• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین همکاری در فروش ؟

omidtt

Registered User
لایک‌ها
248
سیستم شفاف یعنی چی؟
پورسانت زیر 15000تومان هم نمیریزه به حساب میگه باید حتما 15000پورسانت داشته باشی
همه سیستم ها امتیازت بره بالا تا 100% ارسال شده میدن مثل الیکان و سل می
بروز رسانی توسط پست هست
البته سیستم الیکان اماده به ارسال را حذق کرده و سریع پول میاد حسابت

سلام و عرض ادب

معمولا بنده دخالتی در اینجور امور ندارم اما بابت روشن شدن قضیه برای بقیه همکاران در مورد واریزی نوین استور این مطلب رو ارسال میکنم.

پورسانت های زیر 15 هزارتومان اخر هر ماه به حساب کاربران واریز میشود !

مورد دوم هم خدمت شما صرفا جهت اطلاع عرض کنم که تغییر وضعیت از معلق به اماده به ارسال توسط کارمندان ما انجام می شود و تا تغییر وضعیت به ارسال شده توسط بخش پشتیبانی نوین استور مورد پیگیری قرار می گیرد.

موفق و موید باشید

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
سلام و عرض ادب

معمولا بنده دخالتی در اینجور امور ندارم اما بابت روشن شدن قضیه برای بقیه همکاران در مورد واریزی نوین استور این مطلب رو ارسال میکنم.

پورسانت های زیر 15 هزارتومان اخر هر ماه به حساب کاربران واریز میشود !

مورد دوم هم خدمت شما صرفا جهت اطلاع عرض کنم که تغییر وضعیت از معلق به اماده به ارسال توسط کارمندان ما انجام می شود و تا تغییر وضعیت به ارسال شده توسط بخش پشتیبانی نوین استور مورد پیگیری قرار می گیرد.

موفق و موید باشید
خوب شاید جواب پیام ها را کس دیگری میدهد؟
میشه این راببینید
در ضمن در جواب دوستمون بود که گفته تا 99% میده گفتم همه سیستم ها امتیاز بره بالا 99% میده نه از ابتدا
در مورد بند دوم حرف شما از پریروز دیدم توی الیکان توی کمتر از چند ساعت از معلق به ارسال شده تغییر وضعیت پیدا میکنه
البته سیستم شما هم خوبه توی 24-48 ساعت انجام میده.هستن جاهایی که من از 13مرداد هنوز معلق دارم
novin1.jpgnovin2.jpg

omidtt

Registered User
لایک‌ها
248
خوب شاید جواب پیام ها را کس دیگری میدهد؟
میشه این راببینید
در ضمن در جواب دوستمون بود که گفته تا 99% میده گفتم همه سیستم ها امتیاز بره بالا 99% میده نه از ابتدا
در مورد بند دوم حرف شما از پریروز دیدم توی الیکان توی کمتر از چند ساعت از معلق به ارسال شده تغییر وضعیت پیدا میکنه
البته سیستم شما هم خوبه توی 24-48 ساعت انجام میده.هستن جاهایی که من از 13مرداد هنوز معلق دارم

سلام مجدد

واقعا باعث خوشحالی ما هست که کاربرانی چون شما سیستم رو به چالش بکشند و زیر سوال ببرند و ما بتونیم مشکلات اونها رو حل کنیم فقط به شرطی که برای تخریب نیامده باشید

در مورد سوال اول اینطور که معلوم است شما با سیستم ما آشنایی کامل ندارید برای تصویه حساب امور مالی رسیدگی می کنند و همان طور که شما خودتون با عکس مشخص کردید پاسخ کامل را داده اید !

سیاست کار هر سیستمی متفاوت با سیستم دیگر است بدون شک و در این مورد هم شما خودتون پاسخ سوال رو دادید اما اگر جایی ابهام دارد بنده پاسخگوی شما هستم

ممنونم و نظر لطف شماست

موفق و موید باشید

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
سلام مجدد

واقعا باعث خوشحالی ما هست که کاربرانی چون شما سیستم رو به چالش بکشند و زیر سوال ببرند و ما بتونیم مشکلات اونها رو حل کنیم فقط به شرطی که برای تخریب نیامده باشید

در مورد سوال اول اینطور که معلوم است شما با سیستم ما آشنایی کامل ندارید برای تصویه حساب امور مالی رسیدگی می کنند و همان طور که شما خودتون با عکس مشخص کردید پاسخ کامل را داده اید !

