• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین مدل لپتاپ از نظر شما چیه؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
بازم ممنون
میشه نظرتون رو در مورد این مورد بدونم
در مورد سری Aspire ایسر یه مقدار توضیح بدید به این دلیل که واقعا از همه لحاظ فکر نمیکنم از کیفیت بدی برخوردار باشند

بعنوان مثال Acer Aspire 6930
و یا Acer Aspire 2930

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر همه دوستان عزيز
1538.gif

من الان توو مادربورد، کارت گرافیک و ... هم حتی برند برام مهم نیست، چون عملا اصل این برد ها، هسته مرکزی ( حالا یا north bridge یا GPU یا ... ) هست ! وقتی کارت گرافیک طوری طراحی شده که اون GPU رووش کار می کنه و مهم هم GPU هست، دیگه به برند نگاه نمی کنم !
. من كمي تا قسمتي با اين فرمايش شما اختلاف نظر دارم! بله! همه كمپاني‌ها ممكنه در محصولات مشابه و هم خانواده از لحاظ چيپ ست‌ها از يك مدل چيپ ست استفاده كرده باشند، اما تكنولوژي و طراحي هر كمپاني، بسيار نقش مهمي در بالاتر بردن بازدهي و پايداري آن محصول بازي مي‌كند. اگر قرار بود كه استفاده از يك نوع چيپ ست در يك سري از مادربورد‌هاي هم خانواده توسط كمپاني‌هاي مختلف با هم هيچ فرقي نداشته باشند پس اين همه اختلاف بر سر Performance و Stability در سايت‌ةاي تست كننده محصولات مشابه در چيست. يا چرا همواره كمپاني Corsair در حافظه پيشگام بالاترين سرعت، بهترين Tweakبراي Overclocking و از همه مهمتر بالاترين Stability هست؟! حتي تفاوت برند‌ها تا جايي هست كه يه شركت همانند Asus يا DFI كه به ساختن مادربوردهايي براي OverClocking مشهور هستند آنچنان از چيپ‌هاي Intel در طراحي خود استفاده مي‌نمايند كه حتي از بخش‌هايي در اين چيپ كه بلا استفاده مانده است هم استفاده مي‌نمايند!!!! و حتي زماني كه Intel اعلام مي‌كند كه فلان پروسسور من سرعتش Lock شده هست آنها با طراحي مادربورد خود آن را Unlock كرده و حتا به شكل پايدار هم قابل استفاده مي‌كنند. همه توضيحات من فقط سر Overclocking نيست، در سايت TomsHardware مي‌توانيد نمونه تست‌هاي فراواني را از برند‌هاي مختلف يك قطع را مشاهده نمايد كه تا چه ميزان طراحي يك شركت با شركت ديگر تفاوت دارد. شايد يه داستان قديمي همه منظور من از اين توضيحات و استدلالم براي رد نمودن "تفاوت نداشتن برند‌ها" را روشن‌تر نمايد:

. در همان زمان‌هاي اوليه پيدايش PC!!! توسط شركت IBM، اين شركت بر اساس قرار دادي كه با Intel داشت License پروسسورهاي اين شركت را به اين شرط خريداري نموده بود: " شركت اينتل حق ندارد كه تا 6 ماه پس از معرفي چيپستهاي جديد خود نقشه آن را به كسي به جز IBM بدهد!" (شايد هم 3ما دقيق يادم نيست!) براي مدتي اين جريان باقي بود و در آن زمان هيچ شركت آسيايي در زمينه مادربورد و PC در دنياي كامپيوتر مطرح نبود. البته بودند محدود شركت‌هايي اما Intel هر گز به آنها توجهي نداشت. تا اينكه Intel چيپ جديدي براي پروسسور‌هاي 486 (اينجا هم دقيق يادم نيست 486 بود يا 386!) طراحي مي‌كنه و IBM اولين مادربورد و سيستم خود را درست مي‌كند و براي اولين بار در نمايشگاهي در آسيا شركت مي‌كنند. در اين نمايشگاه شركت Asus هم شركت كرده بود. مسئولين شركت Intel متوجه مي‌شوند كه شركت Asus هم سيستمي بر پايه چيپ جديد 486 طراحي نموده است!!! در حالي كه هنوز زمان معرفي اين چيپ نرسيده بوده!! به همين دليل آنها در تستي عملي كه بين سيستم IBM و َAsus انجام مي‌دهند متوجه مي‌شوند كه سيستم Asus از IBM در زمينه‌هاي مختلف به مراتب بهتر است! دليل را كه جويا مي‌شوند متوجه قدرت مهندسين Asus مي‌شوند كه از طريق Reverse Engineering و بر پايه مدل‌هاي قديمي اين چيپ ست‌ها، كار كرد پايه‌هاي 486 را يافته و مادربورد جديد را طراحي نموده‌اند! از آن زمان همكاري كمپاني Intel با Asus شروع مي‌شود.

