• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین مدل لپتاپ از نظر شما چیه؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام

مدتیه که در صدد هستم لپتاپ جدیدی بخرم. دارم فکر میکنم رو گزینه های مختلف.

میخوام یه همفکری به من بدین.

بهترین مدل لپتاپ از نظر شما چیه؟؟؟؟

لطفا مشخصات و عکس در صورت امکان قرار بدید. بدون توجه به قیمت سیستم.:)

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
نوت بوک ، لپ تاپ سونی (SONY VAIO) مدل :VGN-AW110JH
:rolleyes:
مارک (SONY (VAIO
مدل VGN-AW 110 JH
سری AW
سیستم عامل Microsoft Windows Vista Home Premium
پردازنده(CPU) Core 2 Duo P8400 2.26GHz
اندازه صفحه نمایش 16.4 اینچ
حافظه(RAM) 4گیگابایت
هارد دیسک 320 گیگابایت
کارت گرافیکی GeForce 9300
درایو نوری Blue Ray Disk
دوربین(Webcam) بله
FingerPrint خیر
بلوتوث بله
ابعاد 4×28.5×43 سانتی متر
وزن 3.8 کیلو گرم
ساخت ---------
صفحه نمایش
سایز صفحه 18.4 اینچ
نوع صفحه WXGA Xbrite
رزولوشن 1050×1680
پردازنده(CPU)
نوع Intel® Core™2 Duo mobile processor
شماره پردازنده P8400
سرعت پردازش 2.26 گیگاهرتز
حافظه داخلی (Cache) 3 مگابایت L2
حافظه (RAM)
نوع DDR2
سرعت 800 مگاهرتز
حافظه موجود 2 عدد حافظه 2 گیگابایتی
کارت گرافیک
نوع GeForce 9300
حافظه کارت گرافیک 256 مگابایت
هارد دیسک
ظرفیت 320 گیگابایت
واسط هارد (HD Interface) SATA
درایو نوری(CD/DVD Drive)
نوع Blue Ray Disk
پشتیبانی از Blue Ray Disk بله
ارتباطات (Communications)
مودم بله
شبکه LAN بله
شبکه بیسیم (WLAN) Intel WiFi Link 5100AGN (802.11a/b/g/n)
درگاه ها (PORTS)
پشتیبانی کارت (Card Slot) 1xExpressCard 34
USB 3 عدد USB 2.0
(IEEE 1394 (FireWire بله
HDMI بله
VGA خیر
S.Video بله
هدفون بله
میکروفون بله
TouchPad بله
ورودی خواندن حافظه Memory Stick DUO / Secure Digital (SD) Card
Power
نوع باطری Standard Battery
عمر باطری 2.5 ساعت
سایر موارد
کیف و ماوس ندارد
ضمانتنامه امرتات
جزئیات ضمانتنامه یکسال
قيمت: 18,700,000 ريال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وزنش یه مقدار زیاد به نظر نمیاد ؟!؟!؟ 3.8 کیلوگرم. لپتاپی که الان دارم 2.7 کیلوگرم هست. (توشیبا) با کیف و مخلفاتش کلی وزنش اضافه میشه.

در ضمن عکسی ازش ندارید ؟!؟!؟ ایا خودتون دارید از سرش ؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
vaio حرف نداره

البته هم از نظر کارایی هم از نظر قیمت !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مدل خاصی رو مد نظر ندارید ؟!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 جان
1538.gif

. انتخاب و پيشنهاد يك قطعه بر اساس نيازها و سلايق متقاضي، كار سختيه ديگه چه برسه به يه لپتاپ! كه هم گران است و هم امكان Customize اش در ايران نيست و هم جنس بد و خوبش در همه برندها و مدل‌هايشان يافت مي‌شود و....

