• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین کتابهایی که در مورد سینما پیدا میشه

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
4y0r11y.jpg

4zctd79.jpg

Hollywood Stars

یه جور IMDbه مکتوبه! (ولی نه به اون کاملی) فقط بیوگرافی مختصر ستاره ها و یه عکس (در مورد معروفترها چندتا) ازشون داره و بیشترش هم اختصاص داره به هنرپیشه های کلاسیک. کتاب خوبیه ولی به خاطر عکسهاش!!! چون خیلی بیشتر از این چیزی رو که این تو نوشته میتونید تو وب پیدا کنید.

637t550.jpg

504sowz.jpg

The Complete History of Oscar

این یکی رو خیلی دوست دارم! البته تا اسکار سال 2001 رو بیشتر نداره ولی چیزهایی که راجع به پشت صحنه ی اسکار هر سال و نحوه ی برگذاری اون نوشته جالبه. قسمت های مختلفی که داره ایناست:

Firsts: اتفاق هایی که در اسکار هر سال برای اولین بار افتاد (راجع به نحوه ی برگزاری، اولین های بازیگرها، اولین های کارگردان ها و ...)
Sins of omission: کسانی که باید کاندید میشدند یا می بردند و ... نبردند!
Always the bridesmaid never a bride: کسانی که با وجود کاندیدا شدن به مراتب هیچ وقت اسکار نبردند!
Role reversals: نقش هایی که اول توسط بازیگر دیگه ای رد شده بودند ولی کسی رو که اون نقش رو قبول کرد اسکاری کردند!
Unmentionables: همون قسمت خاله زنکی مراسم!
+ برنده ها و نامزدهای اسکار هر سال، محل برگزاری، host مراسم و ...

4kyniwm.jpg

تدوین فیلم و ویدئو
نویسنده: راجر کریتندن
مترجم: روبرت صافاریان
نشر مرکز

اگه به هنر تدوین علاقه دارین شدیدا توصیه میکنم! از تاریخچه ی تدوین و مکتب مونتاژ شروع کرده و درباره ی بعضی کارگردان های معروف (وایلر، وایلدر، اوزو، پولانسکی و ...) و تدوین تو کارهاشون گفته و رسیده به قسمت تکنیکی ماجرا مثل رابطه ی تدوین و فیلمبرداری، صدا و تدوین و ....

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میگم Hollywood Stars و The Complete History of Oscar از داخل کشور ( مثلا شهر کتاب ) تهيه شدن يا به طريق ديگری
birgits_snill.gif

soheil_SS

Registered User
لایک‌ها
0
اسم کتاب مصاحبه با بیلی وایلدر چیه seymour جان؟! (آخه وایلدر جزو پنج کارگردان مورد علاقمه... :cool: )
یادمه پارسال در جستجوی پدرم رو به همراه چند تا کتاب دیگه از IRANBIN.COM سفارش دادم (خیلی مشتاق این کتاب بودم آخه) ولی همه سفارشام دستم رسید جز در جستجوی پدرم! گفتن تموم شده! ... اون هم باید کتابی خوبی باشه...

دوست عزیز من این کتاب را خواندم.
چندان کتاب مفیدی نیست.
بیش از آنکه راجع به همفری بوگارت باشد در مورد پسرش شان بوگارت است.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوست عزیز من این کتاب را خواندم.
چندان کتاب مفیدی نیست.
بیش از آنکه راجع به همفری بوگارت باشد در مورد پسرش شان بوگارت است.
من که خیلی خوشم اومد از کتابش ... سلیقه اس دیگه ...
yes4.gif

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من علاقمندم اين "كتاب تدوين" رو تهيه كنم. بايد خوب باشه. جاي خاصي رو سراغ داريد ؟

در مورد كتاب هاي سينمايي اين زندگينامه هاي بازيگران ترجيحا بايد زبان اصلي شون رو خوند چون اينقدر
مميزي مي شن كه آدم ديگه رغبتي براي خودندشون نداره. نمونه اش يه زماني من كتاب "آنتوني كويين"
رو خوندم اما مشخص بود كه خيلي ازش زده بودن . يه دفعه دو سال جلو مي رفت يا چند تا فيلماش توش
نبود. بعدا فهميدم كه زبان اصليش 300 صفحه بوده اما فارسي اش 160 صفحه شده !

اگر كسي از دوستان زندگينامه خوب ( كه خودش واقعا خونده باشه و لذت برده باشه ) سراغ داره معرفي كنه
ممنون ميشيم. ترجيحا انگليسي يا اگه فارسي هست با حداقل سانسور و ترجمه روان.