. به غير از داستان فوق! كه تا امروز هم توسط اكثر برند‌هاي مشهور در حال انجام گرفتنه، (البته نه ديگه از طريق فوق! چون اينتل ديگه آن قرار داد را لغو كرده!) چند سال پيش هم در زماني كه تازه DVD ROM هاي 8X آمده بود داشتم به تست سايت Toms نگاه مي‌كردم كه در آن 13 برند را با هم مقايسه كرده بود. جالبه كه نوشته بود Asus چون يك شركت Optical ساز نبوده با قرار دادي با شركت Pionnir از مهندسين اين شركت در خط توليد خود استفاده مي‌نمايد. حالا نكته جالب اين بود كه در تمامي تست‌ها سرعت درايو Asus بهتر از Pionnier! بود و اين نشان از تفاوت تكنولوژي دروني دو كمپاني دارد!

. طبق تجربه شخصي خود و بيشتر در زمينه تست‌هاي مادربورد و Optical Driveها و هاردديسك‌ها و مانيتورها به همين نتيجه تفاوت برند‌ها رسيده‌ام. براي مثال در زمينه Optical Driveها پس از گذشت اين همه سال همچنان شركت Asus بهترين رابط DMA را براي درايو‌هاي خود مي‌سازد و همچنين به دليل تكنولوژي برترش حواسش به همه توانايي‌هاي يك درايو هست! مثلن در داس و زمان رايت نمودن (مثلن عمل Backup گيري از داس) درايو‌هاي Sony بسيار كند و طولاني عمل مي‌كنند (چه در زمان رايت و چه در زمان خواندن!) و چند درايو ديگر ...اما Asus بسيار خوب در اين زمينه عمل مي‌نمايد. و مثال‌هاي فراوان ديگر كه در سايت‌هاي تست سخت‌افزاري فراوان هستند.

. در پايان شايد به اين نكته اشاره شود كه براي اكثر كاربران شايد تفاوت چند ثانيه (يا كمي بيشتر!) دو برند مهم نباشد و شايد اكثرشان بخواهند كار‌هاي معمولي انجام دهند، اما تفاوت برند‌ها گاهي فقط در Performance نيست بلكه در Stability هم هست و اين دو نكته‌اي هست كه همواره بايد با هم ديده و مورد توجه قرار گيرند.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/11
209266.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Mehdi_Full عزيز
1538.gif

. من سري 5XXX آن را براي مدت كوتاهي تست نمودم، در اين مدت كوتا چيز منفي در آن نديدم. البته مدت كوتاه تست من دليل بر خوب بودن آن نميشه اما بر اساس نظرات منفي بسياري كه در مورد لپتاپ‌هاي برند Acer شنيده بودم و با آنچه كه من در تست‌هايم ديدم تفاوت داشت. بر اساس همان دلايلي كه دوستان ذكر كردند، مطمئنن بايد سري‌هاي 6XXX بهتر هم شده باشند. مي‌توانيد به Review سايت‌هاي معتبر سخت افزاري هم مراجع نماييد و هم چنين به User Review ها.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/11
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بیاید یه جمع بندی بکنیم. فرض کنید که هر کدوم از ما میخوایم در طول هفته اتی یه لپتاپ جدید بخریم. صرفنظر از عنوان برند ، با فرض اینکه بین 1 میلیون 500 تا 2 میلیون تومان میتونیم هزینه کنیم چه محصولی رو انتخاب خواهیم کرد!؟!؟

