• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین و کامل ترین نرم افزار های آندروید را در این تاپیک مشاهده کنید

M+D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان امیدوارم بتونم با قرار دادن بهترین و کامل ترین نرم افزار های آندروید شما را راضی نگه دارم از امروز تا وقتی که زنده هستم و وقتم آزاد باشد بهترین نرم افزار ها را میزارم به زودی شروع میکنم به گذاشتن نرم افزار ها فعلا در حال جمع آوری هستم

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام دوستان امیدوارم بتونم با قرار دادن بهترین و کامل ترین نرم افزار های آندروید شما را راضی نگه دارم از امروز تا وقتی که زنده هستم و وقتم آزاد باشد بهترین نرم افزار ها را میزارم به زودی شروع میکنم به گذاشتن نرم افزار ها فعلا در حال جمع آوری هستم
:confused:

Last edited:

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32

دو هفته پيش يه تايپيک زدى رفتى؟
مديران لطفا پاک کنن اين تايپيکو

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

arameshsahel

Registered User
لایک‌ها
92
یه پیشنهاد برا کمک کردن به این تاپیک بیاید خودمون مایه بذاریم و به هدف برسیم.

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
خب مشکلی برای معرفی نرم افزار نیست ولی یه چیزی رو مشخص بفرمایید . الان با وجود مارکت ها و سایت هایی که با لینک مستقیم دارن برنامه میذارن ما الان چیکار کنیم ؟ فقط معرفی کنیم یا نه لینک هم بدیم ؟ شما اینو مشخص کنید از همین الان شروع میکنیم . بعد اینکه توضیح و عکس و کلی چیز میز هم بذاریم یا در حد اسم و یه توضیح مختصر . اگر واقعا میخواید خوب فعالیت کنیم در این زمینه یه دسته بندی درست هم لازمه مثل خیلی سایت های موبایل دیگه . من از الان شروع میکنم معرفی ولی دو روز دیگه خودتون گم میکنید برنامه ها رو . باز شما امر بفرمایید من یکی خودم آمادگی دارم واسه اینکار .

arameshsahel

Registered User
لایک‌ها
92
ممنون
لینک بذارید تا سردرگم نشیم.اگه علاوه بر اسم از عکس و توضیح هم استفاده کنید خوبه.من خودم ارک اس دارم با بعضی از اندرویدها مشکل دارم.

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
من هم موافقم.
اولیش را هم خودم میذارم.

Where’s My Perry
Where’s My Perry یک بازی فیزیکی بسیار زیبا در سبک بازی where's my water می باشد و همانند آن بازی هدف استفاده از آب در اشکال مختلف آن به صورت جامد ( یخ ) ، مایع و گاز ( بخار ) به منظور حل کردن معما می باشد .
این بازی که از گرافیک بسیار زیبایی برخوردار است به شدت اعتیاد آور بوده و شما را خود غوطه ور خواهد کرد ! بیش از ۸۰ مرحله مختلف در ۴ فصل متفاوت انتظار شما را می کشنند .
Wheres-My-Perry-3.jpgWheres-My-Perry.jpg

لینک دانلود

Last edited:

arameshsahel

Registered User
لایک‌ها
92
اول ممنون.دوم چرا وسط کار ارور میده .

arameshsahel

Registered User
لایک‌ها
92
درسته یعنی ارور نمیده?اخه امتحان کردم چندبارنشد.

arameshsahel

Registered User
لایک‌ها
92
با کلی ذوق دان کردم گوشی اجرا نکرد:-(

arameshsahel

Registered User
لایک‌ها
92
فهمیدم مشکل گذاشت چون به زبان فارسی بود گوشی اجرا نکرد به انگلیسی کردم اجرا شد.

arameshsahel

Registered User
لایک‌ها
92
بچه ها بیاین بازم نرم افزار و بازی بذارین.

بالا