چون تمام این فیلما با قصد سرقت تاریخی ساخته میشه نمیشه گفت x از y بهتره ، یعنی وطن پرستی رو به پای دین داری میگذارند
به نظر من اخراجی ها بزرگ ترین توهین به شعور مخاطبان بود پس جزو یکی از بدترین ها محسوب میکنم
.
سر بسته بگم :
تو سینمایی که جنگ وطنی رو جنگ دینی نشون میدن و وطن پرستان کشورمون رو به سرقت میبرند نباید توقع واقعیت داشته باشید
یاد تمام آزاد مردان ایران دوست بخیر ، شرمنده خانواده هاشون شدیم
مهاجر - هامون - آژانس شیشه ای - دیده بان
اکثر رزمندگان دفاع مقدس از بستر خانواده هایی مومن و مذهبی برخاستند و اونها همون نسلی بودند که برای برقراری اسلام انقلاب کردند و با جنگ هشت ساله با اهدای جان یا اعضای بدنشون از انقلابشون دفاع کردند.
دوست گرامی من از شما 1 سوال دارم ، جنگ بین 2 کشور ، جنگ ملی هست یا دینی و مذهبی؟
از انقلاب دفاع نکردند از ناموس من و شما و خاک وطن دفاع کردند پس قهرمان ملی هستند نه شهید راه دین
اوه اوه . امضا و آواتارت تو حلق شهرام ه !!!!
دقیقا 5 سال قبل منی تو!! آخرش میفهمی که اینا همش لاف میزنن . خودفروخته تر از اونا وجود نداره عزیز
بهتر نیست این بحث ها رو ادامه ندیم ؟
نتیجه ای برای هیچ طرفی نداره
همون که خودت گفتی حاکی از شرایط سنی هستش اینا
ایرانی جماعت همیشه باید خودش سرش به سنگ بخوره هیچ وقت از تجربه دیگران استفاده نمیکنه
ایرانی جماعت همیشه باید خودش سرش به سنگ بخوره هیچ وقت از تجربه دیگران استفاده نمیکنه
اوه اوه . امضا و آواتارت تو حلق شهرام ه !!!!
دقیقا 5 سال قبل منی تو!! آخرش میفهمی که اینا همش لاف میزنن . خودفروخته تر از اونا وجود نداره عزیز
اره میگه مردهای بقیه رو کشید و ناموسشون رو صیغه کنید ، شرافت از این دین میباره:| این تفسیر رو از کجا اوردید
دستورات اسلام میگه که برید از ناموستون دفاع کنید
اقایون ملی بفرماین یک دستور صادر کنن ببینن کی میره جبهه
شهرام.ه یکی از نازنین ترین وطن پرستان ایرانیه
به من هیچ ربطی نداره من طرفدارم اون گروهم ولی جزوش نیستم
شما 1 نمونه بیار از خود فروختگی ایشونبه ایشون اعتماد 100 درصد دارم و مطمئنم سوتی دست کسی نداده ، مثل اون نوریزاده به قول شاهین تپل پدرسوخته
البته جای بحثش اینجا نیست
بزرگ ترین سنگی که به سر ملت ایران خورد "اقتصاد مال خر است" بود که حتا اگه امروز هم بساطشون جمع بشه تا 5 نسل بعد گریبانگیر ایران خواهد بود
اره میگه مردهای بقیه رو کشید و ناموسشون رو صیغه کنید ، شرافت از این دین میباره