از دوستان خواهش میکنم که انتخاب یا انتخاب های خودشون رو با ذکر ویژگیهای محصول انتخابی عنوان کنند.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
mehrdad201 جان اگر بشه لیست قیمت جاهایی که برا خرید بهشون دسترسی دارین رو اینجا بگذارین ( می دونین که تمام لپ تاپ فروشی ها الان لیست قیمتها رو توو یک صفحه پرینت شده می دن )

igimax عزیز من فکر کنم منظورم رو خیلی بد نوشتم، نزدیک به 2 برابر پستی که زدین توضیحاتی نوشته بودم تا هم منظورم رو کاملتر بیان کنم هم سو برداشت ها از منظورم رفع بشه، متاسفانه یک Restart نویز برق همه رو از بین برد. الان در وضعیت روحی کاملا نامناسبی هستم، با اجازه فعلا نمی تونم منظورم رو مجدد بنویسم و اونطور که باید بیان کنم
اگر اجازه بدین این بحث رو بعدا ادامه می دیم .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 عزيز
1538.gif

. بنظرم به پيشنهاد من و Khepele Sibilo عزيز يعني قيمت گرفتن همه مدل‌هاي لپتاپ موجود در بازار + مشخصات دقيقشان و سپس اعلام آنها در اينجا و رسيدن به يه جمعبندي بر اساس آنها عمل نماييد بهترين نتيجه را مي‌گيريد.

. اما من بر اساس نظر شما اگر 2 مليون داشته بشم لپتاپي با اين مشخصات مي‌خرم:
1) اول بيشترين حافظه‌اي را كه مي‌توانم بخرم را حساب مي‌كنم. حداقل 4GB تا 8ْGB
2) هاردديسك حداقل 120GB و با سرعت چرخش 5200RPM چون با حافظه زياد و برنامه‌هاي Super Speed مشكل كندي هاردديسك را حل مي‌كنم. (شايد كمي حساب و كتاب كنم به 7200RPM يا OCZ Sata II SSD هم به رسه!)
3) كارت گرافيك فقط يه مدل Nvidia باشه و هر چي بود مشكلي نيست فقط ATi نباشه! يا اصلن Intel!! نباشه!
4) درايو آن DVD-Writer باشه.
5) مصرف باتري آن بسيار كم و طول زمان شارژ ماندش زياد باشه.
6) LCD آن 12" يا "13 باشه.
7) وزن كل آن زير 2.5 كيلو باشه.
8) Wireless + Bluetooth + USB2 + PCMCI*2 + LAN1Gb
9) پروسسور از هر خوانواده Core 2 Duo هاي سري T7 يا T8 يا T9 كه پول رسيد باشه خوبه و زيادي هم هست!
10) اول Dell باشه دوم Dell باشه و سوم Toshiba ولاغير!.

. داشتن Webcam سرخود هم بد نيست! در مورد LAN هم 10/100Mb باشه مشكلي نيست اما چون سيستم‌هاي دسكتاپ من همه 1Gb هستند پس براي من 1Gb مفيد تره! اين‌ها مشخصات لپتاپ‌ دلخواه من بودند.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/11
209266.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Khepele Sibilo عزيز
1538.gif

igimax عزیز من فکر کنم منظورم رو خیلی بد نوشتم، نزدیک به 2 برابر پستی که زدین توضیحاتی نوشته بودم تا هم منظورم رو کاملتر بیان کنم هم سو برداشت ها از منظورم رفع بشه، متاسفانه یک Restart نویز برق همه رو از بین برد. الان در وضعیت روحی کاملا نامناسبی هستم، با اجازه فعلا نمی تونم منظورم رو مجدد بنویسم و اونطور که باید بیان کنم
اگر اجازه بدین این بحث رو بعدا ادامه می دیم .
. آقا اختيار داريد بحثي نيست، نظرات مي‌تواند و بايد متفاوت باشد يا شايد هم مثل هم ولي با روشي متفاوت آن را استدلال كنيم. يه نكته بي ربط ولي شايد مفيد در مورد حادثه‌اي كه برايتان رخ داد! عرض كنم:

. براي من هم از اين اتفاقات اعصاب خرد كن زيبد رخ داده! وسط برنامه نويسي يا طراحي گرافيكي يهو برق ميره!!
20811.gif
يا در همين مورد يعني زدن پست
20811.gif
20811.gif
در مورد اول به لطف وجود Save عادت كردم كه هر 10 دقيقه به خودم بگم: "واي الان برق ميره دكمه Save رو بزن!!!!" اما تا مدت‌ها در مورد دوم يعني پست زدن مشكل داشتم!

