• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشی موبایل تا 200 هزار با هر مارکی ؟؟!!

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام از کسانی که دستی بر این موضوعات دارن و شناخت کافی و تجربه دارن یه گوشی که تو این رنج بهترین باشه ( حالا چه 100000 چه 200000 ) معرفی کنن . اگر از روی تجربه و شناخت هم نظر بدن بهتره ( واسه خودم هم نمیخوام چون یه 2600 دارم که کلی باهاش حال میکنم:happy: واسه کسی میخوام ، خلاصه ضایع نکنین مارو ) امکانات و این چیزا هم خودتون میدونید . فقط تو این رنج با هر امکاناتو ظاهر و مارک و ... ولی خوب و بدرد بخور میدونم که هر کدوم هم یه نقصی دارن ولی روی هم رفته پیشنهاد بدین ( 10 تومن بالا پایین فرقی نمی کنه) ممنون ;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
K750 هست حدود 230 تومن

W700 هم 240 تومن

Z530 هست 150 تومن

W300 هم حدود 200 تومن

سلام ، نظرات خودتم اگه بگی که خیلی لطف کردی !
و اینکه اگه لطف کنی چند خطی هم راجع به مزایا و معایب اونها بنویسی
بدشم انیکه این طرف گوشی باز نیست که هی عوض کنه ! یه چیز کار کن باشه ! نکه مادام العمر ! ولی ازین اسباب بازی های یه بار مصرف نباشه
ممنون . منتظرم :happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من بودم w700 میخریدم هم خوشگله هم دوربینش 2 هست هم هدست عالی داره برای پخش موسیقی چون سری w هست....ضمن اینکه کوچیک و جمع و جوره در ضمن قیمتش هم مناسبه مموری هم میخوره
happysmiley.gif

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
من بودم w700 میخریدم هم خوشگله هم دوربینش 2 هست هم هدست عالی داره برای پخش موسیقی چون سری w هست....ضمن اینکه کوچیک و جمع و جوره در ضمن قیمتش هم مناسبه مموری هم میخوره
happysmiley.gif

اون وقت فرقش با W800 تو چیه؟
اون w300 چی جوریه؟ موبایل خوبیه؟ با فقط چون سریه واکمنه؟؟؟ ممنون اگه یه توضیحاتی بدی :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فرقش با w800 اینه که مموری کارت همراه اون 5120 هست ولی مال این 256 هست ...ضمن اینکه دوربینش اتوفوکوس نداره...قیافه اشون هم فرق دارن

w300 گوشی خوبی هست ولی دوربینش VAG هست ولی مال این 2 هست...ضمنا صفحه نمایش w700 خیلی با کیفیت تر و شفاف تره

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اون وقت فرقش با W800 تو چیه؟
اون w300 چی جوریه؟ موبایل خوبیه؟ با فقط چون سریه واکمنه؟؟؟ ممنون اگه یه توضیحاتی بدی :D

با اجازه ی آقا مازیار:cool:
فرقش با w800 یکی تو شکل و شمایلشه که خیلی خوشگلتره!
یکی توی مموری که همراه گوشی می یاده، w800 512mb و w700 256mb
یکی دیگه هم اینکه دوربینش اتوفوکس نیست!
292.gif

w300 هم موبایل خوبیه، دوربینش که البته مرخصه، ولی اگه طرف یه گوشی معمولی بخواد همراه یه mp3 player در حد عـــالی، این انتخاب خیلی خوبیه. طبق روایات و ریویوآت(!)، ماندگاری باطریش از w800 هم بیشتره;)

توی این قیمتی که گفتید motorola l7 هم هست، امکانات و قیمتش تو مایه هی z530 ــه;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام ، نظرات خودتم اگه بگی که خیلی لطف کردی !
و اینکه اگه لطف کنی چند خطی هم راجع به مزایا و معایب اونها بنویسی
بدشم انیکه این طرف گوشی باز نیست که هی عوض کنه ! یه چیز کار کن باشه ! نکه مادام العمر ! ولی ازین اسباب بازی های یه بار مصرف نباشه
ممنون . منتظرم :happy:

اگر گوشی کار کن میخوای این توصیه رو جدی بگیر - از هر نوع گوشی ساخت چین و مالزی و اندولزی و کشورهای در پیت برحذر باش.

اگر دنبال اسباب بازی نمیگردی این گوشی رو من پیشنهاد میکنم:
Motorola L7
Nokia 6125
Nokia 6131
اگر هم 6233 گیر اومد که عالیه. ولی این گوشی ها رو هم فقط فنلاندی و آلمانیشو بگیر حالا مجارستانیشم بد نیست ولی چینی و اینها رو دورش رو خط بکش

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
همون w700 بهترین انتخاب البته اگر سیمبین بخوای 6630

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فکر کنم با امکاناتی که داره w700 و توضیحاتی که دادیم ( من و اقا فرهاد) برای شما بهترین انتخابه....