سیاست کار هر سیستمی متفاوت با سیستم دیگر است بدون شک و در این مورد هم شما خودتون پاسخ سوال رو دادید اما اگر جایی ابهام دارد بنده پاسخگوی شما هستم

ممنونم و نظر لطف شماست

موفق و موید باشید
تخریب؟فقط یک سوال اینجا؟درخواست معرفی سیستم بود فکر کنم و نظر بقیه را خواستن.فکر نکنم تاپیک نوین استور بود
99% هیچ سیستمی با امتیاز پایین نمیده و برای شخصی که میخواد کار را شروع کنه بهتر هست واقعیت را بدونه
الیکان سل می دایان و بقیه هم با امتیاز میرن بالا و در ابتدا 25 50 و همینطور به بالا میرن

هر کسی نظری برای خودش داره و کسی نمیتونه نظر بقیه را تحمیل کنه
یا سیستم خودش را به بقیه تحمیل کنه و بگه
من به شخصه وقتی دیدم برای کوچکترین پرداخت 10هزار تومانی میان میگن باید حتما برسید 15000 اصلا خوشم نیامد. و کار با سیستم شما را کامل گذاشتم کنار.

باز هم میگم به نظر شخصی من الیکان خوبه اول
بعد میهن استور و سل می
و دایان هم کار کردم خوب بوده
در مورد شفاف بودن که اون دوستمون گفت یعنی بقیه سیستم ها شفاف نیستن؟مشکل دارن؟ به جز یک مورد بقیه که هیچ شبهه ای در کارشون ندیدم
البته اگر در این مورد بحثی یا صحبتی داشتید میتونید پیام خصوصی بدید یا یاهو صحبت کنید اینجا بررسی سیستم نوین استور نیست

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
جدیدا کمتر از یک ماهه داریم با تک شاپ کارمی کنیم.
واقعا خوبه.
یک ماهه تعداد سفارشات حدود 220 تاست .برگشتی و انصرافی خیلی کمه.تغییر وضعیت هم خیلی سریع انجام میشه.
خودشون هم یکشنبه و چهارشنبه واریز میکنن.
وافعا راضی راضیم.
دوست داشتید عضو بشید.
این آدرس فروشگاه
فروشگاه اینترنتی ارزان سرا |

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
رفرال لینک گذاشتن کار خوبیست ؟ :blush:

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
میزبان مگه کار می کنه؟من بیشتر از یه ماهه یه تیکت باز دارم هنوز جواب ندادن.تلفنشون هم جواب نمی دن!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
رفرال لینک گذاشتن کار خوبیست ؟ :blush:

رفرال مسئه مهمی نیست.
یکی معرفی میکنه سیستمی که داره باهاش کار میکنه.
بعدش اگه سیستم خوبی بود و مثلا شما مایل بودید با لینک رفرال اون عضو میشد وگرنه اصلا میرید مستقیم عضو سایت میشید.
مهم معرفی کردن سایته.

میزبان مگه کار می کنه؟من بیشتر از یه ماهه یه تیکت باز دارم هنوز جواب ندادن.تلفنشون هم جواب نمی دن!

خیر میزبان معلوم نیست چه خبره ما حدود 200 تا سفارش تعیین تکلیف نشده داریم.
ولی مثلا ایکه کلا رفتن.

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام بهترین همکاری در فروش از نظر پرداخت به موقع ، تنوع محصول و پشتیبانی خوب کدوم ؟
من داخل میزبان عضوم ولی اصلا پشتیبانی خوب و تغییر وضعیت ها نداره .

هیچکدام .
میزبان خوبش بود ! بقیه دیگه ...
به نظر من عمر سیستمهای همکاری در فروش از این دست تموم شده !
مگه راه اندازی شخصی یک سایت چقدر هزینه داره که بخواین همکاری در فروش کار کنید اونم با این وضعیت .