. تا اينكه در Extension بروزر FF به نام Tab Mix Plus كه كلي امكانات رويايي به اين بروزر اضافه مي‌كنه درOption آن و در آخرين تب يعني تب session گزينه‌اي به نام "Maximum Amount of POSTDATA to be stored" را يافتم! اگر عدد آن را روي -1 تنظيم نماييد همه مطالب نوشته شده شما را در پست‌هايي كه هنوز ارسال نكردديد را نگاه مي‌دارد!
69941.gif
البته در اينكه چه موقع‌هايي كار مي‌كنه هنوز نفهميدم! مثلن گاهي متني را نوشته‌ام ولي هنوز پستش نكردم، ولي بروزر را مي‌بندم و با باز كرد آن متن من هستش و گاهي نه! يا بست تب يا حتا همين برق رفتن كه معمولن باعث مي‌شه كل Cache بروزري كه باز بوده بپره!! ولي گاهي متن من را پس از Refresh لينك‌ها آورده و گاهي نه! در كل 80% موارد كمك حال من بوده و هست. اميدوارم كه براي ديگر دوستان هم مفيد واقع شود.

. با عذر خواهي از صاحب تاپيك به دليل بحث خارج موضوع من!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/11
209266.gif
26650.gif

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
البته igimax جان منظور من از بحث این بود که هدف هر 2 ما کمک به افرادی هست که بعد ها به نوعی اینجا میان و این نوشته ها رو می خونن، خدف این هست که سطر به سطر اینها به درد این عزیزان بخوره.
برای همین بهتر هست که اگر تووی نوشته ای سو تعبیری هست، با توضیح کافی حل بشه. سعی من این هست که منظورم رو صحیح برسونم. می دونم شما جزو افرادی هستین که مطالب رو سر سری قبول نمی کنین و توو این ضمینه هم تخصص دارین، اگر حرفهای من اونقدر ناقص بوده که برای شما سو تعبیر گذاشته، وای به حال شخصی که تخصصش این نیست و برای کمکی اینجا اومده

بر مورد ذخیره سازی هم راستش من توو این 4-5 روز بلایی دیگه به سرم اومد که کمی (کمی ؟ ! ) به هم ریخته شدم. به نوعی مثل آدمی تازه متولد شده باید همه چیز رو از نو شروع کنم، فردا صبح می خوام برم و استعفام رو بدم و برم ببینم جای جدیدی چه کاری می تونم بکنم. پس اعصابم از اینکه ذخیره نشدن خراب نبود:p

برای رفع این مشکل هم من روشی بهتر پیدا کردم که توو فرومم پیاده کردم. اونهم گذینه savr as DRAFT ! برای پست ها هست، می تونین اونجا تست کنین :blush:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
بسیار عالی از بحث های مفید دوستان :)

فقط اینجا یک دکمه تشکر کم داره

تشکر میکنیم :heart:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Mehdi_Full جان
1538.gif

. من هم از شما تشكر مي‌كنم و شانس شما و از جهاتي هم دوستمان mehrdad201 جان يه لپتاپ نو Acer 5715z آمد زير دستم! رويش هم ويندوز ويستا نصب بود. كارت گرافيكش Intel بود و ميزان حافظه‌اش 1GB بود متاسفانه يادم رفت نوع پروسسورش را نگاه كنم. اما ويندوز ويستا را اجرا مي‌كرد فقط Aero را به شكل اتوماتيك خاموش كرده بود (چون Base Scoreش 1.0 بود به خاطر كارت گرافيك Intel. در دسكتاپ من و در درون ويندوز 7 امتياز كارت گرافيكم 3.5 هست و خودش Aero را روشن كرده و كارتم هم Nvidia GForce 5600 هست)

. در كل سرعتش بد نبود البته اگر XP روش نصب بود يا در آينده ويندوز 7 اين لپتاپ به خوبي مي‌كشيد. (متاسفانه ويندوز الكي سنگين ويستا معيار خوبي براي تشخيص بازدهي يك PC خوب نيست!) به دليل Intel بودن كارت گرافيكش، براي بازي اصلن خوب نيست براي اينترنت گردي و Office خيلي خوب بود. براي كار‌هاي گرافيكي هم اگر پروسسورش Centrino باشه نسبتن خوبه و اگر Core 2 Duo باشه عالي هست. (با توجه به 2D و 3D عرض كردم) ميانگين رتبه هاي ديگرش منهاي دوتا Graphicها ~3.8 بود. (دسكتاپ من تقريبن 4.63 هست و 7.9 آخرين و بهترين رتبه هست و پايينترين عدد 1.0 هست)

