• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین و مطمئن ترین شرکت برای ثبت دامنه ir. با کمترین قیمت کدام است

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام من میخواستم یک دامنه ir. ثبت کنم ، بهترین و مطمئن ترین شرکت با کمترین هزینه ثبت برای اینکار کدومه ؟

راستی منظورشون از کنترل پنل اختصاصی که میگن چیه ؟

با تشکر

amk

Registered User
لایک‌ها
9
كنترل پنل رو كه خود نيك ميده...
شركتاي زيادي هستن و تقريبا همه ي اونايي كه تو صفحه ي اول گوگل ميان معتبرن...
nic1.ir بدك نيست...

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
ممنون از شما من خودم یک جستجو کردم و این شرکتها رو از داخل لیست نمایندگان سایت nic.ir پیدا کردم که

شرکتهایی که پایین ترین قیمت رو برای ثبت ارائه میدن اینجا آوردم .

بچه ها نظرتون درباره این شرکتهای چیه ؟

اگه کسی مشکلی با این شرکتها داشته یا با یکی از اونها کار کردید و راضی هستید بگید تا ببینیم کدام

شرکت از همه مطمئن تر و بهتره .

من قیمتهای ثبت دامنه که این شرکتها میدن رو بررسی کردم و بهترین اونها رو انتخاب کردم .

1- شبکه دی : ثبت دامنه های .ir یکساله 45,000 ریال , پنج ساله 165,000 ریال

2- وب رمز : ثبت دامنه های .ir یکساله 45,000 ریال , پنج ساله 125,000 ریال

3- پارسی نیک : ثبت دامنه های .ir یکساله 55,500 ریال

4- رادکام : ثبت دامنه های .ir یکساله 49,000 ریال , پنج ساله 129,000 ریال

5- پویا سازان : ثبت دامنه های .ir یکساله 45,000 ریال , پنج ساله129,000 ریال

6- آر اف ام : ثبت دامنه های .ir یکساله 45,000 ریال

7- میهن نیک : ثبت دامنه های .ir یکساله 52,000 ریال , پنج ساله 148,000 ریال

8- میهن هاست :ثبت دامنه های .ir یکساله 99,000 ریال , پنج ساله 289,000 ریال ( بدون میزبانی )

9- میهن هاست : ثبت دامنه های .ir یکساله 79,000 ریال , پنج ساله 199,000 ریال ( همراه با میزبانی )

اگه سایت خوب دیگه ای هست که توی این لیست ننوشتم اسمش رو بگید

HKraToS

Registered User
لایک‌ها
5
من از آی آر پاور وب خرید میکنم
سرویس خوبی داره
2 سالی میشه باهاشون کار میکنم
www.irpowerweb.com

amk

Registered User
لایک‌ها
9
از بچه هاي همينجا هم ميتوني 3700-3800 هم بخري....البته خب شركتي نيستن ديگه...

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
من از آی آر پاور وب خرید میکنم
سرویس خوبی داره
2 سالی میشه باهاشون کار میکنم
www.irpowerweb.com

از amk و HKraToS تشکر میکنم ، نمیدونم چرا این انجمن دکمه تشکر نداره !؟

در هر صورت من به سایت شرکت www.irpowerweb.com سر زدم و این شرکت دامنه IR رو با قیمت 3900 ثبت میکنه ،

که خیلی خوبه ، اما این شرکت چون معروف نیست از ثبت دامنه توسط این شرکت ترس دارم و میترسم به بلای سایت

پی سی دانلود دچار بشم ، بچه ها شما نظرتون چیه ، من نظر خودم این بود که دامنه رو توسط رادکام یا شرکت دی یا

شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات که قیمتشون رو در لیست بالا زدم ثبت کنم ، البته پویا سازان فناوری اطلاعات هم زیاد

معروف نیست ولی موقعی که کلمه " ثبت دامنه IR " رو توی گوگل میزنم تبلیغ شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات میاد ،

