• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین و مطمئن ترین شرکت برای ثبت دامنه ir. با کمترین قیمت کدام است

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
من حدود 4 روز پیش از سایت persiangig.com یک دامنه آی آر به صورت آنلاین خریدم پولشم ( 14.500 ) از حسابم کم شد بعدش یک پیغام اومد که حداکثر تا 72 ساعت دامنه ثبت میشه ولی الان که از 72 ساعت هم میگذره هیچ خبری از ثبتش نیست تو سایت هم فقط آدرس ایمیل داره که هر چی میل زدم جواب نمی ده ، کسی می تونه کمک کنه ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من امروز ازین سایت دومین میخو استم بخرم همه کارم کرده بودم ثبت نام و ... بعد پول هم آنلاین ریختم
بعد وقتی میخاستم دومین ثبت کنم میزد که ارتباط برقرار با سایت نیک برقرار نمیشه بعد کلا سایت دیگه بالا نمیومد بعد چند ساعت بعد ۲ باره بالا اومد رفتم user name password بزنم که وارد سایت بشم میگه همچین username ساخته نشده لوووووووووول بعد گفتم شاید اشتباه میزنم رفتم تو میل دیدم همه چیزو درست میزنم بعد رفتم گزینه ارتباط با ما زدم دیدم نه شماره تلفنی تماسی هست نه آدرس شرکتی ....فقط ۱ میل گذاشتن
خلاصه پول مارو خوردن هیچ کسم جواب گو نیست
آقا از شرکت هایی که تو لیست سایت نیک هست بخرین
بعد قبلش برین زنگ بزنید ببینید ااصلا کسی جوابگو هست بعد برین دومین بخرین

من username passwordam میزنم میگه همچین user pass نداریم خوبه که mailesh تو gmail هست و پاک نکردم صبح وصل میشد به اکانت اما نمیشد دامنه گرفت ما الان دیگه وصل به اکانتم هم نمیشه بعد شما که با این شرکت کار میکنی میشه ۱ شماره آدرس چیزی ازش به ما بدی ۱ آیدی این شرکت هیچ چیزی نداره که آدم پیگیری کنه حتی

سلام،

بنده مدیر پرشین رجیستر هستم.
دقیقاً نمیدونم مشکل شما چیه ولی با ایمیل در تماس باشید 100% پاسخ خواهیم داد.
اگه پرداختی صورت گرفته، اگه ثبت نامی صورت گرفته، اگه دامینی ثبت شما، و و و ... تمامی اونها به صورت آرشیو موجوده (نیک، حساب بانکی، زرین پال و دیتابیس) اگه نیاز باشه خدمتتون ارائه میدیم.
info[at]persianregister[dot]ir

بابت مشکل پیش آمده (نمیدونم چیه هنوز) از شما معذرت خواهی میکنیم ...

ارادتمند

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
من username passwordam میزنم میگه همچین user pass نداریم خوبه که mailesh تو gmail هست و پاک نکردم صبح وصل میشد به اکانت اما نمیشد دامنه گرفت ما الان دیگه وصل به اکانتم هم نمیشه بعد شما که با این شرکت کار میکنی میشه ۱ شماره آدرس چیزی ازش به ما بدی ۱ آیدی این شرکت هیچ چیزی نداره که آدم پیگیری کنه حتی

PR وب سایت معتبری هست برای ثبت دامنه احتمالاً یک مشکل فنی بوده تماس بگیر با ایمیل حتماً بررسی و حل میشه. :)

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
من دیروز یک دامنه ثبت نام کردم اما تا الان وضعیتش نوشته در انتظار تایید ، کسی میدونه معمولا چقدر زمان می بره واحد ثبت تاییدش کنه ؟

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
سلام
من دیروز یک دامنه ثبت نام کردم اما تا الان وضعیتش نوشته در انتظار تایید ، کسی میدونه معمولا چقدر زمان می بره واحد ثبت تاییدش کنه ؟

بعد از تعطیلات

تاپیک منحرف نشه!

amiri27

Registered User
لایک‌ها
37
بعد از سايت پرشين رجيستر، ميتونيد از سايت sa1601.ir هم استفاده کنيد:
http://www.sa1601.ir

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

درويش

Registered User
لایک‌ها
203
منم PersianRegister.ir رو توصیه می کنم. هم پرداختشون خیلی سریعه هم جواب ساپورتشون. من یه دات ای آر تازگی ها باهاشون رجستر کردم خیلی راحت و بی دردسر بود.

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
من از
https://secure.iranic.com/fa/index.cfm
گرفتم 5 هزار تومن حساب کردن 150 تومن هم مالیات
اولین بارم بود که دامنه ثبت کردم برای تمدید می تونم از پرشین ریجستر اقدام کنم
راستی این دامنه من هم هنوز تو مرحله ثبت مونده زنگ زدم شرکت گفتم تا بعد تعطیلات
مثلا خدمات الکترونیکه

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
هزینه یک ساله ای ار الان چنده ؟

valasan

Registered User
لایک‌ها
0

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
بله سیستم نیک و 2-3 مورد دیگر نیز هست که بهترینشان همین هست ولی جدیدا هنگام ثبت و پرداخت با خطای زیادی مواجه میشویم که احتمال زیاد از برنامه شون هست/.

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
ما برای پرداخت و تمدید هامون از پرشین رجیستر استفاده میکنیم. www.Domainz.ir

بالا