. در كل لپتاپ خوبي از لحاظ بازدهي براي كار‌هاي معمولي و روزانه بود. اما باتريش زود تمام مي‌شه و از لحاظ كيفيت فقط زمان تعيين مي‌كنه كه من تا كنون با نمونه‌اي از آنها براي دراز مدت كار نكرده‌ام. (دوستانم اكثرن Dell يا Sony دارند!) اما ظاهر خشكلي داره (زيباي يه خاصيت تقريبن نسبي هست) وزنش هم در درون كيف + پاورش خوب بود تقريبن. تقريبن به قيمت 600~ تومان خريده بودند. اگر يه مدل از همين شماره را ولي به جاي كارت Intel كارت Nvidia يا حتا ATi مي‌‌خريدند شايد 25~50 تومان فرق معامله بود ولي بازهم خيلي ارزشش بود. (كارت گرافيك Intel زماني كه صفحه هاي متعددي باز باشند و بعضي از پنجره‌ Maximize شده‌ باشند، براي جلو آوردن يكي از آنها زمان refresh نمودن صفحه كند عمل مي‌كند! و حتي كلي چراغ هاردديسك روشن مي‌شود! مگه از Swap فايل استفاده ميكنه!؟
71644.gif
)

. من قبلن روي 5315 كار كرده بودم و ويستايش را به XP تغيير داده بودم. اون با XP خيلي خوب كار مي‌كرد. اين هم اگر XP داشت مطمئنن سريعتر بود.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/11
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از همه دوستان ممنونم.

متاسفانه من تهران نیستم اما سعی میکنم سایتهایی که فروش لپتاپ دارند رو بررسی کرده و اطلاعات اونها رو در اینجا قرار بدم.
امیدوارم مدیران فکر نکنند که این کار جنبه تبلیغاتی داره.

همونطور که Khepele Sibilo عزیز فرمودند هدف کمک به همدیگه هست. ممکنه دوستان دیگه ای هم باشند که بعدا در هنگام خرید لپتاپ جدید به این تاپیک سر بزنند.

از igimax عزیز هم تشکر میکنم که حق بزرگی به گردن من دارند.

از دوستانی که تهران هستند و امکان رفتن به بازار پایتخت یا بازارهای دیگه فروش لپتاپ رو دارند خواهش میکنم اگه اخیرا به این بازار ها مراجعه داشته اند یا قصد دارند به زودی مراجعه کنند ، لیست قیمتها و مشخصات دستگاه ها رو در این تاپیک قرار بدن.

ممنون از همه دوستان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این امار رو از این سایت گرفتم.

کد:
w w w.n o t a l y.c o m
مدل اول - سونی - SZ 680NWB - قیمت : 16,700,000 تومان

BRAND SONY
MODEL SZ 680NWB
CPU 2.2-4MB-FSB800
RAM 2G
HDD 160
DRIVE DVD RW
LCD 13.3 WXGA
VGA 830 Geforce
OS Vista-B
WEIGHT 1.8
MADE IN USA
OTHER 1 Year/BT/Web cam/FP/9Cell)**
PRICE(Rial ) 16,700,000

NOTBOOKS_Pictures_bv.asp

===================================

مدل دوم - لپتاپ دل - XPS 1330 - قیمت 15,200,000 تومان

BRAND DELL
MODEL XPS 1330
CPU 2.5-6MB-FSB800
RAM 4GB
HDD 320
DRIVE DVD RW
LCD 13.3 WXGA
VGA 1024 Geforce
OS Vista-H
WEIGHT 1.8
MADE IN MALAYSIA
OTHER 1 Year /BT/Webcam/FP/MODEM/
PRICE(Rial ) 15,200,000

مدل سوم - کامپک،اچ پی - X9390 - قیمت 23,100,000 تومان

BRAND HP-COMPAQ
MODEL X9390
CPU 2.5-6MB
RAM 4G
HDD 640
DRIVE BlueRay
LCD 20.1 WXGA
VGA 1791 Geforce
OS Vista-H
WEIGHT 3.5
MADE IN CHINA
OTHER 1 Year /BT/WebCam/FP/Remote/*
PRICE(Rial ) 23,100,000

