• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین کیفیت عکس و فیلم با قیمت حدود 240

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از korosh bozorg :
درسته
واقعا کار سخت شد!
مشه میون عکس انداختن و فیلم گرفتن یک دوربین 220 تومنی و عکس و فیلم کا 750 یک سنجش و مقایسه ای کرد؟
با اون پول دوربین چند مگاپیکسلی میشه خرید! آیا کا 750 فلش داره و مشه شب با کیفیت یک دوربین دیجیتال 220 تومنی عکس گرفت؟ و...

البته کیفیت فیلم کا 750 در حد متوسطه که البته تقریبا مشابه تمامی گوشیهای همرده خودشه .. خوب مسلمه با 220 تومن میتونی یه دوربین خیلی خوب نسبت به دوربین کا 750 داشته باشی .. ببین اصلا کلا تکنولوژی دوربینهای گوشیهای موبایل قابل قیاس در اکثر موارد با یه دوربین دیجیتال نیس .. البته سونی داره کا 800 رو به بازار میده که 3.2 مگا پیکسلیه وسایبر شات هم تو تبلیغش اومده .. که خواهیم دید بخاطر همین مورد قیمتش بالا خواهد بود .. .// ببین با 220 تومن مثلا میتونی یه دوربین نیکون 4 مگا پیکسلی با 3 برابر زوم اپتیکال بگیری .. اصلن همین زوم اپتیکال یه زوم حتی 20 برابر دیجیتال رو میخوره که روی تمامی گوشیهای فعلی اساس زوم دیجیتاله ( البته کا 800 زوم 2 اپتیکال خواهد داشت) ولی کا 750 زوم 4 برابر دیجیتال داره که در مقابل مثلا همون نیکون که گفتم هیچه .. پس تو تفاوت کیفیت یه ذره هم شک نکن که یه دوربین 220 تومنی دوربین همه این گوشیا رو میخوره ...

بله کا 750 فلش داره و کیفیت عکاسی تو شبش اونجوری که من دیدم بین گوشیهای همردش(نوکیا ها) بسیار عالیه .. ولی در هر صورت از لحاظ دوربین به هیجوجه شک نکن که کیفیتش قابل قیاس با دوربین دیجیتال نیس ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درسته
واقعا کار سخت شد!
مشه میون عکس انداختن و فیلم گرفتن یک دوربین 220 تومنی و عکس و فیلم کا 750 یک سنجش و مقایسه ای کرد؟
با اون پول دوربین چند مگاپیکسلی میشه خرید! آیا کا 750 فلش داره و مشه شب با کیفیت یک دوربین دیجیتال 220 تومنی عکس گرفت؟ و...

به نظرم من اگر فقط عکس برات مهمه . برو یک دوربین دیجیتال بخر . کا 750 کار دوربین دیجیتال رو نخواهد کرد. یک دوربین چینی خوب با 5 مگاپیکسل شاید با 120 هم بشه خرید کیفیت رنگها هم بهتر خواهد بود.

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
خب دوستان راستی که گزینش ها سخت شد!
اما تا 10 روز آینده تصمیم رو خواهم گرفت. از اونجایی که گزینه ها برابر هستند, پس گونه ای قرعه کشی راه انداختم برای خودم که اگر بهای این گوشی به 235 رسید(بهای کنونی بدون هندس فیری بلوتوث 239 هست) این رو به فال نیک بگیرم و گوشی رو بخرم. وگرنه یک دوربین 150 تومنی و یک ام پی تیری 30 تومنی و یک گوشی 50 یا 60 تومنی.
تنها سه پرسش:
1. آیا دوربین دیجیتال 150 تومنی فیلم برداری خوب و با کیفیتی انجام میده یا تنها قدرت عکس برداری خوبی داره نصبت به گوشی؟
2. من ویژگی های دو گوشی کا750 و دبلیو 800 رو با هم سنجیدم و تنها فرق را در بخش حافظه دیدم!!!! اما قیمت دست کم 40 یا 50 هزار تومن بیشتر هست.!!!!!
3. کا750 آی و معمولی با هم چه تفاوتی دارند و کدام یک بهتر هستند و از نظر قیمت با هم برار هستند؟
سپاسگزار

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اما تا 10 روز آینده تصمیم رو خواهم گرفت. از اونجایی که گزینه ها برابر هستند, پس گونه ای قرعه کشی راه انداختم برای خودم که اگر بهای این گوشی به 235 رسید(بهای کنونی بدون هندس فیری بلوتوث 239 هست) این رو به فال نیک بگیرم و گوشی رو بخرم. وگرنه یک دوربین 150 تومنی و یک ام پی تیری 30 تومنی و یک گوشی 50 یا 60 تومنی.
تنها سه پرسش:
1. آیا دوربین دیجیتال 150 تومنی فیلم برداری خوب و با کیفیتی انجام میده یا تنها قدرت عکس برداری خوبی داره نصبت به گوشی؟
2. من ویژگی های دو گوشی کا750 و دبلیو 800 رو با هم سنجیدم و تنها فرق را در بخش حافظه دیدم!!!! اما قیمت دست کم 40 یا 50 هزار تومن بیشتر هست.!!!!!
3. کا750 آی و معمولی با هم چه تفاوتی دارند و کدام یک بهتر هستند و از نظر قیمت با هم برار هستند؟
سپاسگزار

