اینا رو که هیچ کدوم من ندیدم از اسماشونم معلومه مال خاور دورن پس انیمیشنای شرکتای بزرگی مثل والت دیزنی کجاس به نظر من بهترین انیمیشن شیر شاهه
بلیچ
کم کم دارم به سمت ناراتو هم کشیده می شم ولی ... بلیچ همچنان سر جاش هست![]()
کنشن هم تو برنامه ی تابستون می زارمش ....![]()
برادر يه تاپيک انيميشن با آرشيو بيشتر از 120-130 تا انيمه اينجا تو PT داريم!من هم هيچكدام از اينها را نديده ام![]()
برادر شياندر ضمن من می دونم که ملکه والا مقاممون خیلی خوش قلب تر ازاونه که ....![]()
برادر شيان
inuyasha کوش؟:blink:
gundam seed کجاست؟:blink:
hana yori dango پس چی شد؟:blink:
death note چی؟:blink:
...
جرمت سنگينه ... :lol:![]()
فقط بليچ :happy: يك انتقاد سازنده ! اگر اسمها غير از زبان شيرين فارسي به زبان اجنبي هم نوشته ميشد بهتر بود . چرا ؟ چون اگر كسي بخواد يه انيمه خوب پيدا بكنه مياد ببينه بيشتري راي مال كدام انيمه بوده بعد بايد بره از anime list پيداش كنه ببينه كي شير ميكنه . مصيبتش دقيقا اينجاست چون املاي انگليسيشو بلد نيست !
من نميتونم به اينويشا رأی بدم ...برای اولین بار دو نوبت از یه مدیر در خواست اضافه کردن گزینه ها رو کردم!مهلت رای گیریو سی روز گزاشتم مناسبه!![]()
برای اولین بار دو نوبت از یه مدیر در خواست اضافه کردن گزینه ها رو کردم!مهلت رای گیریو سی روز گزاشتم مناسبه!![]()
من نميتونم به اينويشا رأی بدم ...به death note هم همينطور!![]()
يه رأی از جانب من برای اينا در نظر داشته باشين ...
![]()
خیلی نامردین:hmm:
حالا بعد از رای دادن میاین 2-3 تا از انیمه های خوب دیگه رو میزارین:wacko: هر وقت میام اینجا حالم گرفته میشه![]()
علتش اینه که بیشتر بچه ها قبل از اضافه شدن این 2 تا رای دادن واسه همین دیگه نمی تونن رای بدن![]()