مدل چهارم - سونی - AR 830EB - قیمت : 15,200,000 تومان

BRAND SONY
MODEL AR 830EB
CPU 2.4-3MB-FSB800
RAM 2G
HDD 400
DRIVE BlueRay
LCD 17....WXGA
VGA 1.5 Geforce
OS Vista-H
WEIGHT 3.2
MADE IN CHINA
OTHER 1 Year/Web cam)**
PRICE(Rial ) 15,200,000

مدل پنجم - سونی - FZ 348EB++ - قیمت 15,000,000 تومان

BRAND SONY
MODEL FZ 348EB++
CPU 2.5-6MB-FSB800
RAM 2G
HDD 250
DRIVE BlueRay
LCD 15.4 WXGA
VGA 1024 Geforce
OS Vista-H
WEIGHT 2.8
MADE IN CHINA
OTHER 1 Year/Web cam)**
PRICE(Rial ) 15,000,000

مدل ششم - سونی - FW 180E/H - قیمت 16,100,000 تومان

BRAND SONY
MODEL FW 180E/H
CPU 2.4-3MB-FSB1000
RAM 4G
HDD 320
DRIVE BlueRay
LCD 16.4 WXGA
VGA 1.5 ATI
OS Vista-H
WEIGHT 3.2
MADE IN CHINA
OTHER 1 Year/Web cam/BT)**
PRICE(Rial ) 16,100,000

مدل هفتم - کامپک،اچ پی - DV7-1070 - قیمت 20,100,000

BRAND HP-COMPAQ
MODEL DV7-1070
CPU 2.53-6MB
RAM 4G
HDD 640
DRIVE BlueRay-R
LCD 17 WXGA
VGA 2303 Geforce
OS Vista-H
WEIGHT 2.8
MADE IN CHINA
OTHER 1 Year/BT/WEB/FP/*
PRICE(Rial ) 20,100,000

مدل هشتم - سونی - Z 530NB - قیمت 17,100,000 تومان

BRAND SONY
MODEL Z 530NB
CPU 2.4-3MB-FSB800
RAM 2G
HDD 250
DRIVE DVD RW
LCD 13.1 WXGA
VGA 830 Geforce
OS Vista-B
WEIGHT 1.8
MADE IN JAPAN
OTHER 1 Year/Web cam/BT/FP/GPS/+
PRICE(Rial ) 17,100,000

مدل نهم - سونی - AW 110 - قیمت 17,000,000 تومان

BRAND SONY
MODEL AW 110
CPU 2.26-3MB
RAM 4GB
HDD 320
DRIVE BlueRay
LCD 18.4 WXGA
VGA 1.5 Geforce
OS Vista-H
WEIGHT 3.8
MADE IN CHINA
OTHER 1 Year/WebCam/BT)**
PRICE(Rial ) 17,000,000

مدل دهم - سونی - FW 290NDB - قیمت 15,500,000 تومان

BRAND SONY
MODEL FW 290NDB
CPU 2.5-6MB-FSB1000
RAM 4G
HDD 320
DRIVE DVD RW
LCD 16.4 WXGA
VGA 830
OS Vista-B
WEIGHT 3.2
MADE IN USA
OTHER 1 Year/Web cam/BT/+
PRICE(Rial ) 15,500,000

==========================================
تا اینجا 10 مدل رو نوشتم. به زودی اطلاعات دیگه رو هم قرار میدم. از دوستان دیگه هم خواهش میکنم به من کمک کنند و اطلاعات خودشون رو قرار بدن.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehrdad201 جان
1538.gif

. خيلي هم خوب، وقتي تمامي اطلاعات و آمار را تهيه و مدل‌هاي نهايي را كه پسنديدي اينجا بزار تا در نهايت با همفكري همه دوستان يكي را انتخاب نماييد. به لينك قيمت قطعات در امضا من هم نگاهي بينداز و از بين لپتاپ‌ها آنهايي را كه مي‌پسندي را انتخاب كن و مشخصاتشان را اينجا قرار بده. (به اين ميگن پروژه بزرگ خريد لپتاپ!
3989.gif
)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/13
209266.gif
26650.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پیرو فرمایش igimax عزیز لیست قیمتی از و سایت رایان صبا تهیه کردم