درگیر موتورلا هم نکنی خودت رو بهتره....

به هر حال خودت میدونی...این فقط یه توصیه هست...

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگی دوستان که اومدن نظر دادن من قبلا تاپیک های دیگه موبایل رو مطالعه کردم ؛ و چون اونجا همش بحث کل میشد و من که از نزدیک اون مدل ها رو ندیدم گیج میشدم ، گفتم خودم جداگانه اقدام کنم ... که باز نظرات خوبی اومد !
حالا یه سوال دارم هر کی که جواب منطقی داره منو راهنمایی کنه ، ممنون
داریوش من که نوکیا دارم 2600 ولی میخواستم بدونم اینکه میگی چینی ها و مالزی اسباب بازیه چیه ؟
یعنی انقد آشغاله؟؟و دلایل انتخاب این دو مدل 6131 6125 بر W700 یا K750 چیه ؟ ممنون . نکه بگو حرفتو نمی خوام بپذیرم ( واسه من مارکش مهم نیست ) فقط می خوام با دلیل منطقی انتخاب کنم ( هر چی که بود)
و اون مدل 6233 که 350 هزار بود و 6125 و 6131 به ترتیب 240 و 260 ؟؟!
و اون دوستانی که سونی اریکسون رو پیشنهاد میکنن نظرشون در برابر 6131 و 6125 نوکیا چیه؟؟
و در آخر یه بیطرف هم راجع به L7 موتورولا یه نظر کلی بده در برابر W300 سونی ...

فقط نزنین همدیگرو . ممنون.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من فقط این رو اضافه کنم همون L7 که این بابا داره پیشنهاد میده بهتون که بخرید فکر کردین ساخت کجا باشه خوبه؟

آمریکا؟!

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
من فقط این رو اضافه کنم همون L7 که این بابا داره پیشنهاد میده بهتون که بخرید فکر کردین ساخت کجا باشه خوبه؟

آمریکا؟!

سلام مازیار جان ؛ اصلا ول کن که اون کجاییه ! شما دلایل خودتو واسه 6125 و 6131 بگو ( که چرا اینا نه و K750 , W700 آره؟؟) که البته دلایلشم یه جورایی روشنه :cool: اما بذار نظر داریوشم بدونیم .که با دلیل و شواهد بگه .

فقط یه خواهش می کنم جواب یه کلمه ای ندید و بدم بگین که و گفتم حالا خود دانی ! فکر میکنم اینجوری یه کم بی منطق و بی انصافی باشه !
ببخشید اینجوری گفتم . چون بغیر از من که این سوالو پرسیدم خیلی های دیگه هم رجوع می کنن که حتی عضو هم نیستن . ممنون.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز جون... برتری نوکیاها توی قیمتشونه و بس... اگه دقیق تر می خوای بگیری منظورمو.. "برتر" رو بردار بزار بالاتر..
164.gif

6131 قیمتش 255 با گارانتی اتصالات و 6125 ، 237تومن...
حالا شما خودتون برداشتتون رو بگید: 6131 با 255 تومن قیمت، دوربینش 1.3 مگاپیکسله که از رده شدیداً خارجه، باطریش هم شدیداً ضعیفه، ام پی تری پلیرش هم سطح پایینه. تنها نکته ی مثبتش اینه که کمتر دست همه کس دیده کی می شه، که اونم دلیلش بنابه دلایل بالا کاملاً واضحه! 6125 هم دقیقاً این توضیحات در موردش صدق می کنه!

حالا چرا w700 و k750 ! ببین k750 یه گوشی فوق العاده کامله با یه قیمت فوق العده مناسب، 225 . دوربینش بهترین 2مگاپیکسلی موجوده، ام پی تری پلیرش در حد عالیه (می تونی نرم افزاری گوشیو تبدیل کنی به w800 ) ، انواع برنامه های جاوا روش خیلی عالی و بی دردسر اجرا می شن، و باطریش شدیداً قویه! فرق های w700 با این k750 اینه که اولاً همراه w700 یه مموری کارد 256 می یاد، دوماً دوربینش اتوفوکس نیست(مثلاً جای اسکنر دیگه نمی تونی استفاده کنی!!، کیفیت کلی عکس ها به خوبی k750 نیست)، یه ست هدفون سری واکمن همراشه (قیمتش 20هزار تومنه، اروزن قیمت ترین هدفون جداگانه ای هم که بخوای بخری که ایرباد باشه و کیفیتش در حد همین سری واکمن باشه، از کریوتیو، قیمتش همین حدود یکم بیشتره) ، و آخر از همه این که w700 به نظر من خیلی خوشگل تر از k750 هستش، و صدالبته کیفیت بدنه و استحکامش بیشتر از k750 ــه. درضمن جوی استیک k750 اگه گیمر حرفه ای باشید!! زود خراب می شه، عمده ترین ضعف k750 .
به نیازتون نگاه کنید، اگه mp3 player عالی و شکل ظاهری گوشی براتون مهمه w700 و اگه عکس عالی براتون مهم تره k750 . درضمن اگه جدول پرفروش ترین گوشی هارو نگاه کنید می بینید از 10تای اول، 6تاش مال سونی اریکسونه، دلیل عمده اش فکر می کنم تناسب قیمت و امکانات باشه. به این مزخرفرات چینی بودن و این ها گوش نکنید!
23.gif

