• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به این گلادیاتور در راه خدا کمک کنید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اون متن بزرگ و اون "Ends Atpublican" مهم نیستن. چیزی که بینشون هست مهمه. اونو یادت رفت بذاری.

عزيزم دقت كني نوشته ديگه . ميگه من 1 از Whisper Iron Shoulders ميخوام كه برام بياري

More important is that you carry me something (whispers Iron shoulders into your ear). And please 1 of these. That should be enough

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عزيزم دقت كني نوشته ديگه . ميگه من 1 از Whisper Iron Shoulders ميخوام كه برام بياري

More important is that you carry me something (whispers Iron shoulders into your ear). And please 1 of these. That should be enough

هادي درست ميگفت بايد بري بجنگي با اون جونورهاي بيرون شهر بعد خودش اگر برنده شدي بهت ميده

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
If you believe your copyright is being infringed, please deliver a notice formulated as set forth in Chapter 5 of United States Copyright Law. We will then act accordingly.

این چی می گه؟

پ.ن

ربطی به بازی ندارد

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
آقا زدمش همچین زدمش حسابی
s267.gif

Winner: hosseinpro
Name Hitpoints Health
hosseinpro 12 162
Eerou 0 60
دمت گرم حسین.خوب زدیش.حالا میفهمه با کیا طرفه.:D
من هم باز میخوام بزنمش.
29zacr8.gif

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ای بابا.به من گفته دو تا deserter بکش.من هر جا میرم یا harpy میده یا هر موجودی غیر از اون.چیکارش کنم؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
راستی از کجا میشه فهمید طرف عضو کدوم گیلد هست؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اي بابا . اين بازيش Bug داره ؟ من يدونه Harpy زدم له كردم گفت 98 تا سكه بردي يدونه اكسپرينس

يدونه هم كلاه خدا . بعد رفتم Package كه كلاهرو بردارم . گذاشتمش تو ليست كه برم عوض كنم

با كلاه قديميه يهو ديدم نيست . حالا نه از Package خبريه نه از كلاهه . يك بار هم Logout كردم باز ديدم

نيمد . مشگل از چيه ؟

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
آقا بازیش باگ زیاد داره

مثلا میرم تجهیزاتم رو همرو (تجهیزات جدیدی که خریدم) بجای تجهیزات قدیمی نصب میکنم بعدش میرم یجای دیگه تجهیرات قدیمی رو بقروشم بعد میبینم هنوز تجهیزات قدیمی نصب هستن. لول

ولی دیگه اینطور باگ ها که شما میگین هنوز واسه من پیش نیودمه

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
اي بابا . اين بازيش Bug داره ؟ من يدونه Harpy زدم له كردم گفت 98 تا سكه بردي يدونه اكسپرينس

يدونه هم كلاه خدا . بعد رفتم Package كه كلاهرو بردارم . گذاشتمش تو ليست كه برم عوض كنم

با كلاه قديميه يهو ديدم نيست . حالا نه از Package خبريه نه از كلاهه . يك بار هم Logout كردم باز ديدم

نيمد . مشگل از چيه ؟
راستی اون آیتمی که گفتی اسم درستش iron shoulders هست که یک نوع زره هستش. اون whisper یعنی در گوش پچ پچ کردن

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
چرا اعضای گیلد رو زده 8 نفر ولی تو صفحه گیلد 7 نفر رو نشون میده؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
خوشبختانه از این باگه سر من نیومده.امیدوارم از این به بعد هم نیاد.
181.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
راستی اون آیتمی که گفتی اسم درستش iron shoulders هست که یک نوع زره هستش. اون whisper یعنی در گوش پچ پچ کردن

آره Last Name جان . پيداش كردم . اما Whisper رو با اوناي ديگه پشت سر هم نوشته بود . فكر نكنم معني جدا

بده . حالا هر چي كه بود پيدا شد . اما هنوز از سر اون كلاه دارم ميسورم . كلاه فوق العاده اي بود . حيف :(

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب خدا رو شكر درستش كرد . يه ماموريت گرفتم كه گفت برو Barbar Village بجنگ بعد توي Package

جز چيزايي كه از يارو گرفتم اون كلاه هم دوباره اومد . خيلي زره پوش خدايي بهم داد . :D

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
آره Last Name جان . پيداش كردم . اما Whisper رو با اوناي ديگه پشت سر هم نوشته بود . فكر نكنم معني جدا

بده . حالا هر چي كه بود پيدا شد . اما هنوز از سر اون كلاه دارم ميسورم . كلاه فوق العاده اي بود . حيف :(
بابا هر نوع کلاه با هر لولی که بخوای توی مارکت هست برو بخر دیگه.:rolleyes:

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
واسه منم 7 نفر بیشتر نشون نمیده
مثل اینکه یکیمون مخفی کرده خودشو:lol:
اون یه نفر منم دیگه
i668204_146fs96171.gif

چون ادمین گیلد هستم نباید دشمنا اسمم رو بفهمن که مبادا بیان سراغم و ترورم کنن. البته من یادتون باشه اسم گروه ما ایرانیهای فنا ناپذیره منم اسم خودمو توی بخش توضیحات گیلد گذاشتم بعنوان مستر. مرد میخوام بیاد تلولم کنه
144fs807063.gif

یا اینکه منم نماشی داده میشم؟ نکنه اینهمه الکی سخنرانی کردم؟
107.gif

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
راستی از کجا میشه فهمید طرف عضو کدوم گیلد هست؟
باید اینطوری عمل کنی

highscore => search => player => username ro type kon => dokmeye search ro bezan

اگر طرف عضو گیلدی باشه جلوی اسمش، اسم گیلدشو مینویسه داخل کروشه یا پرانتز. یادم نیست

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا هر نوع کلاه با هر لولی که بخوای توی مارکت هست برو بخر دیگه.:rolleyes:

از تو بعيد بود اين حرفو بزني . كلاه 400 سكه اي رو دوست داري مجاني بگيري يا بري 5 ساعت تو استبل كار كني

و بگيري ؟ :happy:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
اون یه نفر منم دیگه
i668204_146fs96171.gif

چون ادمین گیلد هستم نباید دشمنا اسمم رو بفهمن که مبادا بیان سراغم و ترورم کنن. البته من یادتون باشه اسم گروه ما ایرانیهای فنا ناپذیره منم اسم خودمو توی بخش توضیحات گیلد گذاشتم بعنوان مستر. مرد میخوام بیاد تلولم کنه
144fs807063.gif

یا اینکه منم نماشی داده میشم؟ نکنه اینهمه الکی سخنرانی کردم؟
107.gif

دقیقا همون اخری که گفتی درسته لول
s222.gif

اصلا زحمت بکش لیست رو کپی کن اینجا بهت بگیم کدوم رو واسه مانشون نمیده جیگر.
m095.gif
m143.gif

بالا