. پس لطفن در ابتدا تمامي خواست‌هايت و سليقه و ... از يك لپتاپ بفرما شايد در بين مدل‌هايي كه تست نمودم نامزدي بر اساس نظرات شما يافت شود. ولي به شكل كلي اگر از من بپرسيد من همواره Dell را ترجيح مي‌دهم و به همه دوستانم Dell ساخت Ireland با چاپ روي بدنه نه چاپ روي برچسب را پيشنهاد مي‌دهم.(اگر گير بيايد. منظورم همان نوشتهايي كه Made in و ... هستند) سپس Toshiba و در مقامي كمي پايينتر از آن HP و در آخر همه Sony. بقيه برند‌ها در نظر من هيچ جايگاهي ندارند مگر Asus كه هنوز يك دانه‌اش! هم براي تست كردن گيرم نيامده!. (اگر Compaq قديمي هنوز زنده بود بعد از Dell حتمن Compaq را قرار مي‌دادم.)
. البته در حالاتي خاص و با توجه به بوجه كم بعضي از دوستان ديگه به Acer رضايت مي‌دهم!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/07
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
igimax عزیز

ممنونم از حضورت در این تاپیک. این چند وقته بنده خیلی به شما زحمت دادم و شرمنده ام.

میشه بفرمایید چرا برند DELL رو ترجیح میدید ؟ ایا از مشابه سونی خیلی بهتر هست.

در کل سیستمی میخوام بخرم که درست حسابی باشه. رم مناسب مثلا 4 گیگ. هارد 320 یا 500 گیگ
گرافیک عالی برای بازی (اگه یه موقع حسش بود)
سی پی یو درست حسابی.

من راستش عادت ندارم هر سال دستگاه عوض کنم. یه چیز خوب میخرم 3 4 سال باهش سر میکنم.

اولین کامپیوترم رو 3 سال سر کردم بعد اپگرید کردم 5 سال باهاش کار کردم. لپتاپم هم 3 4 سال هست دارمش و فقط در این مدت رمش رو ارتقاء دادم. دی وی دی رایترش هم خراب شد مجبور شدم عوض کنمش.

یه هارد اکسترنال ترانسنت هم خریدم.

الان هم در صدد هستم که یه لپتاپ جدید بخرم. به دلیل کارم که برنامه نویسی و فارکس هست روی لپتاپ تاکید دارم.
دنبال چیزی هستم که 2 3 سال اینده مشکلی نداشته باشم. ویندوز 7 هم روش بخوبی کار بکنه.

حالا با این توصیفات ممنون میشم راهنماییم کنید.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 عزيز
1538.gif

. دليل من بيشتر بر اساس تجربه‌اي هست كه در مدت اين چند سال با چند سري از لپتاپ‌هاي Dell و Sony داشته‌ام و بخشي از اون هم به مطالعه سايت‌هاي سخت‌افزاري و موارد ديگر مربوط مي‌شود. شايد اگر بخواهيم از لحاظ قطعات يكسان و هم مدل در انواع برند‌هاي مشهوري چون Dell و HP و Toshiba و Sony مقايسه‌اي نجام بدهيم، از لحاظ كيفيت و بازدهي قطعات تقريبن در يك سطح وبا اختلاف جزئي باشند، اما نكته مهم زماني هست كه مثلن 4 لپتاپ از چهار برند مختلف را با قطعات تقريبن يكساني كنار هم مي‌گذاريم و متوجه يك نكته جالب مي‌شويم كه در بين آنها Dell پايينترين قيمت را دارد و Toshiba و HP در مرحله بعد جاي دارند و Sony همواره بيشترين قيمت را داراست! در بعضي از سايت‌ها كه بر اساس Mony can buy جدول لپتاپ‌ها را بر اساس Performance/Price مرتب مي‌كنند معمولن Dell و Toshiba بهترين بازدهي و در عين حال با توجه به قطعات بسيار خوب و مشابه‌ با HP و Sony قيمتي پايين‌تر دارند.

. هم چنين از لحاظ ظرافت و محكمي بدنه ميشود نسبت محكمي بدنه و ظاهر و احساس كار با Dell و HP به Sony و Toshiba را همانند موبايل‌هاي Nokia دانست به SonyEricsson. (اگر چه من از طرفداران موبايل‌هاي SE هستم)

. از لحاظ طراحي زيبا و همه پسند هم Sony و Toshiba واقعن حرف ندارند! سبكترين لپتاپ‌ها هم كه معمولن مال Sony هستند و البته با قيمتي سر سام آور!

. البته لپتاپ‌هاي IBM هم بسيار زيبا و بعضي از مدل‌هايش داراي تكنولوژي‌هاي منحصر به فردي هستند، اما سياست اين شركت بيشتر در جلب رضايت كاربران تجاري هست تا Gamerها و ....

