• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به اشتراک گذاشتن adsl

bamaram

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
نگید این بحث تکراری چون من اکثر تایپیک های مرتبط را خوندم ولی مشکل من حل نشد
اما مشکل من
من از مودم به هاب وصل کردم و از هاب به کامپیوتر ها(ویندوز همه سیستم ها هم ایکس پی است) و با یک کامپیوتر وصل میشم و اتصال را مشترک می کنم و بعد ip می دهم
من ip سرور را دیفالت گت وی دستگاهای دیگر و سرور می دهم و برای هر سیستم هم یک آی پی می دهم مثلا 192.168.0.2ولی باز هم دستگاه دیگر اینترنت ندارد(شاید هم طریقه آی پی دادن من اشتباه است روش درستش را بگید ممنون میشم)
در شبکه هست ولی اینترنت ندارد
یعنی وقتی اکسپلورر را باز می کنم (مثلا سایت یا هو)ip سایت را در زیر اکسپلورر می زند و finding سایت را هم می زند ولی دیگه پر نمی کند و صفحه نمی دهد؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
یا کلا روش را بگید ممنون میشم
در ضمن یوزر پسورد من هم در مودم نیست و باید کانکت بشم مودم من هم یک پورت لن بیشتر نداره
یا حق

barbod_r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببین منم مشکل تو رو داشتم اما با یک کارت شبکه اضافی مشکل من حل شد
من کارای زیر رو کردم درست شد
1- مودم رو زدم به کارت شبکه pc شماره 1
2- یک کارت شبکه دیگه هم گذاشتم رو دستگاه شماره 1 یعنی شماره 1 حالا 2 کارت شبکه داره
3- کارت شماره 2 رو زدم به hub
4- کارتی رو که به مودم بود ای پی 192.168.0.10 دادم چون 4 تا کامپیوتر دارم و نمیخواستم قاطی شه
5- getway و dns کارت شبکه ای که به مودم بود رو (به فرض x , y ) از شرکت بگیر و بده بهش
6- کانکشن رو بساز و shair esh kon یه جایی ازت میپرسه کدوم کارت رو میخوای تقسیم کتی اینجا باید کارتی رو که به hub زدی و انتخاب کنی
7- ایتجا ویندوز میاد به کارت دوم ای پی 192.168.0.1 رو میده حالا شما باید برای dns و getwaye کارت شماره 2 ای پی کارت شماره یک رو مثلا 192.168.0.10 رو بدی
8- برای باقی دستگاه ها هم باید ip هات رو روی رنج 192.168.0.2 یه یعد رو بدی ( سعی کن به ترتیب باشه تا بعدا قاطی نکنی مثلا دستگاه 2 میشه 192.168.0.2 دستگاه شماره 3 میشه 192.168.0.3 و همینجوری به بعد) و dns و get way هم همون 192.168.0.10 رو بده

اگرم باز نتونستی اینا راه تماس با منه
09123722101
[email protected]

bamaram

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از باربد عزیز
روش شما را امتحان نکردم ولی از توجه و پاسخگویی ممنون ولی مشکل من با کار دیگری حل شد ولی روش شما هم درست بود ولی نیاز به دو کارت شبکه بود من یوزر و آی دی را داخل مودم ست کردم(البته من را بخش فنی شرکت سپنتاراهنمایی کرد
از دوستان و اساتید هم که این همه راهنمایی کردند ممنون بخصوص مدیران عزیز

یا حق

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام

علما ، کسی می‌داند گرفتن که آیا "به اشتراک گذاشتن adsl" موجب دیدن سایت‌ها و ایمیل‌ها و ... توسط کسی که از آن اشتراک گرفته‌ای می‌شود یا نه!

BiKhial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

علما ، کسی می‌داند گرفتن که آیا "به اشتراک گذاشتن adsl" موجب دیدن سایت‌ها و ایمیل‌ها و ... توسط کسی که از آن اشتراک گرفته‌ای می‌شود یا نه!

سلام

من عالم نیستم ... و جواب سوالت نه هست

nanoware

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

سلام

من عالم نیستم ... و جواب سوالت بله هست (البته اگه يارو اينكاره باشه;))

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام

سلام
منم نمیدونم هنوز عالم هستم یا نه.

با نصب نرم افزارهایی مثل proxy server ها رو gateway های شبکه، میشه اتفاقات شبکه رو ثبت کرد و logging کرد. ;)

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بين علما چه اختلافي افتاده!

بالا