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
میگم Hollywood Stars و The Complete History of Oscar از داخل کشور ( مثلا شهر کتاب ) تهيه شدن يا به طريق ديگری
birgits_snill.gif

اینا رو از بلاد خارجه برای ما اوردن و پولش رو گرفتن! (رو هم 30 هزار تومن که من کف کرده بودم چرا انقدر ارزونه!)

من علاقمندم اين "كتاب تدوين" رو تهيه كنم. بايد خوب باشه. جاي خاصي رو سراغ داريد ؟

من خودم از انتشارات پارت تو انقلاب خریدم. تو خیابون 12 فروردین. کلا اون انتشارات مرکز کتابهای هنریه به خصوص سینما و موسیقی.

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا اگه ممكنه چند تا فروشگاه خوب توي تهران يا شيراز كه مركز فروش
كتاب ها و پوسترهاي سينمايي باشن معرفي كنيد.. مورد نياز هست شديدا" :)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نشر چشمه پوستر زیاد داشت ...(زیر پل کریمخان) ... غیر از اون ، روبروی دانشگاه تهران ، زیاد هست مغازه هایی که پوستر بفروشن ... ولی یه مرکز مشخص شک دارم وجود داشته باشه ، اگه هست به ما هم بگید ...

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نشر چشمه پوستر زیاد داشت ...(زیر پل کریمخان) ... غیر از اون ، روبروی دانشگاه تهران ، زیاد هست مغازه هایی که پوستر بفروشن ... ولی یه مرکز مشخص شک دارم وجود داشته باشه ، اگه هست به ما هم بگید ...

ممنون سمور عزیز

آیا توی شیراز هم کسی سراغ داره ؟!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
يه سايت سراغ ندارين کتاب بياره ارزون
يه سايت با اعتبار و کيفيت Iranbin ولی نه با این قيمت (
302.gif
)
خيلی دنبال این 2 تا هستم
girl_sigh.gif

The Noir Style​

34xq98w.jpg

Film Noir

2ajcmsw.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کسی یه کتاب با موضوع بررسی ژانرهای سینمایی نمیشناسه؟

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
يه سايت سراغ ندارين کتاب بياره ارزون
يه سايت با اعتبار و کيفيت Iranbin ولی نه با این قيمت (
302.gif
)
خيلی دنبال این 2 تا هستم
girl_sigh.gif

The Noir Style​

34xq98w.jpg

Film Noir

2ajcmsw.jpg

این سایت iketab.com هم هستش که سفارش میدی کتاب ها رو برات میاره. البته خب پولش رو قبلش میگیره! باید زنگ بزنی بهشون کد کتاب رو بدی قیمت تموم شده رو بهت میگن. برای کتاب melancholy death of oyster boy که قیمت پشت جلدش 13 دلار بود به من 29 تومن گفتند! و البته من سفارش ندادم به خاطر همین تضمین نمیکنم اگه سفارش بدی سالم به دستت برسه :D
یه جای دیگه هم هست که من فقط شنیدم و دقیق نمیدونم. یکی از دوستهام کتاب اولیس و دوبلینی ها رو به "انتشارات معاصر" (شاید هم اشتباه کنم ولی تا اونجایی که یادمه اسمش همین بود) سفارش داده بود و قیمت هر کدوم حدود 10 تومن در اومده بود. البته خبر ندارم که قیمت پشت جلد چقدر بوده، دست دو بوده و به حراجی خورده بوده و .... ولی میتونم بپرسم برات!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این سایت iketab.com هم هستش که سفارش میدی کتاب ها رو برات میاره. البته خب پولش رو قبلش میگیره! باید زنگ بزنی بهشون کد کتاب رو بدی قیمت تموم شده رو بهت میگن. برای کتاب melancholy death of oyster boy که قیمت پشت جلدش 13 دلار بود به من 29 تومن گفتند! و البته من سفارش ندادم به خاطر همین تضمین نمیکنم اگه سفارش بدی سالم به دستت برسه :D
یه جای دیگه هم هست که من فقط شنیدم و دقیق نمیدونم. یکی از دوستهام کتاب اولیس و دوبلینی ها رو به "انتشارات معاصر" (شاید هم اشتباه کنم ولی تا اونجایی که یادمه اسمش همین بود) سفارش داده بود و قیمت هر کدوم حدود 10 تومن در اومده بود. البته خبر ندارم که قیمت پشت جلد چقدر بوده، دست دو بوده و به حراجی خورده بوده و .... ولی میتونم بپرسم برات!