============================

SONY VAIO Z Series VGN-Z540NDB
CPU: INTEL Core 2 Duo (P8600 ) 2.4GHz / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 250+ GB SATA / LCD: 13.1" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce 9300M GS and Intel GMA 4500MHD / PORTS: LMODEM + GigabitAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Fingerprint + Webcam + Bluetooth / 1.5 Kg / Windows Vista Busines SP1 / MADE IN USA

1650,000 Toman

=================================

SONY VAIO Z Series VGN-Z530N/B
CPU: INTEL Core 2 Duo (P8600 ) 2.4GHz / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 250+ GB SATA / LCD: 13.1" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce 9300M GS and Intel GMA 4500MHD / PORTS: MODEM + Gigabit LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Fingerprint + Webcam + Bluetooth / 1.5 Kg / Windows Vista Busines SP1 / MADE IN JAPAN

1650,000 Toman

SONY VAIO BZ Series VGN-BZ560N34
CPU: INTEL Core 2 Duo (T9400 ) 2.53GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 3GB DDR2 / HDD: 250+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: Intel GMA 4500MHD / PORTS: MODEM + Gigabit LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Webcam + Bluetooth / 2.7 Kg / Windows Vista Busines / MADE IN USA

1400,000 Toman

این 3 مدل بهتر از بقیه بودند.

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سومی 15 اینچ هست، سنگینه،اما جاش CPU خیلی خوبی داره، ولی کارت گرافیک ...
تا جایی که شنیدم می گن همه لپ تاپ ها توو چین تولید میشه، بعد روی قوطی یکی میز نن made in japan روو یکی دیگه USA و ... به اون کشور ازسال می کنه.
حالا وقتی از چین بیاد یا ژاپن یا ... هزینه حمل و گمرک و .. روو قیمتش اثر می گذاره
اینکه وقتی تولید می کنن روو اونی که برای آمریکا می زنن بیشتر دقت می کنن یا نه علمی ندارم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اما راستش میکنم در همین بازار ایران کانفیگ های بهتری هم باشه.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر همه دوستان جان
1538.gif

. آقا همه مدل‌هايي را كه نوشتيد را مقايسه كردم. براي بهتر مقايسه شدنشان آنها را در يك جدول قرار دادم و فايل Word 2007آن را براي استفاده شما در آينده در همين پست قرار دادم. اگر باز هم لپتاپي را يافتيد خودتان مي‌توانيد آن را در بين لپتاپ‌هاي انتخابي در اين جدول قرار دهيد.

چند نكته:
1) مشخصات اكثر قطعات كامل نيست و بعضي هم كه اصلن موجود نيست! مخصصوصن سايت "نوتالي". كاشكي هر دو سايت فوق لينكي از سايت مادر به هر مدل قرار داده بودند.
2) چون امكان Customize لپتاپ‌ها در ايران نيست پس لازمه كه بر اساس مشخصات فروشنده لپتاپ را انتخاب نماييد و نه از طريق سايت‌هاي سازنده لپتاپ!

تصوير جدول مقايسه:

لينك دونلود جدول فوق به فرمت Word 2007 .

. در ابتدا يه نگاهي به تفاوت پروسسورها در اين لينك "Mobile Platforms" بياندازيد. در تصوير زير بخشي از آن را آورده ‌ام:

. متاسفانه در سايت نوتالي مشخص نكرده كه پروسسورها در كدام سري قرار دارند! اما در هر صورت همه Core 2 Duo ها خوب هستند و سري Centrino 2 vPro جديدترين سري هست كه بر اساس گفته اينتل 50% كارايي آن در اعمال Multi Tasking افزايش يافته. اين هم لينك كلي پروسسورهاي اينتل براي Notebook ها.

. در مورد نوع حافظه كه DDR2 باشه يا DDR3 چندان تفاوتي نيست و حداكثر %10~5% در Performance كلي سيستم تاثير گذار هست.

. درايو Optical :جالبه كه بعضي از كمپاني‌هاا Blueray را برروي سيستم خود قرار داده‌اند. به هر حال كم كم تا چند ماه ديگه بايد با DVD خداحافظي كنيم و برويم به سمت Blueray چون درايوهاي دسكتاپ آن در حدود قيمت 500 تومان به باز آمده و اگر مثل زمان DVD بشه (اگر يادتان باشد!) پس از 6 ماه به زير 50 تومان خواهد آمد! پس از الان Blueray داشتن بد فكري نيست!

