من فکر میکردم ریال هست.
بعدش 6 درصد نزول میدن؟ مطمئنی؟ وام بانکیش 6 درصد نیست بعد نزول کمتر از وام باشه سودش؟
نه بابا کی میاد 6 درصد نزول بده ؟ اگه اینجوری بود که دیگه کسی دنبال وام بانکی نمیرفت
هر چند من با نزول موافق نیستم
من فکر میکردم ریال هست.
بعدش 6 درصد نزول میدن؟ مطمئنی؟ وام بانکیش 6 درصد نیست بعد نزول کمتر از وام باشه سودش؟
من فکر میکردم ریال هست.
ماهی چقدر قسطش هست ؟ چند ساله ؟ بهره چند درصد؟
200 تا رو مگه چنج کردی که میگی یورو بشه 4000 تومن ضرر میکنی ؟
رفیق شما نحوه محاسبه سود رو یه رفرش بکن واسه خودت .
یه سود ماهانه داریم یه سود سالانه . بانکها 6 درصد یا 14 درصد یا بیست درصد منظورشون سود سالیانه هست (12 ماه ) ینی تو 12 ماه مثلا 6 درصد سود میگیره
نزول و ربا سود ماهیانه هست . ینی صد میلیون بگیری باید برج به برج 6 میلیون سود بدی
نه عزیز من منظورم سود سالیانه ست فکر نمیکنم استارتر منظورش ماهیانه 7% باشه اون هم سالیانه منظورشه منم سالیانه. حالا نزول خورا ماهیانه میگیرن رو دیگه نمیدونم.
/
فتک این وامی که میگی رو چه حسابی میدن؟ برای واردات گرفتی؟
یادم باشه یه سری صحبت بعدا با هم بکنیم خیلی آف تاپیک شد D:وام برای خرید دفتر تو خارج گرفتم
یادم باشه یه سری صحبت بعدا با هم بکنیم خیلی آف تاپیک شد D:
باشه. من که آلزایمر دارم ، خودت یادت باشه دیگه
باشه. من که آلزایمر دارم ، خودت یادت باشه دیگه
یادت باشه منم صحبت کنم باهات.
ا محسن تویییییی ؟ حالا آخرش دور هم جمع میشیم که صحبت کنیم ، یادمون نمیاد که میخواستیم راجع به چی حرف بزنیم !
شما جواب نمیدی . پی ام فرستادم واست . چک کن یه جواب بده ببینم رسید؟بحث وام و سود و نزول و بهره داغ شد و کسی جواب ما رو نداد :wacko:
من الان تو این فکرم که اگه نتونم با این پول کاری بکنم، اصلا نگیرمش و خودمو نندازم به دردسر.
به همین خاطر از دوستان خواهش میکنم نظر بدن که با این پول چه مدل سرمایه گذاری جواب میده.
ممنون