hossein137
مدیر بازنشسته
![]()
خب فیلم نوح آرانوفسکی رو هم دیدم و بعد از فیلم سوالی که به ذهنم رسید این بود که اصلا آرانوفسکی چرا این فیلمو ساخت ؟!! :دی
من اصلا موضع مذهبی ندارم اما خب واقعا منظور آرانوفسکی از ساخت این فیلم رو نفهمیدم.
آرانوفسکی کلا هر دیدی و شناختی که بر اساس منابع مذهبی نسبت به نوح و داستانش داشتیم رو کاملا در فیلم به هم زده و به نظرم بهتر بود اسم فیلمش رو میذاشت : نوح به روایت آرانوفسکی !
داستان خیلی بد پرداخت شده بود ، مثلا در هیج جای فیلم ما هیچ گونه هدایت و تلاشی برای نجات انسان ها رو از جانب نوح مثلا پیامبر ندیدم ! فیلم به طرز خیلی مسخره ای نشون داد که تمام نوادگان قابیل سیاه و بالفطره گناهکار هستن ، به عبارت دیگه ژن گناهکاری رو به ارث بردن !
نوح هم در این فیلم یک انسان خودخواه و فاقد هر گونه حس دلسوزی و شفقت برای سایر انسان ها بود و تنها بازیگر خالق خودش برای اجرای فیلم بود.
در کل حتی نتونستم با راسل کرو در نقش نوح ارتباط برقرار کنم ، 1 جواریی بازیگر خشک و بی روحیه.
جدای از بحث شخصیت پردازی و محتوای فیلم به نظرم تنها نکته مثبت فیلم جلوه های ویژه و بصری خیلی خوب و بازی خوبه جنیفر کانلی بود.
این داستان به روایت یهودی هاست انگار.که تو تورات همین طور اومده.برای همین من و شما نمیتونیم از لحاظ تاریخی باهاش ارتباط برقرار کنیم
جدا از ضعف های بزرگ فیلم (مثل همون تکنیک های جلوه ی ویژه (که به نظرم جالب نبود) شتابزدگی تو قسمت هایی از فیلم و همینطور طراحی لباس (به قول یکی از بچه ها انگار شلوار جین پاشون کردند) ) نمیشه به یک فیلم به خاطر روایت تاریخی اش گیر داد.مثل
Inglourious Basterds از تارانتینو یا مثلا" همین لینکلین یا موارد دیگه.
من فکر میکردم هاپکینز بیچاره بیشتر نمایش داده میشه (هر چند بهتر بود کمتر نمایش داده شد) در کل از این کارگردان بعیده به نظرم چنین فیلمی.یعنی اسم آرنوفسکی که میاد آدم توقعش بالا میره