• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین Memory Card برای دوربین Sony HX100V

Role

Registered User
لایک‌ها
1
با درورد فراوان

Sony Cyber-Shot DSC-HX100V گرفتم خود دوربین که 19MB بیشتر حافظه نداره

Memory Card می خواستم بگیرم ، چون می خوام باهاش فیلم Full HD بگیرم توی همچین دوربینی ، کارت چند گیگابایت بگذارم سرعت دوربین رو پایین نمیاره ؟

چه مدلی از همه بهتره ؟

مدل کارت حافظه ای که ساپورت میکنه ایناست :

Memory Stick Duo
Memory Stick PRO Duo
Memory Stick PRO Duo (High Speed) o
Memory Stick PRO-HG Duo
SD Memory Card
SDHC Memory Card
SDXC Memory Card

و قیمتش رو هم دارید ؟

با تشکر

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
مموری بهتره استیک نگیری.اولا"قیمت مارک دارش زیاده و دوما" نسبت به قیمتش سرعت کمتری داره.
بهتره sdhc یا sdxc بگیرید که xc ها جدیدتره و متاسفانه باهاشون تا حالا سر وکار نداشتم
ولی sdhc نسبت به سرعتش کلاس بندی شده که بالاترینش class 10 هست که سرعتش هم بیشتره
برای دوربین شما که فول اچ دی فیلم میگیره بهتره حجم 16 یا 32 گیگ رو انتخاب کنید.(ولی خریدن دو تا 16 بهتر از یه دونه 32 هست)
اگه جنس خوب میخواین بهتره از بین این مارک ها انتخاب کنید
patriot/tdk/toshiba/lexar
که همه به جز lexar که ژاپنیه تایوانی هستند
قیمت تایوانی ها تو حجم 16 گیگ کلاس 10 حول و حوش 40 تومنه
پاینده باشید

pbz

Registered User
لایک‌ها
42
سلام

نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم

Role جان ببین از این سونی که گرفتی راض هستی کیفیت عکس هایی که میگیه خوبه - نویزش چطوره

ممنون میشم اگه نمونه عکسی که گرفتی با این دوربین رو برام پ خ کنی

چون تو اوون سایت های بررسی دوربین همشون عکس هایی گذاشتن که مشخص نمیشه با این دوربین گرفته شده یا نه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام.ببخشید که دخالت میکنم ولی منظورتون چیه که میگین معلوم نیست با چه دوربینی عکس گرفتند؟
دیتایل عکس رو که نمیشه تغییر داد.در ضمن ممکنه یه آدم عادی تنظیمات رو جوری انتخاب کنه که کمترین کیفیت رو داشته باشه
این لینک
مشخصات دوربین رو+رویوو ها+عکس های کاربرانی که با همین دوربین گرفتند داره

pbz

Registered User
لایک‌ها
42
خواهشم میکنم

نه چون 10 12 تا سایت بررسی دوربین وقتی نمونه عکس هایی که با این دوربین توسط کاربرا گرفته شده بود کلی فرق داره یکی نویز زیاد داره تو یکی اصلا" نویز نداره یکی رنگ بندی تصویر بده تو یکی رنگ بندی عالیه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خواهشم میکنم

نه چون 10 12 تا سایت بررسی دوربین وقتی نمونه عکس هایی که با این دوربین توسط کاربرا گرفته شده بود کلی فرق داره یکی نویز زیاد داره تو یکی اصلا" نویز نداره یکی رنگ بندی تصویر بده تو یکی رنگ بندی عالیه
خوب اون مربوط به عکاسه.و گرنه دو مدل از این دوربین که نیست.به نظر من شخصی که عکاسی بلد نباشه(البته منظورم شما نیستی)(کادر بندی/رنگ بندی/حساسیت نور و ....) حتی اگه گرونترین دوربین هم داشته باشه شاید نتونه یه عکس خوب بگیره.و در کنار این ها فکر نکنید که هر کسی عکس سمپلی برای کیفیت این دوربین میذاره عکاس حرفه ایه.اونم ممکنه یه کسی باشه مثل من یا شما.
اگر میخواید دوربین بگیرید تو تایپیک مشاوره مطرح کنید.علایقتون.سوژه هایی که میخواید عکس بگیرید.سطح اطلاعاتتون از عکاسی و... هم ملاکه
که امکان این رو میده شما دوربین بهتری(نسبت به موارد ذکر شده) با هزینه ی کمتری بخرید
موفق باشید

بالا