از ایرافا اطلاع ندارم اما مدیریت صنعتی هم در بخش دوره های زبان و هم تکنولوژی واقعا ضعیف عمل میکنه..اساتید ش اصلا خوب نیستسلام دوستان
درسته تاپیک قدیمی هست ولی گفتم همینجا بپرسم بهتره
اخیرا دیدم موسسه ایرافا دوره های ایلتس و همچنین آزمون آزمایشی ایلتس توی شیراز اورده میخواستم بدونم کسی از دوستان تجربه استفاده و شرکت در این دوره و ماک را نداره؟
اره درمورد مدیریت صنعتی من هم شنیدم که تعریفی ندارهاز ایرافا اطلاع ندارم اما مدیریت صنعتی هم در بخش دوره های زبان و هم تکنولوژی واقعا ضعیف عمل میکنه..اساتید ش اصلا خوب نیست
البته من تمام دوره هارو امتحان کردم به نظرم فقط دوره های فوق فشرده خوبن و حتماً جواب میدن
فشرده که خیلی خوبه اما کتابهای اینترچنج اصلاً خوب نیست من اونم امتحان کردم اصلاً فایده ندارهمن بهار fundamental b ترمیک اسم نوشتم
بنظرتون فشرده خوبه؟
اخه فشرده کتاب اینتر چنجه خوشم نمیات ازین کتاب.ولی فوق فشردش تاپناچه که اونم ساعت جلسش سنگینه.
من البته شاغل نیستم ولی تمامی دوستام شاغل بودن و مشکلی نداشتن چون انقدر کلاس اکتیو هست که شما اگه دوست نداشته باشیم خودت خودکار تمامی کارارو انجام میدی و همه خیلی با انگیزه تر هستند تا دوره های عادیسلام اما کسی که شاغل باشه از صبح تا 3 ظهر میتونه فشرده بیات خیلی سنگین میشه که. بعدشم ادم باید خودش واسه خودشم وقت بذاره وتمرین کنه اونجوری که ادم وقت نمیکنه
ممنون منم از ترم بعدش میرم فوق فشرده ولی خداکنه از ساعت 6 شروع بشه.من البته شاغل نیستم ولی تمامی دوستام شاغل بودن و مشکلی نداشتن چون انقدر کلاس اکتیو هست که شما اگه دوست نداشته باشیم خودت خودکار تمامی کارارو انجام میدی و همه خیلی با انگیزه تر هستند تا دوره های عادی
رفتم بهار واسه فوق فشرده اما گفتن باید به حد نصاب برسه.فقط اسم من بود با یکی دیگه خب این چیجوریه.تا کی باید منتظر بود تا تشکیل بشهالبته من تمام دوره هارو امتحان کردم به نظرم فقط دوره های فوق فشرده خوبن و حتماً جواب میدن
سلامبا سلام خدمت تمامی دوستان کسی موسسه خوبی رو نمیشناسه که به صورت فشرده دوره های آموزش زبان برای آمادگی در آزمون های ielts رو داشته باشه ممنون میشم موسسه ای رو معرفی کنید
سلامداوری در خیابان ارم چطوره؟ یکی میگفت خوبه اما من نرفتم ببینم جطوری هست
من یه سری اونجا تعیین سطح دادم ولی جلسش که دو ساعتس و اونم دوماه. هر ترم هم کم کمش نزدیک 300. بنظرم نمیصرفید در صورتی که 90 درصد هرجا ادم بره به خودش بستگی داره و باید خودش زیاد کار کنه.سلام
من آیلتسم رو داوری گرفتم ، چند تا از دوستان که خودشون از اونجا نمره اورده بودن معرفی کردن . اما درکل برای آیلتس خودت هم باید واقعا تلاش کنی. کلاس های خصوصی خیلی فشرده داره ، کلاس عمومی هم داره.
کلاسهای دوساعته داره ، یک ساعت و نبمه هم داره ،دوسطح ابتداییش دوماهس ، از سطح سوم 3 ماهه میشه ، و 300 تومن هم مربوط به سطح سوم به بالاس.من یه سری اونجا تعیین سطح دادم ولی جلسش که دو ساعتس و اونم دوماه. هر ترم هم کم کمش نزدیک 300. بنظرم نمیصرفید در صورتی که 90 درصد هرجا ادم بره به خودش بستگی داره و باید خودش زیاد کار کنه.