• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

kourosh-ma

Registered User
لایک‌ها
117
ایرانی:زیر درختان زیتون
هندی:شطرنج
ترکی:رجب:general208:
رزمی:fighter in the wind
کلاسیک:دیکتاتور بزرگ
فرانسوی:تاکسی و گلوله ای در تاریکی
کمیک:بت من(dark knight)
انیمیشن:di..figures
ایتالیایی:rolleyes::سناتور زنها را دوست دارد
امریکایی:lord of the war

javidiran1

Registered User
لایک‌ها
75
خارجی: ممنتو. فرزند انسان
ایرانی: آژانس شیشه ای

جرمایا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
229
سینما یعنی اینتراستلار و دیگر هیچ / البته این فیلم فقط به درد کسی میخوره که اطلاعات پایه ای مربوط به فیزیک و بعد چهارم و . . . رو بلد باشه وگرنه چیزی از فیلم نمیفهمه. دلیل اینکه rate پایین گرفته تو imdb هم همینه. داورای &^&% اسکار هم چیزی از علم فیزیک حالیشون نیست وگرنه میفهمیدن کریستوفر و جاناتان نولان و هانس زیمر یکی از برترین فیلم های تاریخ سینما رو ساختن :general504:

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
فیلم های زیادی دیدم
ولی انیمه death note از همه فیلم ها هم بیشتر روم تاثیر گذاشته

alihosein

Registered User
لایک‌ها
20
فیلم کارناوال رو خیلی دوست دارم من

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
ایرانی : جدایی نادر از سیمین
خارجی : رهایی از شاوشنگ و پدرخوانده

dashmoji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
سینما یعنی اینتراستلار و دیگر هیچ / البته این فیلم فقط به درد کسی میخوره که اطلاعات پایه ای مربوط به فیزیک و بعد چهارم و . . . رو بلد باشه وگرنه چیزی از فیلم نمیفهمه. دلیل اینکه rate پایین گرفته تو imdb هم همینه. داورای &^&% اسکار هم چیزی از علم فیزیک حالیشون نیست وگرنه میفهمیدن کریستوفر و جاناتان نولان و هانس زیمر یکی از برترین فیلم های تاریخ سینما رو ساختن :general504:
در اینکه اینتر استلار فیلم خوبیه که شکی نیست ولی تو جشنواره ها به جنبه هنری و تکنیکهای فیلمسازی بکار رفته توی فیلم توجه دارن نه صرفا به دلیل اینکه موضوع جالبی داشته باشه. فیلمهای نولان فیلمهای با کیفیتی هست و عامه پسند ولی باید قبول کرد فیلم interstellar از جنبه هنری از کیفیت اونچنانی برخوردار نیست. به نظر من بین فیلمهای نولان the dark knight بیشتر مستحق اسکار بود تا interstellar

dashmoji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
بهترین فیلمهایی که خودم دیدم هم از ایرانیا: جدایی نادر از سیمین - ابد و یک روز - حوض نقاشی - سگ کشی - 13
خارجی: forrest gump - the dark knight - scent of a woman - godfatherI & II - se7en - fight club - requiem of a dream - le miserables

ericmeyer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب من یه لیست بالا بلند از بهترین فیلم هایی که دیدم میگم براتون: فارست گامپ از بهترین فیلم ها بود. زندان شاووشانک، inception، interstellar، gardiens of galaxy، کازابلانکا و shape of water که بهتون توصیه میکنم موقع دانلود بهترین فیلم های 2018 این فیلم رو از قلم نندازین

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
تو سبک la confidential چه فیلمایی رو توضیه میکنید؟ اون فضای جالب دهه ی 50 و فیلم معمایی و .. منظورمه

Last edited:

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
قطعا ارباب حلقه ها بهترین فیلم تاریخ سینما هست!

بالا