من هم با این اوصاف که داره پیش میره میتونم به 200 تومن کا 750 امیدوار باشم:lol: // ببینید کیفیت فیلم این گوشیا همه متوسط رو به ضعیفه یعنی کلا به درد نمیخوره!!! در مورد دوربین هم یکمی بهتره ولی خوب با اون قمیت نمیدونم بتونین دوربین با فیلم خوب گیر بیارین .. // 2. البته تفاوت های کوچیک دیگه دارن که میشه به پخش 30 ساعت موسیقی در حال خاموش دبلیو 800 اشاهر کرد و خوب تیریپ دوتا گوشی که رنگ دبلیو 800 خیای ضایس به نظرم! البته شما توجه کن دبلیو 800 کارت 512 مگی همراهشه و کا 750 64 مگی .. که اگه بخوای واسه کا 750 هم مموری بگیری همون قیمت 50 تومن میذاره رو دستت و هم قیمت دبلیو 800 میشه ... // 3. اون آی پسوند کا 750 به معنی اینترنشنال هست که نشوندهنده محدوده توزیع گوشیه و به طور کل هیچ گوشی سونی اریکسونی(به گفته دوستان سونی!) نیس که بدون پسوند باشه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تنها سه پرسش:
سپاسگزار

در مورد دوربین باید با یک خریدار آشنا صحبت کنی تا دوربین خوبی گیر بیاد حتی از کاربرهای حرفه ای دوربین دیجیتال هم نپرس چون اونها هم معمولا از نیکون 400 تومنی به پایین کار نکردند و خبر ندارند . یک دوربین چینی که فروشنده ای آشنا تاییدش کنه مطمئنا کیفیتش چند برابر هر نوع موبایلی خواهد بود

کا 750آی با دابلیو 800 هم چندان تفاوتی نداره حتی دابلیو 900 هم از نظر دوربین فرقی با این گوشی نداره و یک سخت افزار دارند آی مخفف اینترنشنال هست و قاعدتا این نوع گوشی رو باید بگیرید تا ورژنهای مخصوص چین رو

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
من هم با این اوصاف که داره پیش میره میتونم به 200 تومن کا 750 امیدوار باشم:lol: // ببینید کیفیت فیلم این گوشیا همه متوسط رو به ضعیفه یعنی کلا به درد نمیخوره!!! در مورد دوربین هم یکمی بهتره ولی خوب با اون قمیت نمیدونم بتونین دوربین با فیلم خوب گیر بیارین .. // 2. البته تفاوت های کوچیک دیگه دارن که میشه به پخش 30 ساعت موسیقی در حال خاموش دبلیو 800 اشاهر کرد و خوب تیریپ دوتا گوشی که رنگ دبلیو 800 خیای ضایس به نظرم! البته شما توجه کن دبلیو 800 کارت 512 مگی همراهشه و کا 750 64 مگی .. که اگه بخوای واسه کا 750 هم مموری بگیری همون قیمت 50 تومن میذاره رو دستت و هم قیمت دبلیو 800 میشه ... // 3. اون آی پسوند کا 750 به معنی اینترنشنال هست که نشوندهنده محدوده توزیع گوشیه و به طور کل هیچ گوشی سونی اریکسونی(به گفته دوستان سونی!) نیس که بدون پسوند باشه!

کارت 512 مگی الان فکر کنم 17 تومن باشه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
کارت 512 مگی الان فکر کنم 17 تومن باشه

اون کارتهای مموری نوکیا هست که آشغاله و بعد 6 ماه هم خراب میشه این قیمت هست نه کارتهای سونی....کارتهای سونی از نوع Duo Pro هستند و یه 512 اش هم حدود 45-50 تومن هست و کیفیت هم چند برابر از کارتهای نوکیا بهتره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
اون کارتهای مموری نوکیا هست که آشغاله و بعد 6 ماه هم خراب میشه این قیمت هست نه کارتهای سونی....کارتهای سونی از نوع Duo Pro هستند و یه 512 اش هم حدود 45-50 تومن هست و کیفیت هم چند برابر از کارتهای نوکیا بهتره

نوکیا مموری کارت نمیزنه .
همینطوری هم لغت آشغاله رو خرج نکنید! کارت بستگی داره چه مارکی باشه بعضیهاش زود ممکنه خراب بشن بعضیهاش هم تا چند سال گارانتی دارند.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
همینطوری هم لغت آشغاله رو خرج نکنید! کارت بستگی داره چه مارکی باشه بعضیهاش زود ممکنه خراب بشن بعضیهاش هم تا چند سال گارانتی دارند.

اره کارتای سونی گرونتره خیلیم گرونتره تا چند وقته پیش که یه 512 مگیش حدود 65 تومن بود الان اینطور که گفتن شابد ارزونتر شده باشه .. ولی در قیاس با کارتایی که برای نوکیا استفاده میشه خیلی گرونتره .. اینکه چقد از نظر کیفیت هم بهتره اطلاعی ندارم ..