. بنابر اين نظر من بر اساس برايند 3 گزينه Performance(برآيند قطعات) و قيمت و محكمي! پيشنهاد من Dell و بعد از آن Toshiba (به Toshiba خشكلي را هم اضافه كن) مي‌باشد.

. من از Dell سري XPS را پيشنهاد مي‌كنم و اگر يك سيستم با آخر Performance را مي‌خواهيد سري‌هاي Precision را به شما معرفي مي‌كنم. به سليقه خودتان از هر سري مي‌توانيد مدل‌هاي دلخواه را انتخاب نماييد. Toshiba هم كه ديگه آخر سري هست! براي پيشنهاد دادن يك سري از لپتاپ‌هاي Toshiba هم بايد يه كاربر كه در اين زمينه تجربه عملي بيشتري نسبت به من دارد نظر بدهد. فقط دعا كن كه يه لپتاپ اروپايي گيرت بياد كه اگر هم بعضي از قطعاتش چيني باشه، با يك محصول تمام چيني آسيايي زمين تا آسمان فرق فوكوله!

...دنبال چیزی هستم که 2 3 سال اینده مشکلی نداشته باشم. ویندوز 7 هم روش بخوبی کار بکنه....
. امروزه سرعت سيستم‌ها براي انجام اكثر كار‌ها و برنامه‌ها در دراز مدت بسيار عالي شده‌اند( منهاي بازي) و منظورم از امروزه اين 4 سال اخير هست به طوري كه من از سيستم خودم كه 3GHz HT 1MB Cache Socket 478 هست بسيار راضي هستم. با اينكه اعمالي چون coding هم زياد انجام مي‌دهم. اما در بين قطعات آنچه كه در طول زمان و تاثيرشان بر بازدهي كل سيستم بيشترين اهميت را دارد و هرگز كهنه و قديمي نمي‌شود و مقدار زياد آن اصلن بيهوده نيست! حافظه هست. شما هم كه آن را درك كرده‌ايد! بهتر است در همان زمان خريد تا جايي كه مي‌توانيد حافظه بيشتري بخريد! 8GB هم به زودي كم خواهد آمد!

. OS هاي 64bitي از 4 يا 5 سال پيش داشتند به شكل آهسته‌اي جاي خود را در بازار كامپيوتر باز مي‌كردند ولي امروزه كم كم دارند به تنها OSهاي 1 يا 2 سال آينده تبديل مي‌شوند. وجود برنامه‌هاي Virtualazitian و Cache كننده و Physical Memory Disk ها هم دارند روز به روز به سبد برنامه‌هاي لازم و حتا حياتي كاربران نفوذ مي‌كنند. پس در آينده حتا 16GB هم كم خواهد آمد! نتيجه كلام، براي آينده نگري و افزايش كارايي سيستم هر چه مي‌توانيد حافظه بخريد كه اصلن پشيمان نمي‌شويد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/08
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنونم igimax عزیز

شما جایی رو میشناسی که DELL ایرلندی بدن ؟

در ضمن بین توشیبا و DELL به نظرت کدوم بهتره ؟!!؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در ضمن من سایت دل رو دیدم. یه لپتاپ داشت 3200 دلار یکی هم 2400 دلار

3200 دلاریه رو نگاه کرده. انصافا خوشگل بود. 2 تا هارد داشت........

اما نکته عجیبی که داشت این بود که سی پی یوش 2.26 کور تو دوی 3 مگ کش بود و رمش هم فقط 1 گیگا بایت دی دی ار 3 بود.

در حالیکه الان میشه لپاپ با 4 گیگ رم و سی پی یو 6 مگ کش رو در بازار ایران با قیمت بهتر پیدا کرد.

نظر شما چیه igimax عزیز؟؟؟؟

qjoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علاوه بر امكانات سخت افزاري دو نكته مهم :
1. شارژ باطري
2. وزن

لبتاپي كه دو سه ساعته خالي ميشه رو بايد انداخت دور چون واقعا اعصاب آدم رو داغون ميكنه
چند وقت پيش خوندم كه يه لبتاپ زدند با 24 ساعت شارژ

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 عزيز
1538.gif

اما نکته عجیبی که داشت این بود که سی پی یوش 2.26 کور تو دوی 3 مگ کش بود و رمش هم فقط 1 گیگا بایت دی دی ار 3 بود.