توی یک انجمن دیگه ، یکی از دوستان میگفت این شرکت اصفهانیه و تازه کاره و عملکردش هنوز معلوم نیست ، بنابراین گفتم

برم از رادکام بگیرم بهتره ، نظر شما چیه ؟ من که گیج شدم
:wacko:

Last edited:

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
ثبت دامین .ir به قیمت 3800 iهر دامین 1 ساله خواستین در خدمتیم

توجه داشته باشید ما فقط یه عنوان رایط مالی هستیم و کنترل پنل دست شما هست ما تنها پرداخت رو انجام میدیم

AfraWeb.net

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من میخواستم یک دامنه ir. ثبت کنم ، بهترین و مطمئن ترین شرکت با کمترین هزینه ثبت برای اینکار کدومه ؟

راستی منظورشون از کنترل پنل اختصاصی که میگن چیه ؟

با تشکر

وارد سایت nic.ir بشید و ثبت نام کنید . ادرس و تلفن و کد ملی و کد پستی و اطلاعات واقعی خود را وارد کنید و منتظر باشید تا اطلاعات شما تایید بشه بعد دامنه خود را سفارش دهید و در قسمت رابط مالی میتوانید ما را قرار بدید تا پرداخت مالی شما را انجام دهیم . در این حالت شما مالک اصلی دامین هستیند و اگر مشکلی باشد یا قصد انتقال یا ... را داشته باشید مدارک خودتون را به نیک ارسال میکنید و مشکل را حل میکنند .

قوانین ما را در این لینک مطالعه فرمایید
نکته مهم : توجه داشته باشید شرکت افرا وب تنها پرداخت های مالی دامنه بین المللی و ملی را انجام میدهد و مسائل مرتبط با ساخت شناسه ، تایید شدن مدارک ، مدیرت دامنه بر عهده این شرکت نمی باشد در صورتی که برای اولین بار قصد ثبت دامنه را دارید پیشنهاد میکنیم اطلاعات کافی در این زمینه را کسب نمایید و سپس اقدام به ثبت دامنه نمایید

اطلاعات مورد نیاز در رابطه با ساخت شناسه نیک هندل

http://afraweb.net/index.php?id=6

موفق باشید​

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624

وارد سایت nic.ir بشید و ثبت نام کنید . ادرس و تلفن و کد ملی و کد پستی و اطلاعات واقعی خود را وارد کنید و منتظر باشید تا اطلاعات شما تایید بشه بعد دامنه خود را سفارش دهید و در قسمت رابط مالی میتوانید ما را قرار بدید تا پرداخت مالی شما را انجام دهیم . در این حالت شما مالک اصلی دامین هستیند و اگر مشکلی باشد یا قصد انتقال یا ... را داشته باشید مدارک خودتون را به نیک ارسال میکنید و مشکل را حل میکنند .

قوانین ما را در این لینک مطالعه فرمایید
نکته مهم : توجه داشته باشید شرکت افرا وب تنها پرداخت های مالی دامنه بین المللی و ملی را انجام میدهد و مسائل مرتبط با ساخت شناسه ، تایید شدن مدارک ، مدیرت دامنه بر عهده این شرکت نمی باشد در صورتی که برای اولین بار قصد ثبت دامنه را دارید پیشنهاد میکنیم اطلاعات کافی در این زمینه را کسب نمایید و سپس اقدام به ثبت دامنه نمایید

اطلاعات مورد نیاز در رابطه با ساخت شناسه نیک هندل

http://afraweb.net/index.php?id=6

موفق باشید​

سلام من خواستم پرداخت مالی دامنه ir رو توسط شناسه شما انجام بدم اما رابط مالی ne110-irnic در لیست

نمایندگان سایت Nic.ir موجود نیست ؟

AfraWeb.net

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من خواستم پرداخت مالی دامنه ir رو توسط شناسه شما انجام بدم اما رابط مالی ne110-irnic در لیست