motorola l7 هم خوبیش اینه که ارزون قیمته، و با170تومن امکانات خوبی داره، شیکه، مموری می خوره، و یه مموری128 همراهش می یاد. بدی هاش یکی سرعت نسبتاً پایینشه، یکی دوربین فوق العاده از رده خارجش، و یکی این که sms زدن باهاش شدیداً سخته!!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بابا بيخيال اين ديگه بحث نداره که اگه تا 230 يا 240 پول داری w700 بگير
از همه نظر از بقيه سر تره دوربينه 2 mega حافظه خوب ،کيفيت صدای خوب ،چه هد فون چه اسپيکر،باطری عالی...
به نظر من اصلاً بقيه از نظره کارايی قابل مقايسه نيست،اگر هم با رنگش مشکل داری ک750 بگير اما به نظرمن که ک750 زياد شده
6233 هم خيلی خوبه اما فکر کنم گرون باشه الان وبه قيمتش نيرزه

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز جون... برتری نوکیاها توی قیمتشونه و بس... اگه دقیق تر می خوای بگیری منظورمو.. "برتر" رو بردار بزار بالاتر..
164.gif

6131 قیمتش 255 با گارانتی اتصالات و 6125 ، 237تومن...
حالا شما خودتون برداشتتون رو بگید: 6131 با 255 تومن قیمت، دوربینش 1.3 مگاپیکسله که از رده شدیداً خارجه، باطریش هم شدیداً ضعیفه، ام پی تری پلیرش هم سطح پایینه. تنها نکته ی مثبتش اینه که کمتر دست همه کس دیده کی می شه، که اونم دلیلش بنابه دلایل بالا کاملاً واضحه! 6125 هم دقیقاً این توضیحات در موردش صدق می کنه!

حالا چرا w700 و k750 ! ببین k750 یه گوشی فوق العاده کامله با یه قیمت فوق العده مناسب، 225 . دوربینش بهترین 2مگاپیکسلی موجوده، ام پی تری پلیرش در حد عالیه (می تونی نرم افزاری گوشیو تبدیل کنی به w800 ) ، انواع برنامه های جاوا روش خیلی عالی و بی دردسر اجرا می شن، و باطریش شدیداً قویه! فرق های w700 با این k750 اینه که اولاً همراه w700 یه مموری کارد 256 می یاد، دوماً دوربینش اتوفوکس نیست(مثلاً جای اسکنر دیگه نمی تونی استفاده کنی!!، کیفیت کلی عکس ها به خوبی k750 نیست)، یه ست هدفون سری واکمن همراشه (قیمتش 20هزار تومنه، اروزن قیمت ترین هدفون جداگانه ای هم که بخوای بخری که ایرباد باشه و کیفیتش در حد همین سری واکمن باشه، از کریوتیو، قیمتش همین حدود یکم بیشتره) ، و آخر از همه این که w700 به نظر من خیلی خوشگل تر از k750 هستش، و صدالبته کیفیت بدنه و استحکامش بیشتر از k750 ــه. درضمن جوی استیک k750 اگه گیمر حرفه ای باشید!! زود خراب می شه، عمده ترین ضعف k750 .
به نیازتون نگاه کنید، اگه mp3 player عالی و شکل ظاهری گوشی براتون مهمه w700 و اگه عکس عالی براتون مهم تره k750 . درضمن اگه جدول پرفروش ترین گوشی هارو نگاه کنید می بینید از 10تای اول، 6تاش مال سونی اریکسونه، دلیل عمده اش فکر می کنم تناسب قیمت و امکانات باشه. به این مزخرفرات چینی بودن و این ها گوش نکنید!
23.gif

motorola l7 هم خوبیش اینه که ارزون قیمته، و با170تومن امکانات خوبی داره، شیکه، مموری می خوره، و یه مموری128 همراهش می یاد. بدی هاش یکی سرعت نسبتاً پایینشه، یکی دوربین فوق العاده از رده خارجش، و یکی این که sms زدن باهاش شدیداً سخته!!