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :

چرا اتفاقا مموری کارت هم میزنه ....یه سری به مغازه های موبایل بزنید بگید مموری کارت با مارک خود نوکیا میخوام دارن...الان همین کوچیکها به اصطلاح Dual viltage هاش که نصف اون قبلی ها هستن با مارک خود نوکیا هست 26 تومن 256 مگ اش

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چرا اتفاقا مموری کارت هم میزنه ....یه سری به مغازه های موبایل بزنید بگید مموری کارت با مارک خود نوکیا میخوام دارن...الان همین کوچیکها به اصطلاح Dual viltage هاش که نصف اون قبلی ها هستن با مارک خود نوکیا هست 26 تومن 256 مگ اش

من ندیده بودم. به هر حال سوختن شیش ماهش مسلما حرف نادرستیه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :

این قضیه سوختن شیش ماهه هم احتمالا طی یه امارگیری از 2500 نفر دارنده و فروشنده این کارتها گرفته شده و کاملا منطق پشتش خوابیده ! نیاز به لینک هم نداره چون خودش لینکه!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :

ولی من خودم روی 3650 خدابیامرزم 4 سال پیش یه دونه از همین مموری های مثلا ارجینال نوکیا 128 مگ انداخته بودم که متاسفانه بعد از 6 ماه تعطیل شد و منم دیگه بی خیال مموری شدم و همون 16 رو انداختم روش...گفتم ارزش بیشتر از این رو نداره براش خرج کنم...

هنوز لاشه اش هم دارم...مساله اینه که من هردفعه با مموری ریدر کار میکردم دقت میکردم ابتدا eject بشه بعد دربیارمش ولی با تمام این مواظبت ها به 6 ماه کارش نکشید...برای همین میگم کیفیت نسبت به Duo Pro کمتره....اونا خیلی سگ جونتر هستن البته گرونتر هم هستن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ولی من خودم روی 3650 خدابیامرزم 4 سال پیش یه دونه از همین مموری های مثلا ارجینال نوکیا 128 مگ انداخته بودم که متاسفانه بعد از 6 ماه تعطیل شد و منم دیگه بی خیال مموری شدم و همون 16 رو انداختم روش...گفتم ارزش بیشتر از این رو نداره براش خرج کنم...

هنوز لاشه اش هم دارم...مساله اینه که من هردفعه با مموری ریدر کار میکردم دقت میکردم ابتدا eject بشه بعد دربیارمش ولی با تمام این مواظبت ها به 6 ماه کارش نکشید...برای همین میگم کیفیت نسبت به Duo Pro کمتره....اونا خیلی سگ جونتر هستن البته گرونتر هم هستن

با یه گل بهار نمیشه! حالا یک مموری داشتید 4 سال پیش سوخته . الان میگید هر مموری به گوشی نوکیا بخوره آشغاله؟!؟؟!؟!؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

تائيد ميشه
من خودم ديروز 512 مگ با مارك نوكيا رو قيمت گرفتم 35 تومن براي 6630
ولي بحث اينجاست كه با دوستان هم كه صحبت ميكرديم ميگفتند بعيد ميدونند اينا اصل باشه و اصلا توصيه خريدشو نمي كردند

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
در مورد دوربین باید با یک خریدار آشنا صحبت کنی تا دوربین خوبی گیر بیاد حتی از کاربرهای حرفه ای دوربین دیجیتال هم نپرس چون اونها هم معمولا از نیکون 400 تومنی به پایین کار نکردند و خبر ندارند . یک دوربین چینی که فروشنده ای آشنا تاییدش کنه مطمئنا کیفیتش چند برابر هر نوع موبایلی خواهد بود

کا 750آی با دابلیو 800 هم چندان تفاوتی نداره حتی دابلیو 900 هم از نظر دوربین فرقی با این گوشی نداره و یک سخت افزار دارند آی مخفف اینترنشنال هست و قاعدتا این نوع گوشی رو باید بگیرید تا ورژنهای مخصوص چین رو
نه واسه نوکیا آی و یا معمولی با هم فرق میکنن کی 750 معمولی نداریم و سه نوع داریم
k750a=america
k750c=china
k750i=international

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
نه واسه نوکیا آی و یا معمولی با هم فرق میکنن کی 750 معمولی نداریم و سه نوع داریم
k750a=america
k750c=china
k750i=international

صحبت نوکیا نبود! صحبت کا 750 بود! شما نوکیا شده براتون شبح! هر جا میرید هست!
:D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
صحبت نوکیا نبود! صحبت کا 750 بود! شما نوکیا شده براتون شبح! هر جا میرید هست!
:D
چرا پست نا مربوط میزنین ما نوکیا گاهی اوقات دو نوع داریم مثلا 6610 و 6610 آی که امکاناتشون فرق داره اما گوشیهای سونی اریکسون کلا یک نوع هیتن و سه پسوند i و a , c داریم و مثلا کی 750 معمولی نداریم و یکی از این 3 پسوند رو داره

بالا