال و هوام عوض شه انصافا هم تاثیر داشت تا یه مدت حرکات راس رو تقلید میکردم:D با این حال نزدیک یه سال طول کشید تموم شد

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
با ابلفلز سه سااال:lol: من بر عکسم میشینم عین تراکتور میبینم تا قطره آخر... از کار و زندگی میفتم بخصوص اگه داستانش جذاب باشه.مث 24.
...............................

برا اینکه اسپم نشه اینم یه سریال طنز قدیمی از یه کمدین معروف. Die Bill Cosby Show (TV Series 1984–1992) - IMDb شاید پیدا نشه ولی اسم bill cosby رو تو یوتیوب بزنین کلیپای خیلی بامزه ای داره.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوستان عزیز stand up comedy کسی داره اینجا ؟
کارای راسل پیترز رو دو سه تاشو دارم خیلی خوبه کلی خندست , گفتم کسی اگه داره تهییه کنم ازش

from Lg

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
کسی سری فیلم های the hangover پارت های 1 تا 3 شو دیده؟ فیلمش چطوره ارزش دیدنو داره؟ میدونم ژانرش طنز هست ولی یه توضیح کوچولو بدید از فیلمش اگه کسی دیده

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
inception
memento
fightclub
dark knight
از بین اینا ممنتو خیلی گیج کننده بوده باید دوبار دید تا فهمید چی به چیه

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
دوستان عزیز stand up comedy کسی داره اینجا ؟
کارای راسل پیترز رو دو سه تاشو دارم خیلی خوبه کلی خندست , گفتم کسی اگه داره تهییه کنم ازش

from Lg

تو این سایت برو Stand-Up Comedians | Browse | Comedy Central Stand-Up )بیشتر جدیدن ولی

تو یوتیوب ام فراوونه.

خودم ندارم تو فیلمام ولی تو یوتیوب اینا رو پیشنهاد میکنم یه امتحانی بکن.

ricky gervais فقط استند آپ نیست کارش سینمایی داره سریال کوتاه داره همیشه هم خندس!http://www.imdb.com/name/nm0315041/?ref_=sr_3

louis ck
bill hicks
lenny bruce
bill cosby( تو یوتیوب راحت یافت میشه)
jerry seinfeld(یه سریال طولانی طنز توپ داره)

اینا رو من تو استند آپ خیلی دوز دارم ولی مدل های دیگه هم ببین(اگه ندیدی). talk show.

تاک شو های طنز ellen degeneres.....letterman...craig ferguson

اینا پیشنهادین و الا خیلی زیادن... اکثرا هم بخصوص تاک شو ها رو تو یوتیوب پیدا میکنی.

جون داداش طلا ان اینا
:D با این چیزایی که ما میبینیم.

ghassam2

Registered User
لایک‌ها
20
کسی سری فیلم های the hangover پارت های 1 تا 3 شو دیده؟ فیلمش چطوره ارزش دیدنو داره؟ میدونم ژانرش طنز هست ولی یه توضیح کوچولو بدید از فیلمش اگه کسی دیده

من 1 را دیدم کمدی شیک و با کلاس ( چون در لاس وگاس می گذره...) در عین حال بی پرده و بعضی جاها دل بهم زن . داستان اون هم جالبه و پر تعلیق و هم ... این نقطه چینو وقتی خودت فیلمو دیدی پر کن. ( البته خنده دار هم هست و می تونه بخندونه.)

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
اقا یه چیزی من از فیلم شاهکار خسته شدم

عامیانه چی توصیه میکنید
مثلا دیروز hot fuzz و get it to greek رو دیدم این مدلی ها
the girl next door-whats your number-friend and benefits .........................................

یه لیست بلند بالا بدید

ممنون

پ.ن : کمدی هم بگین
hango-dua date-damber-compain-
CHANGE UP

THATS MY BOY

TED
اینا رو دیدم (خیلی بیشتر دیدم اما اینا یادمه )
The host
Safe haven

Zohan
G.I.Joe
Oblivion
Olampius
The odd life of thimothy green
.....

بالا