در حالیکه الان میشه لپاپ با 4 گیگ رم و سی پی یو 6 مگ کش رو در بازار ایران با قیمت بهتر پیدا کرد.
. كاشكي لينك مدل داده بودي! ولي دو نكته! هر اسم Core 2 Duoايي كه روي مثلن دو تا پروسسور باشه به معني يكي بودن آن دو نيست! بلكه بايد به Codename اشون هم توجه كرد به همين دليل مادربورد با چيپ خاصش كه داره از يه پروسسور Core 2 Duo و يه DDR3 پشتيباني ميكنه حتمن يه T9xxx هست و نه يه T7xxx يا T8xxx و مشخصن چون به روز هست قيمتش هم زياده و البته نكات ديگه...

. ببين همه خانوده‌هاي Core 2 Duo واقعن سريع هستند، بيشتر دقتت را روي ميزان حافظه و نوع كارت گرافيك (چون براي بازي هم مي‌خواستي!) و داشتن امكانات جانبي(وايرلس لن و بلوتوس و ...) و همان دو نكته‌اي كه دوستمان qjoop اشاره كردند بگذار. به اين لينك هم بد نيست نگاهي بي اندازيد:
All Mobile CPU Charts (البته فقط خانواده T7xxx توشه!)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/08
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
igimax عزیز

فرض کن شما الان میخوای خودت لپتاپ بخری برای خودت. حدودا 1 میلیون و 800 تومن هم میتونی هزینه کنی.

چه مارک و مدلی رو انتخاب میکنی. البته از بین لپتاپهایی که در بازار ایران موجود هستند.

با شناختی که از شما پیدا کردم متوجه شدم که در زمینه های سخت افزار و نرم افزار خبره و اگاه هستید.

ممنون میشم نظر خودتون رو به من بگید.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 جان
1538.gif

. آقا كاراي مشكل از ما نخواه! آخه انتخاب يه لپتاپ و پيشنهاد آن به شما كه به اين راحتي نيست كه! بايد كلي بازار ايران را كه يكي از پارامتر‌هاي سخت اين پيشنهاد هست را زيرو رو كرد تا يك پاسخ درست به شما بدهيم! من نكات مهمش را خدمتتان عرض كردم! حالا شما يه جستجويي در بازار بفرماييد (كار سخته با شما) و ليست دقيق و مشخصات لپتاپ‌هايي را كه ديد بنويسيد بالاخره به يه جاهايي مي‌رسيم!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/10
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حتما

من تهران نیستم. اما از سایت ها یه سری اطلاعات در میارم. یه روز مناسب هم میام تهران یه سرچی میکنم. اطلاعات رو همینجا قرار میدم.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
اگر اجزه بدین من هم نظر خودم در این موارد رو بگم
معمولا وقتی دوستان پیش من میان و می گن که می خوان لپ تاپ بخرن،او از اونها می خوام که زمان دقیق این کار رو معلوم کنن ( بعضی ها فقط تصمیم گرفتن و تا 2 ماه بعد می خوان عملی کنن ! 2 ماه بعد کلا سری لپ تاپ ها عوض میشه ! )
وقتی به موعدی که برای خرید رسیدن، اونوقت از اونها می خوام که به اکثر مغازه هایی که می تونن سر بزنن، لیست قیمت ها روبگیرن.
بعد دور اونهایی که توو بازه تعریف شده قیمت این شخص هست خط می کشم، مثلا دور لپ تاپ های بین 1.4 تا 1.8 تومن
به موضوع ابعاد می رسم، اینکه آیا هدف شخص همیشه به همراه داشتن لپ تاپش هست ؟ یا اینکه فقط PC پرتابل می خواد، گذینه اول لپ تاپی کوچیک با وزنی کم رو طلب می کنه، اما دومی دست رو برای انتخاب باز می گذاره. با این معیار ها ، تعدادی از موارد حذف می شن
بعد به سراغ رم ، CPU ، هارد و کارت گرافیک می رم ( توجه کنین که هنوز هیچ اشاره ای به مارک نکردم ! ) نیاز شخص رو می پرسم، اگر دانشجوی مهندسی هست و نیاز به محاسبات زیاد داره، رم رو اصلی تر میگیرم ! اگر می خواد گیمی هم بازی کن]، کارت گرافیک، اگه اهل فیلم و موسیقی و ... می خواد اینها رو با خودش داشته باشه، هارد ... کلا نیاز های شخص رو سبک و سنگین می کنم (توجه کنین که دیگه کارت گرافیک فقط برای گیم نیست و حتی خود ویندوز نیاز به مدل خوب اون داره ! پس حتما لگ تاپی غیر گرافیک onboard انتخاب می کنم ! )

