سلام دوستان
کسی آمار دانشگاه های مالزی رو داره؟
من خودم دانشجوی دانشگاه تهرانم
میخوام بینم دانشگاه به درد بخور داره یا اگه داره چطور بورس میدن؟
مالزی کشوری با مردم آشغال و بی تمدن و نژادپرست و به شدت دو رو است که هیچ خیری از اونا به خارجی ها نمی رسه. خودم الان پشیمونم دارم دنبال جای دیگری می گردم. هیچ وقت با مردم بی فرهنگ نشیت و برخواست نکن. و گر نه همون ایران بهترین گزینه می بود.
مالزی کشوری است اسلامی. والسلام
به خارجی ها نمره ی پایین تر می دهند. والسلام
از ایران اوضاع دانشگاه هاش(به غیر از رنک صوری اش) داغون تره. والسلام
اقامت عمرا! فاند عمرا!
مالزی در آسیا واقع شده. همین دلیل کافی است!
آخرش تصمیم با خود شما
از دوستانی بپرس که واقعا اینجا بودند. و گر نه تو این سایت ها یک کلمه حرف حساب در مورد مالزی نمی شنوی. مخصوصا سایت های ایرانی.
همه ش دروغ دروغ دروغ
ایرانی های مالزی را ببینی که دلت می خواد بالا بیاری
عذر می خوام یک مشت بچه اوبی
برو به سمت غرب دنیا!
نصف بیشتر این سایت ها که در مورد مالزی می نویسند یا واسه ی جیب خودشون می نویسند یا از روی ویکی پدیا "مالزی کشوری است سرسبز با ... جمعبت و ...." و خلاصه از این جور مزخرفات. و یا از روی وب لاگ های همدیگه دارند کپی می کنند.
پولت رو جای درست خرج کن. پول هم نداری سر مردم رو کلاه بگذار و با پولش از ایران فرار کن. فرار.
دلت خیلی پره رفیق!!
اما خب من نظرم اینه که آدم باید از یه جایی شروع کنه دیگه ، من خیلی ها رو میشناسم چه فامیل چه دوست که رفتند مالزی و چند سالی اونجا بودن و دذ حال حاضر هم بهترین کشورهای دنیا دارن تحصیل میکنند ( نروژ ، فنلاند و کانادا ) در مورد ایران هم به نظر من به جز چند کشور بدبخت و زلیل مرده ، هر جایی که بری بهتر از اینجا هست!!
دوستان شما از همون اول هم می تونستند برند به اون کشورها. معمولا اطلاعات ما کافی نیست. چند سال از ایران میاییم بیرون و تازه می فهمیم چی به چیه.
و گر نه مالزی چندان سکوی پرشی نیست.
خودم تمام عمرم را درس خوندم نه از ایران خیری دیدم و نه از مالزی. در هر دوش مثل سگ با آدم رفتار می کنند. آسیایی هستند دیگه. چه انتظاری میشه ازشون داشت؟
بعد یک عمر درس خوندن هنوز آینده م رو هواست. تازه به این نتیجه رسیدم که آنچه به آن نیاز داشتم فقط پول بود نه لیاقت علمی!
نه دکتر حسابی بدون پول دکتر حسابی شد و نه هیچ کس دیگه. تمام اینا با خرشانسی اسمشون جزو نوابغ ثبت شد.
پول آدم مرده را زنده می کنه. احمق ترین و کند ذهن ترین دانشجو ها رو به آمریکا می بره.
پول داشته باشی ...
ولش کن. نه حال صحبتشو دارم و نه حال جر و بحثش رو
اینو خوب اومدی. اما نکته ش اینجاست که عوام الناس این چیزا براشون مهم نیست. مخصوصا تو مالزی که مردم اون قدر سواد ندارند که بفهمند که چه کسی با سواده و چه کسی بی سواد. حالا باز به ایرانی های ایران که برخی شون از بچه های مایه دار بی سواد متنفرند.(البته به هیچ وجه نمی گم ایران خوبه)منتهی اینجور افراد وقتی بخوان توی یک جمع 2 کلام صحبت کنند نمیتونند.