عزیز جون... برتری نوکیاها توی قیمتشونه و بس... اگه دقیق تر می خوای بگیری منظورمو.. "برتر" رو بردار بزار بالاتر..
6131 قیمتش 255 با گارانتی اتصالات و 6125 ، 237تومن...
حالا شما خودتون برداشتتون رو بگید: 6131 با 255 تومن قیمت، دوربینش 1.3 مگاپیکسله که از رده شدیداً خارجه، باطریش هم شدیداً ضعیفه، ام پی تری پلیرش هم سطح پایینه. تنها نکته ی مثبتش اینه که کمتر دست همه کس دیده کی می شه، که اونم دلیلش بنابه دلایل بالا کاملاً واضحه! 6125 هم دقیقاً این توضیحات در موردش صدق می کنه!
حالا چرا w700 و k750 ! ببین k750 یه گوشی فوق العاده کامله با یه قیمت فوق العده مناسب، 225 . دوربینش بهترین 2مگاپیکسلی موجوده، ام پی تری پلیرش در حد عالیه (می تونی نرم افزاری گوشیو تبدیل کنی به w800 ) ، انواع برنامه های جاوا روش خیلی عالی و بی دردسر اجرا می شن، و باطریش شدیداً قویه! فرق های w700 با این k750 اینه که اولاً همراه w700 یه مموری کارد 256 می یاد، دوماً دوربینش اتوفوکس نیست(مثلاً جای اسکنر دیگه نمی تونی استفاده کنی!!، کیفیت کلی عکس ها به خوبی k750 نیست)، یه ست هدفون سری واکمن همراشه (قیمتش 20هزار تومنه، اروزن قیمت ترین هدفون جداگانه ای هم که بخوای بخری که ایرباد باشه و کیفیتش در حد همین سری واکمن باشه، از کریوتیو، قیمتش همین حدود یکم بیشتره) ، و آخر از همه این که w700 به نظر من خیلی خوشگل تر از k750 هستش، و صدالبته کیفیت بدنه و استحکامش بیشتر از k750 ــه.[/U] درضمن جوی استیک k750 اگه گیمر حرفه ای باشید!! زود خراب می شه، عمده ترین ضعف k750 .
به نیازتون نگاه کنید، اگه mp3 player عالی و شکل ظاهری گوشی براتون مهمه w700 و اگه عکس عالی براتون مهم تره k750 . درضمن اگه جدول پرفروش ترین گوشی هارو نگاه کنید می بینید از 10تای اول، 6تاش مال سونی اریکسونه، دلیل عمده اش فکر می کنم تناسب قیمت و امکانات باشه. به این مزخرفرات چینی بودن و این ها گوش نکنید!
motorola l7 هم خوبیش اینه که ارزون قیمته، و با170تومن امکانات خوبی داره، شیکه، مموری می خوره، و یه مموری128 همراهش می یاد. بدی هاش یکی سرعت نسبتاً پایینشه، یکی دوربین فوق العاده از رده خارجش، و یکی این که sms زدن باهاش شدیداً سخته!!
یادش به خیر اون موقع که k750 توی بورس بود ما میگفتیم جوی استیکش مشکل داره و کیفیت ساختش خوب نیست و زود درب و داغون میشه آقایون میگفتند که نه عالیه! حالا میگن w700 مقاومتره و جوی استیکش بهتره! چی شد اون موقع k750 خوب بود الان میگید این w700 مقاومتره؟
دوست ه من 6131 بگير ... همين !
یادش به خیر اون موقع که k750 توی بورس بود ما میگفتیم جوی استیکش مشکل داره و کیفیت ساختش خوب نیست و زود درب و داغون میشه آقایون میگفتند که نه عالیه! حالا میگن w700 مقاومتره و جوی استیکش بهتره! چی شد اون موقع k750 خوب بود الان میگید این w700 مقاومتره؟
به هر حال من قصد مخفی کردن مشکلات نوکیا یا هیچ گوشی رو ندارم. با خرید 6131 چیزی که بدست میارید راحتی مکالمه آنتن دهی مقاومت و کیفیت بالای ساخت گوشی کیفیت بالای صفحه نمایش و خرابیه کمتره. در مقابل با خرید w700 یک mp3 پلیر خوب با دوربین مناسب بدست میارید ولی راحتی مکالمه کیفیت صفحه نمایش خوش ساخت بودن رو از دست میدید.