تعدادی لپ تاپ با این معیار ها باقی می مونه و بقیه رو خط می زنم !
می رم سراغ قیمت، از این فیلتر هم تعدادی رد می شن

در نهایت از بین یکی 2-3 مئل باقیمونده، از شخص می خوام که بره و این 2-3 تارو ببینه، اونی که قیافش رو بیشتر پسند کرد، جواب این سوال شما میشه

نظر به اینکه اکثر وارد کنندگان لپ تاپ این کار رو حوالی هر 2 ماه یکبار انجام می دن و تا تموم نشدن این بار، بار بعدی رو نمیارن که بازار خودشون خراب نشه ( اگر هم باری از جنسی جدید بیارن، 2-3 تاش روبه بازار با قیمتی چند برابر برای افراد خر پول بی عثل می فرستن ! ) مدل انتخابی شما، حداکثر هر 2 ماه کلا عوض می شه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
Khepele Sibilo عزیز

ممنونم بابت اطلاعاتی که دادید. در این زمینه حق با شماست.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
ممنون از توضیحات دوست خوبمون جناب Khepele Sibilo

راستش خودم هم دارم به خرید یک دستگاه لپ تاپ فکر میکنم که دو لیست قیمت هم از تهران تهیه کردم اما چیزی که 95 درصد خریداران لپ تاپ در نگاه اول بهش فکر میکنند برند هست

من به این قضیه برند در تمامی قطعات الکترونیک تا سال پیش اعتقاد داشتم اما الآن که یک مقدار تجربه پیدا کردم میبینم که نباید گول برند و اسم برند رو خورد بعنوان مثال الآن لپ تاپهای سونی

بخاطر اسم سونی دارن لپ تاپ هاشون رو 150 هزار تومن بالای قیمت سایر برندها با یک کانفیگ مساوی میفروشند بنده اعتقاد دارم از سال 2009 که در آن هستیم به بعد سیاست تمام شرکتها در زمینه تولید

قطعات با کیفیت ، یک سیر مثبت رو طی میکنه یعنی اینکه هیچوقت نمیاد یک شرکت یک لپ تاپی رو تولید کنه که از کیفیت بدی برخوردار باشه به این دلیل که فکر مشتری بعدی رو هم میکنه

در هر صورت خودم سعی میکنم که زیاد به برند متکی نباشم و نیازهای خودم رو در اولویت قرار بدم با توجه به هزینه

خیلی هم دوست دارم دوستان در مورد سری Aspire ایسر یه مقدار توضیح بدن به این دلیل که واقعا از همه لحاظ فکر نمیکنم از کیفیت بدی برخوردار باشند

ببخشید که مطالب زیاد شد .
سپاس:)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
البته فکر کنم جای این جمله ام خالی موند که از سال 2002~2003 به بعد دیگه برای من به شخصه موضوع برند منتفی شده !
راستش چون حس می کنم کارخونه ای که تونسته باشه پردازنده ای بالای 1 گیگ بزنه و سیستمی با مشخصات اینچنینی تولید کنه، به طور حتم علمش رو داشته ! نه اینکه چیزی قلابی زده باشه !

در رابطه با لپ تاپ هم موضوع مهم دیگه ست بودن وسیله ها هست، بعضی کمپانی ها مثل سونی و HP و LG و ... تمام قعطات رو تولید می کنن، یعنی هم تولید مانیتور دارن، هم درایو های نوری هم ... لپ تاپ های این برند ها به خاطر اینکه تمام قطعات تولید خودشون هست بیشتر با هم ست هستن و محصول با کیفیت تری به دست میاد

من الان توو مادربورد، کارت گرافیک و ... هم حتی برند برام مهم نیست، چون عملا اصل این برد ها، هسته مرکزی ( حالا یا north bridge یا GPU یا ... ) هست ! وقتی کارت گرافیک طوری طراحی شده که اون GPU رووش کار می کنه و مهم هم GPU هست، دیگه به برند نگاه نمی کنم !

بالا