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747

aysann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر دوستان من تازه عضو شدم ودر میخوام با سیستمهای همکاری در فروش کار کنم اما خیلی گیج شدم کدوم سیستم انتخاب کنم یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
سلام بر دوستان من تازه عضو شدم ودر میخوام با سیستمهای همکاری در فروش کار کنم اما خیلی گیج شدم کدوم سیستم انتخاب کنم یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم

لینک
من کار کردم و راضیم :rolleyes:

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
4تا پیشنهاد دارم
الیکان و تک شاپ که خیلی عالی هستن
میهن استور خوبه اما برگشتی داره درصد ارسالی کم میده
دایان هم خوبه چند روزی کار کردم اما خوب اون دو تای اول عالین

s_bav

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
دوستان الان با کدوم سیستم ها کار میکنید و خوب هست؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471

myshopeshopfa

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دوستان با اکثر سیستم ها کار کردم
هیچ کدوم مثل دایان شاپ نمیشه
الان نسخه جدیدش اومده محشره
فروشگاه اینترنتی دایان شاپ
نمودار امتیاز بندی:همانطور که در بالا مشاهده می کنیدسه طرح امتیاز بندی وجود دارد.

بزنزی: در صورتی که امتیاز کسب شده کاربر بین 100 الی 500 باشد در این گروه قرار خواهد گرفت و قرعه کشی نیز فقط در همین گروه انجام می شود و جوایز این گروه نیز در پایین همین صفحه اعلام شده است.

نقره ای: در صورتی که امتیاز کسب شده کاربر بین 500 الی 1500 باشد هم در گروه برنزی و هم در گروه نقره ای قرار خواهند گرفت و در هر دو گروه مورد قرعه کشی قرار خواهند گرفت.

طلایی: در صورتی که امتیاز کسب شده از 1500 به بالا باشد به صورت ویژه در گروه طلایی و جوایز گروه طلایی قرار خواهند گرفت و همچنین در قرعه کشی گروه برنزی و نقره ای نیز شرکت داده خواهند شد.

نکته: در صورتی که فردی در یک گروه کاربری برای مثال طلایی برنده جایزه شود از لیست قرعه کشی خارج می شود در گروه های دیگر شرکت داده نخواهد شد فرصت قرعه کشی در گروه های پایین برای افرادی فراهم هست که در هیچ یک از قرعه کشی ها برنده نشده باشند.

نحوه جمع‌آوری امتیاز:
بر حسب تعداد سفارش های ثبت و ارسال شده امتیاز دریافت می کنید و فعالیت بازاریابان زیرمجموعه باعث افزایش امتیاز میشود که در نهایت بین گروه ها تعیین سطح میشوید. همچنین؛ جوایز هر سطح متفاوت است که این مورد سبب ایجاد رقابتی سالم بین شما همکاران گرامی خواهد شد.

جدول امتیاز گیری:در سطر های اول این جدول محصولاتی پر امتیاز نمایش داده شده است که کاربر می تواند با فروش این محصولات سیکل ارتقاء درجه را سریعتر طی کند.

-امتیاز هر ردیف سفارش:
عددی که در این قسمت مشاهده می کنید امتیاز فروش محصولات به صورت عمومی هست.

(امتیاز هر ردیف سفارش یعنی هر سفارشی غیر از محصولات ذکر شده 2 امتیاز دارد)
-امتیاز هر پرداختی زیرمجموعه: به ازای هر واریزی زیر مجموعه, پنل کاربر ؛به میزان عدد ذکر شده افزایش امتیاز خواهد داشت.
-امتیاز اضافه سفارش آنلاین: در صورتی که سفارش به صورت خرید آنلاین ثبت شود معادل عدد ذکر شده امتیاز محصول افزایش می یابد.
برای شروع و ورود به پنل اصلی اینجا را کلیک کنید.

arinboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سابقه ترین و قدیمی ترین فروشگاه ساز اینترنتی که همه راضی هستن .. 50 هزارتومان هدیه عضویت ... عالیه

ورود به فروشگاه ساز اینجا کلیک کنید

• ارسال سفارشات معلق طی 24 ساعت
  • پرداخت تا 80% سفارشات ارسال شده
  • ارائه انواع کدهای تبلیغاتی
  • پرداخت به شبکه شتاب در زمان درخواست
  • امکان واترمارک اختصاصی برای کاور محصولات
  • عدم کسر هزینه سفارشات برگشتی از همکاران

• امکان زیر مجموعه گیری حرفه ای
  • امکان پرداخت آنلاین وجه سفارشات
  • امکان خرید پستی ، پیک و خرید آنلاین
  • مزایای ویژه برای وبمسترهای ویژه
  • ارائه محصولات متنوع با پورسانت بالا