اگر ایشون گفتند گوشی مقاوم w700 و بدتر از اون k750 هیچیک از خصوصیات یک گوشی مقاوم و برای استفاده طولانی مدت رو ندارند آنتن دهی نامناسبشون هم به جای خود, ارزون بودنشون نسبت به نوکیا هم فقط در کیفیت پاینتر و ساخته شدن در کشورهایی مثل چین و مالزی بدست اومده. به هر حال همین آقایونی که شاکی هستند همیشه نقاط ضعف سونی اریکسون رو مخفی کردند همینهایی که میگن این بابا که میگه موتورولا ....و فلان حرف مزخرفاته یکروزی میگفتند k750- هیچ ایرادی نداره و آنتن دهی همه گوشیها!! یکسانه ! . من فقط میتونم توصیه کنم که از خرید گوشی چینی برحذر باشید دیگه تجربه اش با خودتون. من کمتر جرائت میکنم گوشی چینی پیشنهاد بدم مگر وقتی که کسیب میگه جز mp3 و دوربین چیزی برام مهم نیست که اون موقع است که میگم سونی اریکسون بخر البته اگر روز اول صفحه اش خش افتاد یا گوشه بدنه اش پرید پای خودت!
حال اون دوستی که میگه فقط 6131 کاش دو سه تا مقایسه هم انجام میداد ... Displaye 16 میلیون رنگشم که با اون ابعاد ( که تو سایت نوشته ، منکه ندیدم ) یه مزیته ! نمی دونم شاید دوربین 1.3 M گوشیه 6131 قابل مقایسه با 2 m گوشیه K750 یا W700 باشه و یا پخش صداش و ....
ممنون از نظرات
یه سوالی که واسه من پیش اومده اینکه قبوله که قبل از هر چیزی می خوای گوشی موبایل بخری و حالا با پیشرفت تکنولوژی ( و همگرایی دیجیتالی) قابلیت های دیگه هم اضافه شده که نمیشه از گوشی موبایل جدا دونستش ! بهر حال وقتی پول میدی که بخریش پول دوربین و MP3 و هزار کوفت و از آدم میگیرن ... پس همه چیز مهمه و اگه بخواد غیر این باشه که گوشی که فقط باهاش تماس گرفت میخری و یه کیسه هم میگیری دستتو MP3 Playr و دوربین دیجیتال و ... میریزی توش و همرات میکشی !
حال اون دوستی که میگه فقط 6131 کاش دو سه تا مقایسه هم انجام میداد ... Displaye 16 میلیون رنگشم که با اون ابعاد ( که تو سایت نوشته ، منکه ندیدم ) یه مزیته ! نمی دونم شاید دوربین 1.3 M گوشیه 6131 قابل مقایسه با 2 m گوشیه K750 یا W700 باشه و یا پخش صداش و ....
حتی طول عمر و کیفیت کارکردش !
حرفهای داریوشم تکان دهنده بود :happy:
خلاصه که ما داریم حال میکنیم .ممون .فقط حق اظهار نظرو با حرفهای ... از هم نگیرین .
ممنون.
اینطور نیست که کیفیت پخش موزیک چندان فرقی داشته باشه به اغراقهایی که میشه توجه نکنید. سیمستم آمپ و هد یونیت JBL نیست که مثلا با ضبط Lg کاست مقایسه بشه! خیلیها هم تفاوت پخش موزیک رو متوجه نمیشوند. خوبه خودتون مقایسه کنید. تفاوت هست ولی جزییه.
با خرید 6131 چیزی که بدست میارید راحتی مکالمه آنتن دهی مقاومت و کیفیت بالای ساخت گوشی کیفیت بالای صفحه نمایش و خرابیه کمتره.