انتخاب از بين مدل‌هاي سايت رايان صبا:
. چون مشخصات اين سايت كاملتر بود مدل‌هاي آن را جداگانه چك كردم. سومي يعني 560 مشكلش فقط كارت گرافيكش هست كه شما هم قبلن اين مشكل را داشتيد! اگر قابل تعوض به Nvidia باشه از دوتاي ديگه فقط وزن زيادش و نوع حافظش و مصرف بيشتر پروسسورش نكات منفيش هستند.
. پروسسور T9400 با وات 35 و P8600 با وات 25 هست و درسته كه اولي كمي سرعتش بيشتره و 2 برابر كش داره (و يك تفاوت در Features كه آنچنان مهم نيست!) اما در لپتاپ‌ها كم مصرف بودن يك نكته مثبت به حساب مي‌آيد. هم چنين ميزان كش، آنچنان تفاوتي براي اكثر كار‌ها در پروسسورها ندارد. (به تست‌ها سايت Tomshardware مراجعه نماييد)

. اما اگر 13" بودن LCD برايتان اشكالي ندارد، مطمئنن يكي از دو مدل اولي بهتر هست.

انتخاب از بين مدل‌هاي سايت نوتالي:
. بسيار مشخصات ناقص و كمي دارد! بر اساس همين مشخصات:

چند نكته:
1) FSB 800 در مدل پروسسورها يعني از خانواده Centrino يا Centrino vPro همان ستون اول و سوم از تصوير فوق.

2) ميزان حافظه كارت گرافيك در اين سايت به نوعي اشتباه هست!! اون‌ها بدون ذكر حافظه سر خود كارت گرافيك (Dedicate VGA Memory) يا حافظه اشتراكي كارت گرافيك با حافظه سيستم، اعداد نجومي نوشته‌اند!! مثلن در مورد HP PAVILION DV7-1070 نوشته 2GB حافظه در حالي كه اولند اين لپتاپ 10 مدل دارد و دومند فقط 512MB حافظه Dedicate دارد! و بقيه آن يعني 1.5GB را از حافظه سيستم مي‌گيرد! مثلنبه لينك مدل EE و US نگاه نماييد.

. از لحاظ متوسط وزن/بالا بودن مشخصات قطعات (هاردديسك/حافظه/Optical/بزرگي LCD) و در يك كلام جانشين دسكتاپ: HP Pavilion dv7-1070

. از لحاظ كمترين وزن / بالا بودن مشخصات قطعات و در يك كلام راحتي حمل و چند منظوره بودن: DELL XPS 1330

. از لحاظ بالا نبودن قيمت و در اينحال حجم و وزن متوسط : Sony VGN-FZ348E/B (فقط بهتر است كه حافظه‌ آن را به 4GB ارتقا دهيد)

پيشنهاد من:
. گارنتي Zigorat براي لپتاپ‌هاي دل در ايران خيلي مناسب هست (بر اساس شنيده‌هايم!) و سرويس‌هاي خوبي مي‌دهند. اگر سرويس‌هايشان تغيير نكرده باشه: 1 يا 3 سال گارنتي، گارنتي همه قطعات ( حتا LCD و HDD) و تعويض محصول در مدت زمان مشخص! حتمن در مورد گارنتي دقيق از همه شركت‌هاي ايران سوال نماييد.

. مدل پيشنهادي من XPS 1530 با پروسسور 2.5 هست.(لينك) ليست مدل‌هاي دل و قيمتشان در Zigorat.(شماره 9 از ليست) اين مدل حافظه‌اش تا 8GB هم قابل ارتقا هست. مدل‌هاي پروسسورش هم از T6400 هست به بالا.

. هم چنين اگر دارا بودن كارت گرافيك ATi برايتان مهم نيست و سيستم عامل نصب شده روي لپتاپ هم به همچنين! مدل‌هاي جديد Studio دل با طراحي‌‌هاي جديد هم قيمت مناسبي دارند(لينك) (شماره‌ها 11 تا 14) و تقريبن مشخصاتي همانند مدل فوق را دارند. مدل‌هاي پروسسورش هم از T3200 هست به بالا!

. باز هم مي‌گم! خوش به حال خارجي‌ها كه امكان Customize دارند!!!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/16
209266.gif
26650.gif

Last edited:

sastwhc

Registered User
لایک‌ها
0