سايت خوبيه ولی به نظر گرون میاد با توجه به قیمتی که برای Melancholy Death of Oyster Boy داده يعنی اگر The Noir Style که $43 هست رو بخواد بياره نزديک 96.000 میگيره ( نميرزه
352nmsp.gif
)
میشه در مورد انتشارات معاصر سوال کنی ببينی شرايط'شون به چه صورت هست
1657.gif

تشکر فراوان
thankyou.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کسی یه کتاب با موضوع بررسی ژانرهای سینمایی نمیشناسه؟
چرا میشناسم مانرک جون. یه کتاب هست به نام(( بی تفاوتی دوستان به کسی که میخاد بهش کتاب معرفی کنن)) کتاب خوبیه .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نشر نی هم موارد خوبی داره ، مخصوصا سری 100 سال سينما / 100 فيلمنامه ( البته جديد نيستن )
يه نگاه به سايت'ش انداختم کتاب های زير چشم'م رو گرفت / کسی گرفته !؟ نکته منفی / مثبتی چيزی
297.gif

sargi_b_536.jpg
shomal_b_513.jpg

shekar_b_582.jpg
mard_b_383.jpg

nosferat_b_638.jpg
shargh_b_275.jpg

korasava_b_543.jpg
havard_b_595.jpg

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
نشر نی هم موارد خوبی داره ، مخصوصا سری 100 سال سينما / 100 فيلمنامه ( البته جديد نيستن )
يه نگاه به سايت'ش انداختم کتاب های زير چشم'م رو گرفت / کسی گرفته !؟ نکته منفی / مثبتی چيزی
297.gif

sargi_b_536.jpg
shomal_b_513.jpg

shekar_b_582.jpg
mard_b_383.jpg

nosferat_b_638.jpg
shargh_b_275.jpg

korasava_b_543.jpg
havard_b_595.jpg
چند تا دارم
شمال به شمال غربی رو دارم . متن به زیبایی ترجمه شده و متونی که تو فیلمنامه بوده و تو فیلم نبوده هم توش اشاره شده . آخرش بیوگرافی خیلی خوبی از هیچکاک داره که حدود ۲۰-۲۵ صفحه است
در مورد خود فیلم هم مطالب جالبی توش پیدا میشه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چند تا دارم
شمال به شمال غربی رو دارم . متن به زیبایی ترجمه شده و متونی که تو فیلمنامه بوده و تو فیلم نبوده هم توش اشاره شده . آخرش بیوگرافی خیلی خوبی از هیچکاک داره که حدود ۲۰-۲۵ صفحه است
در مورد خود فیلم هم مطالب جالبی توش پیدا میشه

پس چرا تا الان صدا 'ت در نيومده بود
vahidrk.gif

يه بررسی کنيم از استاد ( خود'ش و جانبی ) چه چيزهايی ترجمه & چاپ شده
73.gif

سينما به روايت هيچکاک
هيچکاک هميشه استاد
لاکان - هيچکاک
صحبت شيطان
سرگیجه
شمال به شمال غربی

دیگه چی منتشر شده !؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
پس چرا تا الان صدا 'ت در نيومده بود
vahidrk.gif

يه بررسی کنيم از استاد ( خود'ش و جانبی ) چه چيزهايی ترجمه & چاپ شده
73.gif

سينما به روايت هيچکاک
هيچکاک هميشه استاد
لاکان - هيچکاک
صحبت شيطان
سرگیجه
شمال به شمال غربی

دیگه چی منتشر شده !؟
هیچکاک در قاب - بیضایی
کتاب کوچک کارگدانان - آلفرد هیچکاک
فیلم نوشته ی روانی
روانی
فیلم نوشته ی پنجره عقبی
....

به چیز می ری بخوای همشو پیدا کنی !

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
کتاب کوچک کارگردانان - آلفرد هیچکاک

من اینو دارم ... نوشته پل دانکن (انتشارات کتاب آوند دانش)

بعد از چند صفحه توضیح درباره هیچکاک، تمام فیلم هاشو یکی یکی معرفی و نقد می کنه که نقد و معرفی هر فیلم حدود 2-3 صفحه اس.

کتاب خوبیه، ولی بیشتر به عنوان یه کتاب مرجع تا یه کتاب نقد و بررسی
7174.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تمام فیلم هاشو یکی یکی معرفی و نقد می کنه که نقد و معرفی هر فیلم حدود 2-3 صفحه اس.

اینطوری که عاليه / من تصميم داشتم صفحه های مربوط به هرفيلم از " هيچکاک هميشه استاد " رو کپی بگيرم و به هم وصل کنم ( که خلاصه - مفید باشه )
فقط " اینجا " پيدا نشد ..

بالا