در مورد جواستیک K750 که به قول شما در اثر استفاده زیاد ضعیف عمل میکنه ! یعنی W700 این مشکل رو نداره از این نظر ؟؟
موضوع دیگه ای هم که شنیدم اینه که دوربین سری های جدید K750 به کفیت سری های اولیه و قبل نیست و گفته میشه که مشهوده !!!؟ ...
و این که اگه یه هدفون خوب که کیفیت قابل قبولی داره به K750 وصل بشه ( با توجه به تبدیل نرم افزار به W800 ) در اون حد کیفیت صداش میشه؟؟

ممنون که وقت گذاشتی فرهاد جون :happy:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خواهش می کنم
20.gif

نه w700 این مشکل رو نداره. یعنی خیلی سفت و سخت و خوبه جوی استیکش. ولی کلاً به خاطر اینکه این تیپ جوی استیک ها بعد یه مدتی (حالا یه سال-دوسال-شایدم بیشتر!) خراب می شن، الان از 5 تا دمه ی جداگونه استفاده می شه، مثل w810 یا w550
23.gif

بعدم من شک دارم حرفی که در مورد دوربین می زنن درست باشه، ولی امتحانش سادست، یکی از دوستانی که k750 جدید گرفته رو پیدا کن بگو یه عکس با گوشیش بگیره بده بهت! اصلاً برو علائدین این کارو بکن
272.gif
اگه حساسید به مساله !
بعدم بعله، کیفیت صداش می شه در همون حد، ولی توجه کنید که هدفون های سری w از وسط جدا می شن و می شه به جای هدفون اوریجینال یه هدفون استاندارد 3.5 mm وصل کرد، ولی k750 سیم هدفونش دوتیکه نیست، اگه بخواید عوض کنید باید یه هدفون سری واکمن بگیرید براش!!

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
خواهش می کنم
20.gif

نه w700 این مشکل رو نداره. یعنی خیلی سفت و سخت و خوبه جوی استیکش. ولی کلاً به خاطر اینکه این تیپ جوی استیک ها بعد یه مدتی (حالا یه سال-دوسال-شایدم بیشتر!) خراب می شن، الان از 5 تا دمه ی جداگونه استفاده می شه، مثل w810 یا w550
23.gif

بعدم من شک دارم حرفی که در مورد دوربین می زنن درست باشه، ولی امتحانش سادست، یکی از دوستانی که k750 جدید گرفته رو پیدا کن بگو یه عکس با گوشیش بگیره بده بهت! اصلاً برو علائدین این کارو بکن
272.gif
اگه حساسید به مساله !
بعدم بعله، کیفیت صداش می شه در همون حد، ولی توجه کنید که هدفون های سری w از وسط جدا می شن و می شه به جای هدفون اوریجینال یه هدفون استاندارد 3.5 mm وصل کرد، ولی k750 سیم هدفونش دوتیکه نیست، اگه بخواید عوض کنید باید یه هدفون سری واکمن بگیرید براش!!

چقد سخت شدا ! چه می دونم شاید خیلی سادس ولی من نمی فهمم؟؟!!
بذار من یه تماس بگیرم ببینم میخواد همینو یا نه؟؟
بعد اگه بخواد هزینه رو به W810 بروسونه ، یه چیز با پدر مادری دستشو میگیره؟؟ یا نه اونم پر اما و اگر ؟؟؟ چقد در میاد واسه W810 ؟ بقولی پولی که میدی میارزه ، یا ارزش اونقد پولو نداره ؟ میگیری که چی میگم؟؟
به کجا رسیدم :wacko: 200 کجا W810 کجا :blink:
اگه توضیحات لازم و نظرتو بگی که دیگه شرمنده کردی و روی هرچی نوکیا دوسته کم کردی!
ممنون .

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه دیگه...خیلی سادس...شما w700 بگیر!
50.gif

w810 یه گوشی خیلی توپه... ولی خوب تنها برتریش به w700 مموریش و اتوفوکس بودن و قیافه ی خوشگلشه. قیمت 280 تا 290
23.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
انقد این طرفدارای بی تعصب و منطقی سونی میان استدلال میکنن ادم میمونه چی پیشنهاد بده!! اقا هرگوشی میگیری بگیر فقط سونی هم بگیر که پس فردا این دوستان نیان مسخره کنن و تیکه بندازن هی!! سونی بگیر خیال خودتو این جماعت رو هم راحت کن! بحث هم تموم میشه!

بالا