شما در قسمت شناسه دیگر رابط مالی ما را قرار دهید وارد سایت افرا وب بشوید و هزینه را بصورت انلاین پرداخت نمایید تا پرداخت شما انجام شود برای اطلاعات بیشتر و نظرات مشتریان ما میتوانید این لینک را مشاهده فرمایید

http://www.webhostingtalk.ir/f22/ثبت-دامنه-ir-فقط-3700-تومان-4701/

روزانه در حدود 50 پرداخت را انجام میدیم :)

AfraWeb.net

Registered User
لایک‌ها
0
معتبر ترین مکان سایت نیک هست که از همون جا پرداخت را انجام بدید و در حدود 14 هزار تومان هزینه ثبت دامین را بصورت انلاین یا از طریق شعبه به حساب نیک واریز نماید :)

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
معتبر ترین مکان سایت نیک هست که از همون جا پرداخت را انجام بدید و در حدود 14 هزار تومان هزینه ثبت دامین را بصورت انلاین یا از طریق شعبه به حساب نیک واریز نماید :)

نه دوست عزیز من قصد توهین به شما رو نداشتم و طرز سوال پرسیدن من باعث این سوء

تفاهم شد ، منظور من این بود که چرا اسم شما و بقیه دوستانی که به کار فروش دامنه ir مشغول هستند در لیست

نمایندگان فروش Nic.ir نیست . بازم بابت این موضوع از شما عذرخواهی میکنم

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
نه دوست عزیز من قصد توهین به شما رو نداشتم و طرز سوال پرسیدن من باعث این سوء

تفاهم شد ، منظور من این بود که چرا اسم شما و بقیه دوستانی که به کار فروش دامنه ir مشغول هستند در لیست

نمایندگان فروش Nic.ir نیست . بازم بابت این موضوع از شما عذرخواهی میکنم
ميدوني كلي آدم هستن كه دامنه ir ميفروشن و اگه نيك قرار باشه همشون رو بذاره اونجا كلي ميشه
نيك چند تا رو انتخاب كرده گذاشته و بقيشو بايد طرف اگه اسم كارگزار مالي رو ميدونه خودش بنويسه تا درصد خطا پائين بيادش

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
من نمي دونم وقتي قراره اين شركت ها فقط رابط مالي باشند ديگه معتبر و نامعتبر چه معنايي ميده؟!
از همين بچه هاي اينجا بگير.... يكساله 3800 و پنج ساله 11000

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9

دوست عزيز براي ثبت / تمديد و.... دامنه ir. نيازي نيست اين همه حساسيت بخرج بدهيد

شما زماني كه دامنه خود را در نيك هندلي كه توسط خودتان در نيك رزرو ميكنيد و اين كار باعث ميشه كه تمام اختيارات كامل دامنه در اهتيار خودتان باشد

شما براي ثبت دامنه نياز به پرداخت كننده داريد . اين پرداخت كننده ميتواند خود نيك يا نماينده نيك و يا زير نماينده نيك ميتواند باشد . بدليل اينكه شما فقط رابط مالي را داريد تعقير ميدهيد در هيچ صورتي امكان از دست دادن دامنه وجود ندارد براي شما تازه اگر رابط فني را هم تعقير دهيد ان رابط فقط ميتواند dns هاي شما را تعقير دهد و نه مالكيت و .... بهتر است است بيشتر تحقيق كنيد

در خصوص ثبت دامنه : من دامنه شما را 3600 ثبت ميكنم تا متوجه روال كار بشويد و در همين جا بشما اعلام ميكنم تمام دوستاني كه اينجا اعلام امادگي كردند همه معتبر هستند

موفق باشيد

HKraToS

Registered User
لایک‌ها
5
عزیز من از همین آی آر پاور وب چندین تا دامنه خریدم ، چندین سال هم هست که باهاشون کار میکنم ، مشتری شدم دیگه :D
همچین چیزی ندیدم ، من که اعتماد دارم بهشون

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
من از یک جایی به اسم ارزان سافت جدیدا میگیرم، خوبه کارشون، مشکلی نداشتم.
فکر کنم تو گوگل سرچ کنی پیدا میشه

بالا